Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berciaa

DUKAN raz jeszcze od 18.10.10

Polecane posty

ja przez pierwsze 2 dni miałam kryzys ale juz minol i jem sobie te proteinki. W niedziele mialam ochote na słodkie to zrobilam sobie takie cos : Naturalny serek homo ( bez smakowy , bez cukru , 0% fat ) do tego troszke słodzika w płynie i troche cynamonu ...dobre :)

Właśnie dziewczyny jestem tu nowa a widzę że macie doświadczenie więc mam takie malutkie pytanka. 1. Po jakim czasie zobaczyłyście efekty po ciuchach, nie chodzi mi o wagę tylko o ciuchy bo myślę zę to mnie bardziej zmotywuje tyko ile trzeba czekać na efekty? 2. Jak to jest w końcu z tymi parówkami? Bo ja przed dietą nakupiłam parówek jak głupia i teraz zalegają mi w lodówce, mogę je jeść czy nie? Oczywiście to prówki z indyka i młodych kurcząt czy jakoś tak, takie dla małyh dzieci ;)) bo nie ukrywam że to by mnie bardzo ratowało

Dzis juz zjadlam : mleko ,słodzik , otreby owsiane = na śniadanie do pracy wzielam jajecznice :) (jajecznica na szynce do pojemnika i juz ) na kolacje planuje mieso mielone z cebulka ( sama miele piers lub wołowe ) zapiekane w papryce :) a potem jeszcze szynka nadziewana twarożkiem wiejskim z ziołami :)

co do mparówek to nie jem ich na diecie. A o ubrania to mi akurat jeśli chodzi o spodnie itp to różnicy nie widzę za specjalnej (miesiąc diety) Ale bluzki to po dwóch tygodniach.

bakusiowa ja też mam podobny sposób gdy chce mi się słodkiego tylko ja daję aromat waniliowy albo kakao odtłuszczone i słodzik w proszku:) A tam wyżej są wda linki tylko nie rozdzieliłam. Tak , ze trzeba daję jeszcze raz http://www.dieta-dukan.pl/fazaPierwszaPrzepisy.html http://dukan.blox.pl/tagi_b/13814/faza-uderzeniowa.html

Altinka- nie jedz parówek- nie warto. Napisały Ci dziewczyny- to chemia i syf. A co do ubrań? JA się zmieściłam w dwie spódnice po 2 tygodniach. Dużo brakowało , żeby zamknąć zamek a teraz idzie łatwo :-)

Melduję się po weekendzie. Dietę prawie trzymałam z wyjątkiem wczoraj /2 plastry polędwicy wieprzowej i kromka kaszaka/ - nie mogłam się oprzeć, moja rodzicielka sama robiła /pyszne było/ i staję na wagę - 1 kg więcej niż wczoraj... Tłumaczę sobie tym, że właśnie wczoraj powinnam dostać @, ale jeszcze nie ma, więc może dlatego... Witam Nowe Dukanowiczki! Razem raźniej!

musze sobie takie kakao odtluszczone kupic bo uwielbiam czekolade :) czyli rozumiem , ze to takie naturalne kako ... szkoda tylko ze po serek homo naturalny musze az do reala jezdzic bo w zwyklym sklepie nie ma :(

Witam wszystkie panie:):):)!!!!! Ola- ja też wcale z wagi nie spadam wkurza mnie to strasznie i dlatego wczoraj zgrzeszyłam

atomówa- mnie też to wkurza.... człowiek się stara i nic. A jak wczoraj zgrzeszyłaś??? :-)))

Atomówa- to jeszcze nie grzech- myślałam, że cos gorszego Orgi- dzięki za wsparcie i obyś miała rację !!!

o to biedrone mam po drodze :) Najgorsze jest to , ze musze mężowi gotować ....i wtedy az mnie szlag trafia :) te zapachy :)))))))))) Wiele razy byłam na dietach ... ale ja nie lubię chodzić głodna !! więc ta dieta jest super

atomówa Takie coś to nie grzech:) Ja zjadłam przez dwa dni porcję flaków, bigos, chipsy, piwo, drinka, chyba z pół paczki chipsów, 3 kawałki ptasiego mleczka, knopersa kilka kawałków sernika, makowca i ciasta jogurtowego. Schab w śmietanie z ziemniaczkami i ćwikłą, no i smażone plastry boczku z cebulką przykryte jajkiem sadzonym:) Pewnie o czymś jeszcze zapomniała:)

original flower to powiem żeś naprawdę nagrzeszyła ;)) ja też planuję jakiś grzech po 5 kg bo przecież tak nie można :P Mam bardzo ważne pytanie, co myślicie o pałkach z kurczaka pieczonych w worku z pomysłu na? Bo ja myślę że może być, one się robią we własnym sosiku, przed wrzucieniem do worka obrałabym je tylko ze skóry bo z tego też idzie tłuszcz? Co myślicie, jeśli to może być to jestem uratowana!

No nieźle, to ja mam wyrzuty sumienia jak zjadam jabłko, o wczorajszym wyskoku nie wspomnę, atu takie obżarstwo. Fajna dieta! :) ;D

kurczaczek w tym worku moze byćwedług mnie:) Kobietki ale chociaż teraz nie mam chcicy na żadne grzeszkibo tak poszalałam. A po za tym nie wiem jak u was ale u mnie w tym teście dukana było, ze wolniej będę traciła kg.

http://www.dieta-dukan.pl/fazaPierwszaPrzepis y.html dziewczyny super stronka!!! tylko takie mam pytanie, co już przetestowałyście "na własnej skórze"?? A może któryś z tych przepisów nawet zbytnio nie różni się od takich tradycyjnych przygotowywanych na tłuszczu potraw?? Spodobał mi się np przepis na nuggetsy ;)) Testowałyście? bo nawet fajnie wygląda :D żeby to było w miarę smaczne ... ja się muszę przestawić na nowe smaki, bo dziś np zrobiłam jajecznice ze szczypirkiem na mleczku 0,0% i było to dla mnie dość jałowe, teraz na II śniadanie będę jadła z serek homo 0% z otrębami, też to takie bez smaku ale się zmuszę, a na obiad mięsko wołowe gotowane

o zgrozo byłam na obiedzie w pracy niedość że nie dietetycznym i i niedobrym :-P a na kolację proponuję jajka sadzone na szynce zapiekane w piekarniku pycha