Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamiiillla

Oddam mebelki, ubrania, zabawki dla potrzebujacych

Polecane posty

Gość Kamiiillla

Witam serdecznie:) Ten temat nie zainteresuje wszystkich, ale może ktoś potrzebujący się trafi. Mam do oddania zupełnie za darmo ewentualnie do pokrycia koszty wysyłki jeśli wybralibyście rzeczy, które można wysłac pocztą (ubrania,zabawki) transportu jesli wybierzecie meble tylko wtedy tez odbior osobisty przyjeżdzacie z autem i pakujecie i zabieracie sobie. Ubrania i zabawki tez monza odebrac osobiscie mam do oddania komode dziecieca z jasnego drewna 4 duze szuflady z boku naklejonego ma kaczora donalda ( nie chcialam usuwac, bo zostalyby slady) delikatnie odrapana przy blacie, ale nieznacznie. stoliczek maly dla dziecka czerwony drewniany z plastikowym krzeselkiem rowniez czerwonym pedelko zabawek niektore w idealnym stanie niektore zniszczone ale ogolny stan oceniam na dobry jesli kogos nie stac na zabawki to dziecko ze wszystkiego sie ucieszy sa tam miski, samochody, ludziki, klocki ubrania moje ciążowe zalegaja w szafie nie mam co z nimi zrobic i tak leza jestem kobieta o 175 cm wzrostu w ciazy nosilam rozmiar 42 niektore ciuchy sa typowo cieowe, niektore po prostu wieksze i luźniejsze wiec na pania o wiekszych ksztaltach rowniez beda pasowaly rzeczy nie sa ani firmowe, ani nowe nie mam co z tym po prostu zrobic a moze jest ktos potrzebujacy ktos tu ostatnio prosil o ubranka. Moze i ja komus bede mogla pomoc i mam te mebelki jeszcze i zabawki ubranek dzieciecych nie posiadam, bo rozdalam po kolezankach ale to co wymienilam juz jest nieprzydatne. Dziecko ma nowy pokoik, nowe zabawki, a wszystko tamto lezy w pudle i sie kurzy a szkoda wyrzucic. Mebelki tez nie sa jakies wadliwe, ale nie pasuja do nowego wystroju i stoja na strychu,

Gość Łojtam, Łojtam
sprawdz w gminie albo parafii czy nie ma zbiórki na rzecz tegorocznych powodzian.

Gość wiuwiuwiuwiu
Ja chętnie kupię Twoje używane majteczki przed praniem.

Gość Łojtam, Łojtam
może ojciec dyrektor zechce

Gość Łojtam, Łojtam
Łojtam, Łojtam może ojciec dyrektor zechce to podszyw , głupek , który sam nie może sobie nicka wymyślić.

Gość rozwodaz corom
pokaż zdjęcia,a skąd jesteś?

Gość Kamiiillla
Nie zalezy mi bardzo na zbyciu tego jesli nikt nie chce to w porzadku. Temat bedzie istnial jak ktos sie zainteresuje to napisze na sile nikomu nie bede nic wpychala i latala po kosciolach. Zaproponowalam pomoc tu, bo czytalam osatnio o jakies mamie co nawet bucikow nie miala.. szkoda mi jej bylo, ale bucikow akurat nie posiadam. Moze jest tu jakas mama ktora bedzie cos chciala ode mnie a jaknie to ok:)

Gość Kamiiillla
nie mam zdjęc moge jeszcze dokladniej opisac. Chyba jesli ktos jest potrzebujacy i moze dostac cos za darmo to nie ma znaczenia jak to dokladnie wyglada nie bede teraz robila kazdej rzeczy po kolei zdjecia nie widze potrzeby

Gość Kamiiillla
Jestem z mazowieckiego okolice radomia

Gość Kamiiillla
Jestem żoną sołtysa z Wąchocka.

Gość Ksaark
Chętnie przygarnę zabawki, zbieram takie rzeczy na paczki dla ubogich dzieci. Możesz napisać jakie dokładnie są tam zabawki?