Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce jestem.....

WOZEK 3 KOLOWY CZY 4 KOLOWY??

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Poza tym wózki 3 kołowe często potrafią sobie tyle samo ważyć co i 4 kołowe. Zależy od modelu oczywiście, ale to nie fair mówić, że one są lekkie, a wszystkie tradycyjne to kolubryny, bo akurat tak nie jest.

Gość mraueeeeeeeeeeeeee
Dziewczyny ja miałam przy pierwszym dziecku 4 kolowy Przy drugim wybralam 3 kolowy Ten drugi jest lżejszy łatwiej sie prowadzi Dla mnie super Ale kazda mama decyduje za siebie

Gość wózkowa
Ale to też zależy co się komu podoba. Ja lubię rzeczy oryginalne, inne, ciekawe i dla mnie 3-kołowiec prezentuje się ładniej niż zwykły 4-kołowiec. Nie tylko liczyła się dla mnie przy wyborze funkcjonalność, ale też i wygląd.

* A no i trzeba pamiętać, że joggery są szerokie, tzn. mają szeroki rozstaw osi tylnych kół, do tego siedzisko dużo niżej od innych modeli i dlatego ciężej wywinąć im fikołka - inaczej nie nadawałyby się do biegania. Ale nie wszystkie dzisiejsze wózki 3 kołowe to joggery, więc na rynku jest kupę tych wywrotnych i nie stabilnych.

Nie wszystkie 3 kołowce są takie super oryginalne. Taki Bugaboo, Stokke czy Joolz jest dużo atrakcyjniejszy od nie jednego 3 kołowca, a kół ma całe 4 sztuki. :) I co?

Gość wózkowa
Mówię, to zalezy, co komu się podoba. Dla mnie najoryginalniejszy 4-kołowiec będzie byle jaki, bo podobają mi się bardziej 3-kołowce w obojętnie jakiej postaci.

jak dla mnie lepsze sa 4 kolowe wozki, wygodniejsze i stabilniejsze no chyba z tak jak ktos wczesniej pisal wozek jest z wyzszej polki, kiedys pilnowalam kolezanki synka i miala wlasnie 3 kolowy wozek - jak dla mnie dramat

Gość edite
Cześć Dziewczyny jestem na kupnie wózka i zastanawiam się czy kupic 3 czy 4 kołowy. Mam juz upatrzony COLETTO AUSTIN 3 (3-kołowy). Czy dobrze jeździć 3-kołowcem w zimie?Bardzo proszę o pomoc.

Gość gość
Trzykołowy jak dla mnie jest mało stabilnym wózkiem - między półkami w sklepie sprawdza się bardzo dobrze ale już z wejściem do tramwaju/autobusu jest gorzej, to samo jeśli chodzi o wysokie krawężniki

Gość agatyl
Mam pytanie do wózka bebe confort high trek. Spotkałam się z tym, że przy wózku używanym po założeniu spacerówki rusza się ona na tych dwóch bocznych mocowaniach do przodu i do tyłu, tak, jakby mocowania się wyrobiły. Moim zdaniem siedzisko rusza się zbyt mocno i zagraża to bezpieczeństwu dziecka. Koleżanka miała taki wózek zakupiony używany i coś takiego zauważyłam. Sam wózek bardzo mi się podoba, ale mam wątpliwości co do stabilności spacerówki, zwłaszcza, przy maksymalnym rozłożeniu spacerówki w pozycji do leżenia (dziecko wisi praktycznie w powietrzu,a całość się telepie). Czy mogę prosić o opinie w tej sprawie w przypadku tego wózka?

Gość gość
z uzywanych najlepiej nawet 7letnie trzymaja sie quinny speedi wozek nie do zdarcia

Gość cytryneczka31
Ja jestem zdecydowanie za 4 kołowcami...jednak. Sami mamy 4 kołowy Graco Evo i piankowe koła spisują się jak na mój gust całkiem dobrze

Gość gość
u nas sprawdzonym wózkiem okazał się Graco Evo jednak. Drugie dziecko na nim się chowa i wózek także nie do zdarcia. Do tych trójkołowych nie mam przekonania. Ten ma bynajmniej dobrą amortyzacje

Gość gość
Wózek 3 kołowy jest mało stabilny. Proponuję wózek na czterech kołach dużych pompowanych skrętnych. Polski wozek Anex Sport . Jest idealnie zwrotny i lekki co sprawia duży komfort prowadzeni.

Gość gość
Cóż za brednie, że 3-kołowy wózek jest mniej stabilny od 4-kołowca. Pewnie trafiłaś na jakieś tani, chiński sprzęt, który nie nadawał się na wożenia dziecka. Ja korzystam z X-Lander run i nigdy nie narzekałam na stabilność, a drugie dziecko wożę w tym sprzęcie. Warto sobie poczytać o zaletach takiego wózka http://wozimysie.pl/x-lander-run a nie pochopnie oceniać. Ahhhh.