Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bum trabum ta

które najładniejsze ?

Polecane posty

Gość bum trabum ta

dziewczyny , które imie najładniejsze? Aleks , Aleksander , Damian , Igor ,Kamil , Oskar ?

Żadne mi się nie podoba jakoś szczególnie ale jeśli już musiałabym wybierać to Aleksander.

Gość Tyle co i chlopcom i ich ojcom
Damian

Aleks - mnie się podoba, ale wiem też że jest odbierane pretensjonalnie, po polsku powinno być raczej Aleksy Aleksander - zdrabniany do Aleksa czy Olka? Olek jak dla mnie na nie Aleks ok, imię ok ale szału nie ma Damian - nie lubię, takie trochę mdłe dla mnie Igor - bardzo mi się podoba, szkoda że ostatnio popularne Kamil - ładne Oskar - ładne Wybierałabym właśnie między Igorem, Kamilem a Oskarem

Gość bum trabum ta
twardy orzech do zgryzienia :-/

Gość Zdecydowanie Damian

Gość a mnie sie podoba igor

Gość jejkku dziewczyno
jezu wiktorkow i bartoszow juz jest od zarabania ciagle tylko te imiona :/ Igor ładnie chociaz tez sporo ale juz lepiej niz te dwa wyzej ktos dal

Gość bum trabum ta
do madzianki 123 - Bartoszek i Wiktorek mi się podobaja ,chyba bardziej Bartoszek , ale nie biore pod uwage,bo sa w rodzinie Ale jezeli pytaś , bo sama sie zastanawiasz to ładne

Gość dwsxzwzqas
cóż żadne ale jeśli już to Damian, Kamil, Aleksander byle nie Igor, Oskar, Wiktor, Marcel, itp.

Gość bum trabum ta
a macie jakies swoje typy? Jakies w miare oryginalne , ale bez przesadyzmu, ale zeby znowu nie było oklepane ?

Gość Adabodzi
Kamil i Igor. Ja mam dwóch synków Bartłomieja i Dariusza.Obu bardzo kocham ale Bartłomieje to straszne łobuziaki.Dariusz spokojniejszy,dobrze się uczy.Jeszcze się nie spotkałam żeby ktoś dał na imie Dariusz jak dla mnie jest bardzo ładne.

Artur, Błażej, Borys, Bruno, Daniel, Emil, Emilian, Gabriel, Grzegorz, Hubert, Jonasz, Karol, Krystian, Ksawery, Łukasz, Marcin, Mieszko, Nikodem, Olaf, Przemysław, Radosław, Ruben, Sebastian, Tobiasz, Tomasz, Tymon, Tymoteusz, Witold

Gość zainteresowana tematemm
Oskar - ładne :)