Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annnnnnna

Duże śmieci

Polecane posty

Orientujecie się może gdzie można wyrzucić duże śmieci typu: ława, materac, suszarka na pranie, krzesła, telewizor? Nie chcę tego oddać, wystawić czy sprzedać - po prostu wyrzucić. Z góry dzieki.

Gość kjnhkjlj
mozesz wynajac skip, w okolicy powinniscie miec wysypisko na ktore mozna wyrzucac rzeczy o ile jestes je w stanie przewiezc w samochodzie osobowym, typu zlozony carpet, pralka itp, - przynajmniej jest tak tu gdzie mieszkam w Croydon,

kjnhkjlj dzięki :) tak, mozemy przewieść akurat mamy kombiaka więc wejdzie to co chcę wyrzucić. Czyli mogę z tym podjechać normalnie na wysypisko?

Gość kjnhkjlj
nie mam pojecia jak to dziala w Waszej okolicy, u nas nie jest to takie typowe wysypisko, jest to wysypisko tylko dla tego typu rzeczy, oczywiscie za darmo

Annna zadzwon do city council to ci powiedza, w wolver kiedys sie dzwonilo, ustalalo date i przyjezdzali i zabierali.

Gość back to work
twoj lokalny council zabierze ci duze smieci, ja wyrzucalam pare staroci i zadzwonilam do nich, trzeba bylo wyszczegolnic kazda z wyrzucanych rzeczy i poprostu danego dnia wystawic pod dom