Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalietna

Sprzątacie po swoich psach?

Polecane posty

Gość nie sprzątam kup
a swoje dzieciary to zabierajcie na zamkniete place zabaw a nie na trawniki jak króliki

Już abstrahując (jest przez H ale jak zwykle kafe przy gwiazdkowaniu pewnie zmieni) od tego, że płacę podatek od psa - i z tego podatku powinny być opłacane służby sprzątające 🖐️ A tak naprawdę to nic z tego tytułu nie ma :)

Gość aliorka________
a u nas juz nie ma podatku od psa

Gość mam wiecej niz 35
nastepny idiota sie wypowiedzial :( ze sloma w butach do Europy weszli:( a ja jak zobacze takiego idiote jak ty nastepnym razem,to zaloze sobie rekawiczke,podniose to gowno po twoim psie i wysmaruje ci ryj! i jeszcze wpierdol dostaniesz! co ty na to buraku?

Gość nie sprzątam kup
własnie z podatków powinni zatrudnic sprzątaczy...za granicą tak jest...

Gość nie sprzątam kup
no już się boimy :O:O kogos od buraków wyzywasz a sama masz słownictwo jak żul spod budki z piwem

Gość mam wiecej niz 35
zagranica tak jest? grono idiotow/ek sie powieksza!

Gość aliorka________
red bull dla tej pani prosze :)

Gość mam wiecej niz 35
do burakow uzywam tylko takiego jezyka,musicie mnie jakos zrozumiec,nie?

Gość nie sprzątam kup
jej red bull nie pomoze...jej pomoze rakieta i na księżyc !!!

Gość nie sprzątam kup
tak tak ,tłumasz sie dalej prostaczko...

Gość aliorka________
paniusiu wyraz "za granicą" piszemy oddzielnie :) i nie denerwuj sie tak bo dostaniesz zmarszczek a kremiki sa drogie :P

Gość nie sprzątam kup
albo ci z tych nerwów żyłka pęknie :O

Gość mam wiecej niz 35
durny to narod,durne ludzie w nim zyja:( potem sie dziwia ze caly swiat sie z nich smieje:( zasrany kraj,zasrani ludzie,ot co!

Jak ma więcej niż 35 to zmarszczki już są ;) Najlepiej by było psy nauczyć z wc korzystać, i w ogóle nie wyprowadzać żeby paniusie nie musiały na nie patrzeć :o

Gość mam wiecej niz 35
🖐️ zasrancy!

Gość aliorka________
jak taki dyrny naród to co Ty tu jeszcze robisz???? wyprowadź sie tam gdzie psy srają na kibel :P:P

Gość aliorka________
a swoją drogą kocie bobki CI nie przeszkadzają???? Jest tyle bezpańskich kotków i te dopieriomaja sranie jak się najedzą ze smietnika :)

Ja zawsze sprzatam po swoim psie, bo zalatwia sie na trawnikach a nie w krzakach. Kilka razy mi sie juz zdarzylo,ze wdepnelam w kupe innego psa sprzatajac po swoim :P

Gość a ja mam 3 psiaki
i zawsze sprzątam po nich kupy, noszę w kieszeni rolkę specjalnych woreczków, a na trasie naszych spacerków stoją dwa kosze na zwierzęce odchody

Gość Angel_Eye_33
Widze że wiele tu nie kulturalnych osób nie potrafiących się w cywilizowany sposób wypowiadać. Po swoich psach powinniśmy sprzątać. Ja tak zawsze robie, bo nie jest przyjemnie że jak ide późnej parkiem to wpadam w psią kupe po drodze. A później takie "pół-mózgi" które nie sprzątają po swoich psach, najbardziej "krzyczą" że wdepneli w g****

Gość za niesprzątaniepo psie
grozi mandat problem to nie tylko braku straży ale i kultury właścicieli psów,chamstwo nigdy nie sprząta,najlepszy sposób-my obok posesji w trawie gdzie chodzą psiarze polaliśmy spalonym olejem silnikowym,bezcenny widok psiarza jak wchodzi z psem po akcji na własny jasny dywanik!!!!

Gość gość
Oczywiście ze sprzątam po swoim pupilu. Traktuje to jako mój obowiązek jako właściciel czworonoga. Głupio bym się czuł gdyby ktoś wdepnął na moich oczach w "dzieło" mojego psa. Więc raz na jakiś czas kupuje takie woreczki: http://koszeuliczne.istore.pl/pl/zestaw-higieniczny-dla-zwierzat-animalsr-300-szt.html i starczają one na dość długo. Choć muszę przyznać, że na początku trochę mnie odrzucało sprzątanie po psie, ale myślę że to trzeba się przemóc, aby następnie przychodziło to z łatwością. Do tego torebki które używam ograniczają niewygodę do minimum, bo są wyposażone w łopatkę.

Gość MaryVV
Zawsze sprzątam po swoim psie i dziwię się, że jest w sieci tyle opinii właścicieli psów, którzy są oburzeni faktem, że to jest ich obowiązek. Według mnie to albo brak dobrego wychowania albo lenistwo jest powodem niesprzątania po pupilu. Przecież torebki na psie odchody http://www.bioires.pl/torebki-na-psie-odchody/ wcale nie są jakieś drogie i naturalnie trzeba je wliczać w koszt utrzymania psa tak jak karmę.

Gość gość
czy wiecie jaki już jest wysyp kleszczy, w mojej miejscowości już zarażają babeszjozą w zeszły roku ledwo uratowaliśmy swojego pieska,boję się co będzie w tym roku jak zimy nie było kupujemy drogie obroże i krople a i tak złapał kleszcza i to zarażonego także uważałabym na dzieci żeby nie bawiły się w wysokich trawach,krzakach itd