Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(:(:(

On milczy od pięciu godzin, a ja nie wiem co mam ze sobą zrobić:(, martwię się:(

Polecane posty

nie ja zaczęłam:P człowiek zraniony ( w sensie- ja) w emocjach różne głupoty wykrzykuję:P

Gość do auuuuuutooooorrrki
Nie ma sie co przejmowac tymi ktorzy z nudow sie tutaj nabijaja, ten typ tak ma;) Autorko od roku jestescie razem, a od kiedy pracuje poza granicami Polski? Ja Ciebie rozumiem, jesli codziennie mieliscie kontakt a nagle nic to normalne, ze martwisz sie.Mysle, ze nic zlego sie nie stalo, stawiam na to ze popil z kolegami i zdycha pewnie nie myslac o Tobie;)

Autorko mam przeczucie ze jest ok uszka do gory bedzie dobrze czekaj na znak od jego rodziny :) pozdrawiam i sciskam :)

A "ZS" to pissssssda nie facet, robi wyklady na forum kobiecym i mysli, ze jest wielkim filozofem :D Nic biedakowi niepozostalo, brak mu piczki ot cala prawda :D:D

nie przejmuj sie głupimy komentarzami, faceci nie rozumieją, że my sie o nich martwimy

ja cię tylko lusiu ostrzegam z tej dobroci serca co to i ty ją dzisiaj do mnie wykazałaś :P

"znowu do serca?" Lusiu, zawsze byłem romantykiem, tylko przy tej Ike nie mogłem się ujawniać, ale teraz, gdy sprzedałem nick, nareszcie możemy być razem! ;) Czy zostaniesz moją... znajomą na nk? ;)

zawsze byłem romantykiem i pomyśleć, że ZS własną piersią cię dzisiaj bronił................

wiedzialam, ze ktos zaraz mnie poprawi :D nie pozostalo :D Pasuje??Ten blad nie zmienia faktu, ze ZS to ciota :classic_cool: Nie wyobrazam sobie, zeby moj facet siedzial na tym forum i wpierdzielal sie miedzy rozmowe kobiet :D Cipa z niego i tyle:classic_cool:

"Nie wyobrazam sobie, zeby moj facet siedzial na tym forum i wpierdzielal sie miedzy rozmowe kobiet" Widzę, że bardzo mało wiesz o facetach... Ale cóż, jesteś tylko kobietą :P Spadam, bo moja laska nie wyobraża sobie, że mógłbym być na takim forum :P 🖐️

masz swojego romantyka, lusia zawrócił ci w głowie (czy tam sercu czy czymś) i uciekł:P a ostrzegałam:P

i następnym razem wiedz, że lepszy xyzed w garści niż MS na dachu:P

Ike, MS uciekł, bo swoim szóstym zmysłem wyczuł, ze zadanie zawracania mojej głowy może okazać się za trudne i - no surprise przy jego IQ - wolał nie narażać się na uszczerbek wizerunku ;-)

lusiu nie wierzę w ani jedno napisane przez ciebie słowo:P

Gość potrzebuje kasy,kupcie cos
Gość :(:(:(
Za granicą pracuje juz od dwóch lat, A odkąd się znamy nigdy nie było czegoś takiego jak teraz, dlatego sie martwię:(. Jak do tej pory nadal nic:(

jak wspominalem jakies 78 postow temu nikt nie jest w stanie przez rok meldowac sie co godzina bez uszczerbku dla kory mozgowej, poczekaj spokojnie na operacje i pomysl o wszczepieniu mu do glowy modulu gps z automatycznym wysylaczem sygnalow glosowych