Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rróżyczkaa mmalutkaa..

LEVVIATAN !!!!!!!!!!!!!!!! To pilne , przeczytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

hehe dliabeł nie kobieta :) i do tego ruchtac sie lubi ;) hehehehe bezboznico lepiej w lodówce się schowaj ;)

Wiecie co? Macie rację:( Co ja bym bez dobrego dmuchania zrobiła:( Życie straciłoby sens. I tak wiele w swoim życiu zmieniłam po tym, jak mój mąż postawił ultimatum:)

jakie ultimatum? ja jakoś żyje bez seksu ale pewnie jak się zacznie u mnie życie seksualne to bez niego nie wytrzymam za długo ;p

pyszna właśnie sprawdzam co chwilke :) Levi kto wie czy misie w nocy nie przyśnisz na golaska ;) lubie erotyczne sny Oblubienico cóż to za ultkimatum? ham nie mężczyzna żeby damie warunki dyktować.... ;)

Nie cham, broń boże. Ale pozostawaliśmy w związku wolnym, że tak powiem. On mógł z kim chce i ja tak samo. Ja korzystałam, on też - trochę jak w jednym odcinku dr housa. No ale to był jedyny facet, którego kochałam. I chciałam za mąż pójść:) A on dał ultimatum - albo seks tylko w małżeństwie, albo nie będzie ślubu. Od tamtej pory żyję wstrzemięźliwie i pobożnie:)

Levi jak byłam dziewicą to mój rok na mnie czekac musial.... A potem tak mnie rozkręcił ze jakbym (nie daj Boże) się z nim rozstała to dłużej jak miesiąc to bym bez seksu nie wytrzymała :D

pyszna i próżna -> mówiłem tak ogólnie nie konkretnie o twoim, bo i tak mówiłaś że ze mną nigdy byś nie chciała ;p a co do zdjęć to na pewno masz moje? czy kogoś podobnego bo takie rozsyłałem ;D

ha a ja mojemu zaproponowałam taki wolny układ :) To powiedział ze nie chce mu się ruchac innych ;) hehehhe a na pytanie dlaczego to że on huja na loterii nie wygrał.. Cnotka jedna ;)

pyszna i próżna -> chce zauważyć że gdzieś od 4-5 maila wiedziałem że ściemniasz i próbujesz mnie podejść ;D

pyszna nie pisz bo nie wiadomo kto to czyta a wiesz jak jest na kafee... hamy z napieciem poślodkowym.. kazdy ma fantazje ale jak Levi swoje bedzie chciał upublicznic to sam to zrobi

a co do tych fantazji to fakt parę jest autentycznych a parę zmyślonych ;p jakoś musiałem uautentycznić moje wypowiedzi doniu (bo tak się twój e-mail zaczynał jak dobrze pamiętam ;p )

eee to kicha... :( Levviatan wyslij mi te fotki na maila :) odwdziecze się takimi samymi ;)

pyszna i próżna -> żebyś nie znalazła moich danych osobowych co mogła byś zrobić przez nick jaki mam na rapidzie ;) helena p -> ta jasne, odwdzięczysz się już to widzę ;p

Oblubienica -> a nie wysyłałem ci swojej fotki? ;p poza tym nie masz czego żałować ja siebie oceniam co najwyżej na przeciętniaka. nawet nie są to górne stany średnie ;p