Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(:(:(

On milczy od pięciu godzin, a ja nie wiem co mam ze sobą zrobić:(, martwię się:(

Polecane posty

And what about SWEET CHEESE? say AAAAAAAAAA and don't spit! Ike o jaki klub chodzi? bez czytania regulaminu w nic sie nie dam wpakowac

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha
Gdzie jest autorka topicu???:/

a taki klub spoko pod warunkiem ze zostane zaliczona do wlasciwej kategorii oczywiscie

spoko pod warunkiem ze zostane zaliczona no! chłopcy! do roboty!:P

Bede gdy "GŁUPIA INTELIGENCJA" Opuści mój topik:/ Nic innego tylko dowalić człowiekowi potrafią:/ Kanalie!

Gość twa czyraki znowu w akcji

Autorko nie przejmuj sie zlosliwcami Jak tam Twoj facet? odezwal sie? a jego rodzina odezwala sie do Ciebie?

Gość czyraki są niezawodne,
dzialają systemowo, jak gang Olsena.

"Może podac przepis na cheese and jam sandwich?" Wolałbym becon and eggs :) Autorko, obawiam się, że większość z nas o Tobie zapomniała, więc jeśli uważasz, że Ci dowalamy to może zainteresuj sie przysłowiami, które są mądrością narodu, a konkretnie "uderz w stół, a się rozleci" :) Powinnaś być wdzięczna za gratisowe podnoszenie topiku, ale nie, taka polska mentalność, wiecznie niezadowolona. Jakby nikt nie pisał to zaraz by było "czemu nie piszecie kanalie"

zawsze szczery, zamiast śmiać się z rozterek dziewczyny, weź się za doskonalenie angielskiego, bo trochę jeszcze ci zostało (do doskonalenia)" to sie nazywa precyzja!

Gość zawsze szczery we wszystkim
jest doskonały. Gdyby nie miał takiego przeświadczenia o sobie, nie wychodziłby z domu, ba, w ogóle nie wstawałby z łóżka, tylko wlazłby z glową pod kołdrę i pocił się ze strachu. Zawyżona samoocena pozwala mu jako tako funkcjonować w tym społeczeństwie pełnym, jego zdaniem, głupków.

Nic nie odzywa się, Rodzina ma mi dać znać popołudniu... A wy kanalie idźcie podnosić inne martwe topiki, ja tego od was nie oczekuję

Nic nie odzywa się, Rodzina ma mi dać znać popołudniu... a w jakiej strefie czasowej jestes? chce wiedziec czy sie doczekam na rewelacje

Gość Klione
autorko, ja Cię doskonale rozumiem, mój chłopak jest kierowcą, jeździ po Europie i też czasem nie odzywa się o ustalonych porach i wtedy przeżywam to, co Ty wiem co przeżywasz, dlatego nie rozumiem tych idiotów, którzy się z tego nabijają trzymam kciuki, żeby okazało się, że wszystko gra

A wy kanalie idźcie podnosić inne martwe topiki, ja tego od was nie oczekuję to ja do ciebie z sercem a ty tak??!! a żebyś się nie doczekała!

Gość ike, pomyśl zanim coś
napiszesz.