Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(:(:(

On milczy od pięciu godzin, a ja nie wiem co mam ze sobą zrobić:(, martwię się:(

Polecane posty

Gość ijoanna
:(:(:( nie martw się tak.Wiem,że to nie łatwe.Przyczyny nagłego milczenia mogą być bardzo różne.Może coś z telefonem ?Nie myśl o najgorszym.Jeśli masz jakiś namiar na miejsce zamieszkania,lub pracy to wykorzystaj po to żeby się uspokoić.

zlituje sie i Ci pomoge jesli nie znasz angielskiego: can you help me? my man doesn't answering the phone, can go and check if he's breathing? if not just call me and i'll send you my account for his last payement

Gość Klione
czizas, ale Ty jesteś głupi/głupia oby Ciebie nigdy taka sytuacja nie spotkała

Gość cholera mam teraz podobnie:(
Też mój pracuje za granicą i na dodatek jest kierowcą. Od rana nie mogę się do niego dodzwonić bo ma komórkę wyłączoną (chyba). Nie mogę już z tych nerwów

dear madam your man is still breathing but it will not last long. what you want me to do? get him to the phone? tell him your condolences? just send you his paycheck?

głowa do góry, wszystko sie wyjaśni. Wiem, że to nie jest żadne pocieszenie ale złe wiadomosci bardzo szybko sie rozchodza - wiem, bo sama byłam w podobnej sytuacji

Oh no! just send the paycheck. thank you for your cooperation, now i must hang up cos i need to sculp a monument!

Gość cholera mam teraz podobnie:(
Co was takiego w tym bawi?

Gość noinoinoi
mnie nie bawi. mnie irytuje, że ona czeka... czeeeekaaaa... czeeeeeeeekaaaaaaa Parę telefonów i byłoby z głowy.

"dear madam your man is still breathing but it will not last long. what you want me to do? get him to the phone? tell him your condolences? just send you his paycheck?" Check will be just fine, but I would like to know who is that helpful person. Tell me something about yourself. Are you single? What do you think about free love? What car do You own? I need someone who can understand unhappy woman needs... Unhappy and single in a minute... but so full of passion... I'm looking forward to meet You...

Może prowokacja, może nie. Ja wierzę w ludzi i łudzę się, że to jednak prawdziwy topik. Autorko- próbuj dalej dzwonić, zdobądź nr jego szefa. Działaj. Będzie OK. Rozumiem, że zamartwiasz się. Każdy z nas by tak robił. Głowa do góry, może faktycznie zgubił tel, może został gdzieś na noc.

Gość no cos musialo byc skoro mala
I look forward to meeting you.... hehehehee