Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama trojaczków i córci

Potrzebuję ciuszków dla dzieci-dziękuję

Polecane posty

witam.kilka dni temu dowiedzialam sie ze jestem w ciąży z trojaczkami-mamy juz córeczke (3.5roku).planowalismy kiedyś drugie dziecko,ale powiem szczerze-nie 3kę :( rodzina doradza mi usunięcie ciąży.babcia sie od nas odsunela.wyzwala i chyba serce mi pęknie.zawsze byla dla mnie gwarancją bezpieczenstwa.mąż chce zerwac z nimi kontakt,bo powiedzial ze to jego dzieci i ilekolwiek by ich bylo to on je wszystkie juz kocha.Ja zresztą tez.jestem bardzo bardzo przerazona tym co będzie.nie ma chwili zebym sie nie bala,zebym nie myslala.dziewczyny nie chce dokladnie wdawac sie w naszą syt finansową.poprostu jest nieciekawie i napewno niewystarczająco na tyle dzieci.nie usunę ciąży.nie potrafie.wiele razy czytalam tu na forum jak ktos prosil o pomoc a wzamian otrzymywal wyzwiska :( pisze z koniecznosci.boje sie i nie wiem co robic.oczywiscie ze wolalabym isc do sklepu,chocby do lumpeksu i kupic kilka rzeczy ale nie stac mnie na to.czuje sie ponizona samym faktem proszenia o ciuszki dla wlasnych dzieci.wiec blagam,odpuśccie sobie wszelkie spekulacje na mój temat. napiszę więc poprostu co mi sie najbardziej przyda,mam juz male doswiadczenie wiec mniej wiecej wiem co potrzeba: pościel do łóżeczek,kocyki,śpioszki-wszelka ilosc,bodziaczki,czapeczki,rajstopki,pieluszki-obojętnie jakie,a nawet wieksze ciuszki.nie ma dla mnie znaczenia czy dla chłopca czy dziewczynki.i tak pewnie bede siedziala z maluszkami w domu.bede szczesliwa z kazdej pomocy.

podaj jakieś namiary na siebie - jakiegoś maila czy coś... a złośliwcami się nie przejmuj, bo widać, że jeszcze nigdy nie dostali od życia po dupsku... czego niektórym takim w sumie życzę, bo wtedy może nabiorą nieco pokory... a jeśli wolno spytać, te trojaczki to całkiem tak naturalnie poczęte??? w sensie bez leczenie, hormonów itd. :)

karolina2962@wp.pl to mój adres. Baderko dziękuje. trojaczki byly,są dla mnie i meza i calej rodziny takim samym zaskoczeniem jak pewnie dla ciebie.nie mamy nawet w rodzinie blizniat.nie stosowalam antykoncepcji hormonalnej od kilku lat.nie wiem wiec jak to nazwac-takie szczescie w nieszczesicu? czesc mnie sie cieszy,a druga czesc jest przerazona :(

Mam również prośbę do mam trojaczków-moze wy mi pomozecie,ja wiem ze nikt nie odda swoich rzeczy za darmo.niestety nie moge ofiarowac wam ciuszków po córci na wymiane bo pewnie mi sie przydadzą,ale moze za niewielką opłatą bede wstanie kupic od was potrzebne rzeczy.jeszcze raz dziękuje

Gość bele de jour
skąd jesteś autorko?

Gość kuki123
gratuluję super i myślę że wszystko się ułoży

jestem z wielkopolski, blisko granicy z woj,kujawsko pomorskim,niedaleko Nakla. termin porodu mam na 19maja,ale nie sądze zebym donosila ciązke trojaczą.lekarz powiedzial ze zazwyczaj ciaza taka donoszona jest do 32go tyg.wiec automatycznie termin skraca sie o prawie 2 miesiące :(

a prosić uczciwie o pomoc to żaden wstyd. dziś Ty prosisz a jutro może pomożesz komuś innemu... dziś mnie stać by pomóc, jutro być może nie będzie tak fajnie... tak to działa :) wysłałam Ci maila.

Gość kuki123
moje dzieci są dorosłe więc nie mam ciuszków>(

a jaki wymiar ciuszki po córeczce?? ja mogę się zamienić i dołożyć kilka fajnych rzeczy za darmo. Miałam przekazać innej potrzebującej ale jak powiedziałam że jej przywiozę to już nie chciała. Mój email to motyl_122@interia.pl

No to pasuje idealnie:) Ja tez jestem z Wlkp, okolice Poznania:) Ale tak jak napisałm bede mogla cos dac dopiero jak moja mała wyrosnie z tych najmnieszych ciuszkow, czyli kolo marca moze kwietnia napewno:) Trzymam kciuki i mam nadzieje ze jeszcze ktos pomoze! I zycze duzooooo zdrowka, bo napewno sie przyda!!!!

Gość bele de jour
ja jestem z Poznania. Napisze do Ciebie maila ok

Gość jak to odsunela sie od was
babcia??? twoja mama znaczy?

Gość tylko i wylacznieeeeee
Bele de jour ty smieciu nic niewarty,szwendasz sie po tym swiecie jak gowno w przerebli :)milego dnia:)

oliwkowa mamusiu-dziękuje.nie wiem nawet jak wam moge dziękowac.nie spodziewalam sie takiej reakcji.bardzo bardzo dziękuje odsunela sie ode mnie moja mama.do starszej córci nigdy nie miala cierpliwosci a teraz gdy dowiedzial;a sie o naszych trojaczkach to juz wogóle chyba zerwie z nami kontakt.mąz nie przepada za moją mamą.ja zawsze staralam sie ich godzic,ale teraz to juz nie wiem co bedzie :(

Gość bele de jour
dziekuje dziekuje jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to sie nie odzywaj. A jak masz cos do mnie to zalóż inny temat frajerko

AUTORKO,MIESZKAM W UK Z PRZYJEMNOSCIA WYSLE CI JAKAS PACZKE JESTEM TERAZ W PRACY ALE NAPISZ MI MAILA A JA SIE ODEZWE W WEEKEND.POZDRAWIAM. kwark23lon@yahoo.co.uk

mogę przesłać nakładki na sutki, aspiratorek frida, pieluchy tetrowe smoczek, mleczko do prania, herbatką dla kobiet karmiących, mydlo bambino, krem sudokrem mały, majtki poporodowe i jeszcze jakieś drobiazgi. Wszystko oczywiście nowe. Jak chcesz podaj adres to jutro ci wyśle.

Madzianko kazda najdrobniejsza rzecz mi sie przyda.naprawde bardzo ci dziękuje.wyslalam ci mój adres.dziękuje

nie podała mi adresu więc chyba się wystraszyła. Ale tak naprawdę nie przyjechałabym bo jestem ze świętokrzyskiego chciałam tylko ją sprawdzić przed wysłaniem paczki.

madzianko przeciez wyslalam ci maila