Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

corii

Chciałem dziecka a nie ciebie- trzymiesięczna córeczka i rozstanie

Polecane posty

Kobieto. Jak ją kocha, a ciebie nie to powinien być z nią , a nie z tobą. A na dziecko po prostu płacić alimenty i spotykać je jeśli będzie chciał i jeśli mu pozwolisz. Zachowałaś się jak egoistyczna dzida i chciałaś złapać faceta na dziecko. Ty i rodzina namawialiście go na ślub uahahahahahaha :D :D :D już tu podobną historię ostatnio czytałem gdzie dziewczyna została "namówiona" na ślub z byłym , którego nie kochała i gdzie obok był drugi facet do którego coś czuła. Nie marnuj mu życia. Jak kocha ją, a nie ciebie to o co chodzi. Rozwód i już. Chyba że lubisz żyć w zakłamaniu i fałszu ze świadomością, że jesteś z facetem, który kocha inną.

Gość cos powiem ./......
Córeczka ma trzy miesiące a maż wczoraj powiedział mi, że chce rozwodu ze wszystkimi zobowiązaniami wobec dziecka. Przez całą moją ciąże i po kochał tamtą kobietę. Ona i dlatego TEPA KOBIEO nie powinno sie lapac faceta na dziecko nie ma milosci, nigdy z toba nie zostanie oszystwo zostalo odkryte

Gość uhgbuhgbubgu
czy ty nie rozumiesz, że twój mąż cie nie kocha????? Rozumiesz, że ożenił się z toba tylko ze względu na ciążę?????? Rozumiesz, że on ciagle myśli o tamtej????? tęskni za nią, podejrzewam że ciągle o niej myśli nawet podczas seksu z tobą???? ZŁAPAŁAŚ FACETA NA DZIECKO, odpuść i nie rób z siebie dalej idiotki. Dziecku jak będzie duże powiedz, że mamusia złapała tatusia na dziecko, ale on nie kochal mamusi dlatego ja zostawił BOLI????? TAKA JEST PRAWDA

Gość Tylko po co się żenił?
Jednego nie rozumiem- po co? Przecież nie musial, mamy XXI wiek. To chamskie żenić się, zdradzać zonę i zostawiać ją po porodzie, nieważne dla jakiej kochanki- ładnej, brzydkiej, biednej czy bogatej. Doczytałam, że slub był cywilny, ale to też slub więc do czegoś zobowiązuje. To nie są takie tam słowa które mozna odwołać.

Nie marnuj mu życia ja pierdolę:) co za kretynizm kto komu zmarnował życie? kochał inną to po co autorce zawracał tyłek i zrobił jej dziecko? i nie ważne, że ona celowo wpadła, jeśli facet nie interesuje się antykoncepcją to ma za swoje:P mógł bzykać tą, którą kocha:P teraz najlepiej zabrać nogi za pas i płacić alimenty a to że ona zostanie samotną matką z małym dzieckiem to chooj z tym, nie?

corii Ja mu niszczę zycie???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To on ZOSTAWIA MNIE I CHCE ROZWODU!!!!! I jeszcze łaskwaie oświadcza, że tamta nie jets niczemu winna, nic nie zniszczyła, a że on ją kocha to nei jego wina. Ponoć z tym walczył, gówno prawda. Rany jaka ty jesteś pusta ! Z czym walczył ? Z miłością ? Z miłością nie da się walczyć. Można się oszukiwać, próbować zapomnieć, ale to nie działa i wychodzi samo. Co ty sobie uczuciami potrafisz sterować jak chcesz ? Jeśli tak to znaczy, że nie umiesz czuć i jesteś zimną wyrachowną suczą postacią. Podświadomie człowiek się inaczej zachowuje jak kocha. A Tobie widać zależy na zakłamaniu i byciu na siłę z facetem który cię nie kocha.

a on ma honor? autorka ma rację skoro zdecydował się na żonę i na walkę z tamtą miłością niech będzie konsekwentny:P

Tylko po co się żenił? Jednego nie rozumiem- po co? Przecież nie musial, mamy XXI wiek. To chamskie żenić się, zdradzać zonę i zostawiać ją po porodzie, nieważne dla jakiej kochanki- ładnej, brzydkiej, biednej czy bogatej. Doczytałam, że slub był cywilny, ale to też slub więc do czegoś zobowiązuje. To nie są takie tam słowa które mozna odwołać. Bo mu cori i jej rodzice powiedzieli, że ma się żenić jak autorka sama napisała ! Wymusili na facecie małżeństwo - znam takie przypadki z życia i tu z forum - a potem wszyscy się dziwią. Tu czytałem podobnie tylko w drugą stronę. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4607625 Dziewczyna nie kocha faceta byłego , który ją zdradzał, ale wszyscy przekonują ją do małżeństwa z nim. Porażka.

Seks ze mną to był raczej temat uniku już po ciąży i w trakcie- mąż go unikał bo mam dbać o siebie bo jestem w ciązy, bo jestem zmęczona itp. Ale trzymał mnie za rękę i kiedy się przytulałam nie odpychał mnie, więc chyba na swój sposób coś czuł. Boże boję się tego póscia do jej pracy- jadę z mamą i z córeczką. Ale nie mam wyboru- do odmu do niej nie pojadę. A na telefon to nie jest rozmowa. Dborze, że mama jedzie ze mną to samo mnie wesprze psychicznie.

Bo mu cori i jej rodzice powiedzieli, że ma się żenić jak autorka sama napisała ! Wymusili na facecie małżeństwo biedaczek pewnie jechał na dopalaczach jak się decydował:P skoro był taką cipą , że dał się wmanewrować w ślub to niech teraz gra dobrego męża

Gość khkh
Pełna emaptii młoda mam:) Szkoda że nie macie kościelnego- tyle w Tobie nienawiści więcej chyba niż tego "piekna" co to o nim piszesz. W ramach kary maż powinien być z tobą do końca zycia a jego dziewcznyie (nie tak pieknej i z biednej rodziny) najlepiej żeby coś się stało. Przestałaby być problemem czyż nie? Swoja drogą wygląda na to, że on ją kocha corii.

Gość Daj spokój tej dziewczynie
Chciesz iść do niej do pracy? Kobieto opamiętaj się. Ja rozumiem zadrość, żal, smutek, ale są granice. Narobisz sobie wstydu? Nie mówie już że jak mąż się dowie to wreszcie przestanie być słodkim chłopcem i powie co mysli naprawdę o tobie.

a ma być szczęśliwa i pełna zrozumienia? że mężowi się odwidziało? ciekawe, która z was by była......... człowiek dorosły podejmuje decyzje spoko czasami się mylimy- co nie znaczy, że nasze pomyłki powinny być natychmiastowo usprawiedliwione zwłaszcza, gdy krzywdzimy nimi innych

Pójdę bo to moje jedyne wyjście. Niech nie mysli że nagle będzie mieć wszystko. Niech zobaczy nasze dziecko i moją miłość do niego. Zresztą widziała juz moje ślubne zdjęcia ale jak widać nie wystarczyło. A jak będzie trzeba to pojdę i do jej domu, nawet do jej rodziny. Niech wszyscy wiedzą co to za kobieta. Mnie jest już wszystko jedno- chcę chronić dziecko i siebeii jego. Przykro mi ale zrobie wszystko żeby jej nie pozwolić zabrać mi męża.

ike a on ma honor? autorka ma rację skoro zdecydował się na żonę i na walkę z tamtą miłością niech będzie konsekwentny Tu chyba sami popierdoleni ludzie bez uczuć ? Jaką kurwa walkę z miłością ? Miłość to piękne uczucie, a nie jebany przedmiot z kórym się walczy i którego można sobie wymazać. Prawdziwego uczucia nie da się wymazać ani go zwalczyć. Można się oszukiwać, że się nie kocha. Nie zdecydował się na żonę i dziecko tylko go autorka złapała na dziecko, a potem razem z rodzicami wypersfadowała na nim małżeństwo! On ma być konsekwentny? Jest. Kocha tą którą kochał. A jak autorka lubi się oszukiwać i żyć z facetem który jej nie kocha to jest idiotką ! Rozwód jest dobrym rozwiązaniem jeśli on kocha inną i go chce. Nie na siłę bo zniszczysz życie jemu, sobie i niewinnemu niczego dziecku !

żadnymi zdjęciami jej nie przekonasz zrobisz z siebie idiotkę bo to że ty go kochasz to za mało to, że on na jakimś zdjęciu się do ciebie uśmiecha to też za mało skoro ona wie, że to fikcja zrobisz z niej ofiarę, której maż będzie bronił przed wredną mściwą żonką jednym słowem będzie jeszcze gorzej i tak czeka cię rozstanie im szybciej z tym się pogodzisz tym lepiej dla ciebie co nie zmienia faktu, że twój wkrótce były mąż to nieodpowiedzialna dupa wołowa:)

Gość solidarna zona
Za co jej nienzaiwdzisz? Za to, że co zrobiła? 1.Nie spała z Twoim mężem 2.Przed rozwodem z tego co czytam nie chce z nim mieszkać 3. Jest przeciętna i nie ma tego co ty Nie ona jest winna. Za wszystko powinien zapłacić twój mąż.choć podejrzewam, że gdyby ją spotkala jakś przykrość to jego też by zabolało:)

to jak tak bardzo pięknym i głębokim uczuciem darzył inną to na cholerę spał z tą, której nie kochał? przecież autorka nie zaciążyła przez przeciąg:P teraz mu się przypomniało? że kocha? tak miłość to piękne uczucie mógł je pielęgnować a nie włazić do łózka innej :P

Gość teżzona
jasne, biedna dziewczyna z biedniejszej rodziny zaochana w przystojnym i bogatszym facecie. Chce go odebrać żonie i dziecku. Popieram takiej kobiecie mozna tylko napluć w twarz. I tyle.

ike biedaczek pewnie jechał na dopalaczach jak się decydował skoro był taką cipą , że dał się wmanewrować w ślub to niech teraz gra dobrego męża Nie biedaczek. Poczytajsobie to : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4607625 Rodzice potrafią być przekonujący i tak namącić sytuację, że do ślubu dojdzie nawet bez miłości. Gra dobrego męża ? Pogięło Cię ike ? Małżeństwo to nie jebana gra komputerowa. Pomyślałaś o dziecku ? Co ma żyć w rodzinie gdzie rodzice się nie kochają, żesię zdradzają ? Jaki wzór będzie dziecko miało ? Najlepiej takie sprawy załatwiać gdy dziecko jest bardzo małe i szybko. Rozwód jak się nie kochają i już.

a co ty życie opierasz na jakimś topie z kafeterii? miej boga w sercu! jeszcze raz jasno i wyraźnie chciał poruchać poruchał widać jego miłość do innej nie była aż tak silna a reszta to wierutna bzdura dorosły człowiek sam odpowiada za swoje postępowanie dał się wmanewrować w ślub widać tak mu było na rękę a że teraz najlepiej zwalić na wszystkich dookoła....... gówniarz

Akurat wysłałam ślubne zdjęcie gdzie on mnie obejmuje i ja jego. Jego ręka jest na mojej, widac obrązczki. Napisałam że on bardzo mnie kocha i będzie kochajacym ojcem. Ona nie powiedziała mu o tych mailach i nie odpisywała na nie a szkoda bo wolałabym podyskutowac. Lubie szczerość. Cóż skoro woli grać taką bezbronną dziewczynkę to zobaczymy co na to jej wspólpracownicy. W firmie będzie mieć opinię dziwki to mogę zagwarantować. I niech mój MÓJ mąż nie próbuje jej bronić bo on ma przejmować się matką dziecka nie nią.

corii Pójdę bo to moje jedyne wyjście. Niech nie mysli że nagle będzie mieć wszystko. Niech zobaczy nasze dziecko i moją miłość do niego. Zresztą widziała juz moje ślubne zdjęcia ale jak widać nie wystarczyło. A jak będzie trzeba to pojdę i do jej domu , nawet do jej rodziny. Niech wszyscy wiedzą co to za kobieta. Mnie jest już wszystko jedno- chcę chronić dziecko i siebeii jego. Przykro mi ale zrobie wszystko żeby jej nie pozwolić zabrać mi męża. Kobieto jesteś idiotką i egoistką ! Debilką skończoną ! Mąż to nie jebany przedmiot jak szafa czy krzesło. Ma swoje uczucia. I to nie tamta kobieta zabiera ci męża, bo ona się od niego oddaliła, ale on chce odejść do niej bo ją kocha , a nie ciebie !!! Nie wydurniaj się i nie zawracaj obcej kobiecie głowy dlatego, że jesteś taką tępą suką, że wrobiłąś sama faceta w dziecko i ślub razem ze swoimi rodzicami gdy nie było miłości !

teżzona jasne, biedna dziewczyna z biedniejszej rodziny zaochana w przystojnym i bogatszym facecie. Chce go odebrać żonie i dziecku. Popieram takiej kobiecie mozna tylko napluć w twarz. I tyle. Nie ona chce go odebrać bo sama się odsunęła od niego po ślubie, ale on sam chce iść do niej bo ją kocha, a nie żonę ! Facet nigdy nie powinien być z kobietą której nie kocha, bo ma zobowiązania czy rodzina mu każe. Mężczyzna powinien być z kobietą którą kocha i która wzajemnie kocha jego. Koniec i kropka. Nie pierdolcie tekstów o zobowiązaniach do żony ! To nie bank. Nie ma miłości = koniec małżeństwa. Inaczej chuj z tego wyjdzie i dziecku się życie zniszczy !

Gość Jesteś zerem corii
Współczuję Jemu, Jej, Dziecku. Tobie jakoś nie bardzo umiem. Odradzam chodzenie do jej pracy,wierz mi jej współpracownicy nie obrócą się przeciw niej tylko dlatego że ty tam się pojawisz. I nie sądzę by chciała pieniędzy twojego męża. A podkreślanie, że pochodzi z niezamożnej rodziny jest obrzydliwe.

Gość to wszystko zależy...
Oj, naprawdę masz źle w głowie dziewczyno. Jak taka będziesz, a mąż się zaweźmie, to Ci przed sądem udowodni, że jesteś niezrównoważona i zabierze Ci nawet córkę. Ja bym nie pozwoliła, żeby moje dziecko wychowywało się z kimś takim jak Ty. Poniżasz się, jesteś już na drugim dnie. Bo na pierwszym byłaś, gdy zachodziłaś w ciążę.

Przed moim zajściem w ciązę on chciał zerwać, czułam to i chciałam temu zapobiec i przyznaję to ale WSZYSTKO się zmieniło- jest dziecko.

Mężczyzna powinien być z kobietą którą kocha i która wzajemnie kocha jego. :D a kto mu bronił kiedy był na to czas?:D fakt to małżeństwo jest skończone ale trzeba być idiotką, żeby bronić tego faceta najlepiej rozgrzeszyć wszystkich panów, którym się odwidziało i postanowili gonić za "lepszą" miłością :D co tam!

ZS już mniejsza z tym, że to pewnie prowo ( swoją drogą ze względu na moją obecność należy się co najmniej 4) ale argumenty rozmówców broniących tego pana są bezcenne