Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhereeee

Dlaczego tak bardzo nienawidzicie wiekowych prawiczków ??

Polecane posty

Gość wy z tym seksem na łby
poupadaliście boście prawiczki. To przecież żadna filozofia, lądujecie w łóżku i tyle. Reszta jest intuicyjna + trochę chęci i inicjatywy.

Kwestia podejścia, na prawdę chłopaki, przydałoby Wam się usiąść i poważnie zastanowić co w Waszym zachowaniu odstrasza potencjalne partnerki. Kobiety to nie armia, każda z nich funkcjonuje indywidualnie i skoro żadna jak do tej pory nie była zainteresowana (lub o tym nie wiecie) to należy szukać problemu w sobie, nie w całej masie innych ludzi.

Gość TH is IT CK
Jak się ma kiepski wygląd to nic nie pomoże Chyba że los

Gość 2 live 2 die
chęć musi być obopulna - inaczej nazywają to gwałtem

Gość TH is IT CK
Ja się nie mam nad czym zastanawiać

Gość god_is_nowhereeee
2 live 2 die ---> więc w poprzednim życiu musiałem mieć dziesiątki kobiet ;)

Gość 2 live 2 die
"Kobiety to nie armia, każda z nich funkcjonuje indywidualnie " e tam, pieprzenie, na poziomie podświadomym macie ten sam program albo ktos ma powodzenie - szukane przez was cechy męskie w wyglądzie i rucha wtedy na potęgę, albo tych cech nie ma i nie rucha wcale

Wbrew temu co mężczyźni uważają-wygląd jest ważny, ale nie najważniejszy. Poza tym wcale się nie dziwię czemu żadna nie chciała takich marudnych nihilistów :)

Gość 2 live 2 die
"god_is_nowhereeee 2 live 2 die ---> więc w poprzednim życiu musiałem mieć dziesiątki kobiet " ja też, ale jednak wolałbym w tym

Gość TH is IT CK
Mnie żadna nie chce bo jestem brzydki szkoda że Bóg mnie tak ukarał od urodzenia

Gość Moj facet byl prawiczkiem
a jakos szeregu męskich cech nie ma i ideałem męskiej urody nie jest, mi się podoba, kocham Go i koniec. A obecnie w łóżku jest bogiem :D i zamienilabym go na nikogo innego :D

Gość Moj facet byl prawiczkiem
nie zamienilabym *

Gość Pesudonimowana
otóż to! problem jest w nich, że ciągle marudzą i użalają się nad sobą!

Gość TH is IT CK
Pokierował nim los też na to licze

Gość Kto leci na kurwiarzy
ten leci, ja absolutnie nie . Ale jak sie na to patrzy tak, ze jak ktos prawiczkiem nie jest to od razu kurwiarz to ja dziekuje.

Chyba wiem dlaczego ktoś tu nie ma kobiety. Wyobraź sobie, że wcale nie mamy takiej samej podświadomości, gusta są różne. Owszem, są cechy które WIĘKSZOŚĆ preferuje, ale nie wszystkie. Tak jak większość facetów lubi długie nogi...ale nie każdy. Traktując kobiety przedmiotowo i wrzucając je do jednego worka sam się skreślasz.

Gość Pesudonimowana
nie ma sensu dyskutować z obolałymi prawiczkami na tym forum, czy mają jakąś wartość, bo oni już dawno siebie przegrali i nikt na to nie może nic poradzić.

Gość TH is IT CK
nie ma macie mozgu Ja nigdzie nie marudze po prostu dziewczyny patrza i widzą że im się zbiera na wymioty na moj widok

Gość 2 live 2 die
"Poza tym wcale się nie dziwię czemu żadna nie chciała takich marudnych nihilistów" ale ja byłem strasznym optymistą jak miałem 20 lat teraz mam 30 i już nie przeżyję tego co chciałem dla mnie to życie już jest stracone już nie będzie dmuchawców, latawców i wiatru i tej krwi tej pierwszej, mojej jedynej dziewczyny... skoro i tak już przegrałem i nie będe miał tych wspomnien w tym życiu to NICZEGO wam nie zawdzięczam i nie będę zawdzięczał skoro nie mogłem kochac to teraz mogę już tylko was nienawidzieć

Gość potwierdzę waszą teze
jestescie przegrańcami i nic tego nie zmieni. Już wole kurwiarza ktory przelecial sto kobiet, ale jest normalnym facetem, z ktorym stworze świetny zwiazek. Niz takiego niedojde ktory karmi sie uzalaniem sie nad soba i przemawia do swojej reki od 3o lat :D

Gość TH is IT CK
Bo jesteś kurwą ja czekam na porzadną dziewczynę

2 live 2 die - przypominam Ci, że kobiety to ten sam gatunek co Ty ;) Swoją drogą, bardzo przypominasz mi tego mojego znajomego, głuptasek nadal nie widzi, że to jego nieprzyjemny charakter, a nie wygląd skreśla go z listy każdej kobiety.

Gość Nihil Mieciu
fawila, odczep się od nihilistów!

Gość TH is IT CK
Co nas gówno obchodzi twój znajomy

licz sie ze slowami przegrańcu, bo mnie nie znasz !! A porządna dziewczyna na takiego imbecyla i zyciowego niedojde nawet nie spojrzy.

będziesz czekal do usranej śmierci i i tak gowno dostaniesz, bo nie zaslugujesz na nic, śmieciu

O takich jak Ty i on jest ten temat :). Miło by było gdyby ludzie tacy jak Ty zaczęli się zastanawiać co jest z nimi nie tak zamiast zwalać winę na sporą część gatunku ludzkiego.

Gość Nihil Mieciu
Baby nadają się tylko do ssania i zmywania garów, oto cała tajemnica.

Gość TH is IT CK
Spotkajmy się na solo to ci przebiję kolana i nasram do oczodołów po wyjęciu gałek ocznych

Gość TH is IT CK
On jak piszesz jest niemiły więc nie mam nic z nim wspólnego bo ja mam dobre serce