Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama trojaczków i córci

Potrzebuję ciuszków dla dzieci-dziękuję

Polecane posty

Gość bele de jour
ech zresztą po co ta jałowa dyskusja. Powtórzę oddaj swoje rzeczy do Caritasu czy PCK ale zastrzez, ze chcesz miec wgląd kto je dostanie. Żeby przypadkiem ktoś komu się powodzi nie wyciągnął po twoje łap

Gość do mamy twojaczkow
domowy to Ci poda, bo gdzie masz wyslac rzeczy? ja tez nie rozumiem czemu na mnie najezdzacie, chce miec wglad w to co dzieje sie z rzeczami mojego dziecka, na pewno nie oddam ich oszustom, ktorzy je sprzedadza gdzies na allego! czego tu nie rozumiesz?

do ''do mamy twojaczków'' żalosna jestes,naprawde.no jak nie ufasz to nie wysylaj i tyle :o a czego ty oczekujesz? co byloby dla ciebie dowodem na to ze mozna jej zaufac????

to mam dla ciebie propozycje : UŁÓŻ JE DO SZAFY I ZACHOWAJ NA WIEKI! w ten sposób nikt cie nie oszuka i bedziesz miala wgląd w to co sie z nimi dzieje :D:D:D no ludzie kochani ,opanujcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja piernicze,mi tez sie zdarza kupowac w lumpeksie,moze mam jakies spodnie po twoim dziecku,obym cie nie spotkala na ulicy bo jeszcze wydam ci sie nieodpowiednią osobą i mi cos zrobisz :o

Gość do mamy twojaczkow
ale czemu jestem zalosna, bo dbam o to, co sama kupilam dziecku za pieniadze, ktore zarobilam? chyba oczywiste, ze chce wiedziec co sie z nimi dzieje nie? Co by mi dalo spokoj? prawdziwy adres e-mail

Gość bele de jour
a nie przyszło Ci do głowy, że może mam do niej tak blisko, że zawiozę jej osobiście te rzeczy?? No chyba w miesiąc nie zamieni bogactwa na biede co?? Poza tym ja wolę oddać rzeczy niżby miały mi się walać po szafach i zajmować miejsce. No i jak już tu ktoś zauważył na allegro idzie się tak obłowić sprzedając używane ciuszki, że podejrzewam można uzbierać na nowego merca klasy S:o

Gość do mamy twojaczkow
hahaha ok wlaczcie sobie TVN - mowia o Was :D

Gość bele de jour
ale co dałoby Ci posiadanie jej prawdziwego emaila?? I tak nic bys przez to nie sprawdziła.

Gość chcesz mieć wgląd w to
co się dzieje ze śpiochami twojego syna? Proponuję zainwestować w GPS i śledzić później na komputerze jaką trasę pokonują śpiochy. Zawsze będziesz mogla je bezbłędnie zlokalizować.

Gość do mamy twojaczkow
da sie zarobic na allegro i nie wciskajcie sobie wzajemnie kitow! zobaczcie, ze niektore rzeczy sa dosc drogie, a przeciez sa UZYWANE! Jakbym mieszkala blisko Autorki, to bym do niej pojechala i zawiozla te rzeczy, ale ze nie mam takiej mozliwosci, to patrze w necie czy nie jest oszustka, co Was w tym dziwi, bo nie rozumiem? Ty pojedziesz do niej - fajnie, ale ja chce tez jakies informacje miec o osobie, ktorej mam oddac rzeczy!

jedna rzecz mnie zastanowiła: chciałaś dokonac aborcji (bądź rodzina namawiała) jak się dowiedzialaś, ze masz trojaczki. Ale tego można się dowiedzieć dużo póxniej niż jakikolwiek lekarz aborcję przeprowadzi.

Gość do mamy twojaczkow
traficie na oszustow, ktorzy sie dorobia na Was, to bedziecie wiedzialy o co chodzi, na razie jeszcze widac nie rozumiecie zwyklych, prostych spraw ...... coz trudno, nie bede sie ponizac do Waszego poziomu koncze ta rozmowe, bo Autorka swoja ucieczka sama mi pokazala kim jest - OSZUSTKA!

Gość bele de jour
kochanie poki co pokazałaś,ze do piet nam nie dorastasz

Gość do do was wszystkich
co ty gadasz. Ciążę mnoga można rozpoznać już na pierwszym USG w 6 tygodniu ciąży licząc od daty ostatniej miesiączki. Już sama nie wiesz czego się przyczepić.

do do mamy twojaczkow- kurcze co ty masz za rzeczy ze ich tak chronisz? no zachowujesz sie jakby one byly conajmniej złotem pokryte! :D

Gość jfjye5
Nie chce tu nikomu psuć humoru ale ciąża mnoga i to trojaczki to ciąża wysokiego ryzyka, różne rzeczy mogą się zdarzyć, kobiety maja problem z donoszeniem jednego dziecka a co dopiero trzech.... Nie lepiej poczekac trochę?

Gość do do was wszystkich
Na nas dorobią się oszuści, na tobie spasą się mole :P

Gość do mamy twojaczkow
sorry dziewczyny, ale to wy sie zachowujecie, jakby autorka byla boginia Kafet\erii :) co jej tak bronicie? pytam o maila! Nie mowie, ze ubranka moje sa ze zlota, ale sa w bardzo dobrym stanie i jak je oddam, to potrzebujacej, a nie oszustce, a wy oddajcie je komu chcecie, z wami ciezko sie rozmawia :) nie pytam was o nic, nie chce od was informacji, pytam sie gdzie jest prawdziwy adres mailowy autorki, ale boi sie podac, bo "boi sie sprawdzania' jak sama napisala, wiec robcie co chcecie, ale chyba nam udowodnila swoja uczciwosc nie?

Gość bele de jour
kurcze dziewczyno to chyba moje ciuszki i moja sprawa co z nimi zrobie prawda?? A Ty sie burzysz jakby to było Twoje i Tobie bym coś zabierała. A Twój tekst o TVN cóż nie bede tego nawet komentować bo naprawde widać jaki poziom reprezentujesz.

Gość do mamy twojaczkow
ale mnie wlasnie nie obchodza Twoje ciuszki :) nie wiem juz skad bierzesz takie informacje! Gdzies napisalam, ze chce wiedziec, co dzieje sie z Twoimi ciuszkami? Ludzie czytajcie co inni pisza, zanim napiszecie jakies bzdury! Jak dla mnie mozesz oddac je komu chcesz, mozesz je nawet spalic, nie mam nic do Twoich ciuszkow! Jednak Ty nie powinnas sie interesowac tym co ja chce sie dowiedziec chyba tak? Sama piszesz, ze ja nie powinnam sie Twoimi ciuszkami interesowac, choc wcale sie nie interesuje, to czemu Ty sie wtracasz w to co ja pisze do Autorki?

Gość bele de jour
wiesz co moze zamilknij. W Caritasie napewno przyjmą twoje uzywane ciuszki

Gość zyggfryda
Nie rozumiem niektorych z was. Chcecie pomoc - wspaniale. Ale pozwolcie dziewczynie upewnic sie czy osoba proszaca o pomoc naprawde jej potrzebuje. Wam tez powinno zalezec na informacji czy pomagacie komus w potrzebie czy pomagacie jedynie napchac komus kasy do wlasnej kieszeni. W necie jest latwo o pomylke. Osoba uczciwa nie bedzie bala sie sprawdzenia i weryfikacji informacji, ktore podala. Jezeli chcecie pomoc komus to przynajmniej robcie to z glowa i pomozcie komus kto tego potrzebuje. Nikogo nie obchodzi co zrobicie z ciuszkami. Jak ktoras ma kaprys to moze je nawet spalic. Ale jezeli te ubranka trafia do oszustki to nie bedzie juz ich dla kogos naprawde potrzebujacego. O to tylko tu chodzi, nie o to co robicie z ciuchami po wlasnych dzieciach :O

Gość czy kazdy topik
z prosbą o pomoc musi sie konczyc w ten sposób??? :o nie potrzebnie wyrazacie swoje opinie-te co im sie nie podoba niech sie nie udzielają-bo jaki jest w tym sens? a ta co tak chce sprawdzic autorke mogla do niej poprostu napisac-jaki w tym problem? a nie tu na forum śmiecic

Gość dobrze poinformowanyyyy
Autorka tego tematu jest właścicielką komisu z odzieżą dziecięcą i naciąga Was, drogie panie.

Gość a niby dlaczego
nie sprawdzic? Nie rozumiem. Jak ktos jest uczciwy to sie nie ma czego bac. Chyba ze ktos cos kombinuje. Po co kupowac wyprawke jak mozna wszystko dostac za darmo i to pod drzwi domu? Biedni to raczej na kafe nie prosza. Chodza do MOPSu, do Caritasu a nie na necie :O Moim zdaniem jak zwykle sciema :D

Gość do mamy trojaczkow
Droga Pani wyzej :) ja nie zasmiecam tego forum. Zapytalam tylko dlaczego stworzyla sobie nowego maila zamiast podac tego, ktorego uzywa na codzien, a ze dziewczyny na mnie naskoczyly, to po prostu odpowiadalam, nie widze tutaj zasmiecania z mojej strony, po prostu niektore osoby sa uprzedzone do tych, co wola sprawdzic kogos, niz wysylam na oslep :)

Gość OSZUSTKA JOANNA CZECHOWSKA
Uważajcie na oszustke JOANNA CZECHOWSKA SKRZYPNIK 265 55-216 DOMANIÓW NIE WYSYŁA ZAMÓWIONEGO TOWARU .PO WPŁACIE PIENIĘDZY NA KONTO KONTAKT SIE URYWA UWAZAJCIE NA NIĄ TO PERFIDNA OSZUSTKA !!!

DO-> DO MAMY TWOJACZKOW.W tym,ze chcesz ja sprawdzic nie ma nic dziwnego..masz do tego prawo.Ale NIE MOZESZ ZMUSZAC JEJ do tego by udostepniala swoje prywatne dane ktorych uzywa na codzien i po ktorych jej znajomi mogli by ja rozpoznac!! Ja ja calkowicie rozumiem..nigdy w zyciu nie podalabym maila ktory znaja moi znajomi."w Zebraniu" na necie nie ma nic czym mozna sie pochwalic..a juz napewno nie przed sasiadami ktorzy tylko czekaja by zrypac Ci dupe.Na takie fora wchodzi mnustwo ludzi i pewnie nie jeden to Twoj sasiad czy znajomy.A tego typu rzeczy rozchodza sie szybko w eter.CHCIALABYS SAMA BY CI KTORZY ZNAJA CIEBIE GADALI O TOBIE ZE ZEBRASZ NA NECIE O CIUSZKI DLA DZIECI?? Pisze "zebra" bo Ci ktorzy chca pomuc ewentualnie..nie odbiora tego w ten sposob..ale Ci ktorzy autorke znaja i rozpoznaliby ja po tych danych ktore wg Ciebie sa NIEZBEDNE do weryfikacji..wlasnie w ten sposob by ja obgadali.Chcesz dowodow..??To mysle,ze zdjecie usg czy osobista wizyta bylaby dobrym pomyslem..ale to czego Ty oczekujesz narusza jej prywatnosc.A moim zdaniem autorka piszac o tym,ze boi sie sprawdzania i pytan..nie miala na mysli obcych,ktorzy chca sprawdzic czy handluje tym czy nie..ale boi sie wlasnie znajomych.Bo kto bardziej potrafi nas obsmarowac niz "niezyczliwi znajomi..?? Pomysl troche dziewczyno.I nie dziwie sie,ze nie Matka trojaczkow nie pisze tutaj juz...po tego typu komentarzach..ja tez dalabym sobie spokoj..bo ta rozmowa zeszla na psy.. ;/ :/