Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowana wegetarianka

czy mam szanse spotkac faceta ktory tez jest wegetarianinem?

Polecane posty

Kciukiem babo czy ty w ogole sobie zdajesz sprawe, ze wygladasz na fotce jak psychiczna?. to zdjecie jak juz pisalam, nie jest wstawione po to, aby sie nim zachwycac. bw. z toba na dzis skonczylam, na te twoje wywody ani jeden nerw nie drga, wiec nadaremnie sie produkujesz.

to zdjecie nie zostalo wstawione po to, by sie nim zachwycac. chcesz popatrzec na ryje w trabe i cyck na wierzchu/ zapraszam na nk albo wioche. ani mnie to rusza ani piesci, wiec nadaremno sie dziewczyno produkujesz.

Gość Była wegetarianka...
Ona na tym zdjęciu nie chciała być kobieca. hahahaha... :D Jakby wór tłuszczu mógł być kobiecy w ogóle... :O

Dajcie jej spokój ona jest piękna, tylko to ukrywa.. :D I mądra jest niezwykle. :D Jej zjawiskowy inteligent jej to mówi. :D

Gość Z Innego tematu...
Ta fotka powinna wisiec przed budynkiem szpitali psychiatrycznych jako odstraszacz. ^^ Nie wiem czy jestes tak ulomna czy idajesz i nie chodzi mi o twoje wpisy o wegetarianizmie. Chlop chyba uprawia z toba seks w papierowej torbie na glowie o ile w ogole jakis jest. *-*

Gość Z Innego tematu...
udajesz buahahhhahhha Kobieto wysle zaraz te fotke mojemu znajomemu to padnie z przerazenia albo nie zasnie w nocy. Baju baju bedziesz w gaju. buahahhaa

Gość zbanowany czm
moze uprawiaja sex po 10 browarach :D

Dajcie spokój ... :D :P

Ona tylko udaje paszteta. Przecież mówiła, że jest piękna i wielbi swoje piękne ciało. Nie mogła mówić o tym na fotce. :D

A może wg wegetarian, to ona jest piękna. Jako nadludzie może mają swoje nowe kryteria. A my się nie znamy. :D :P

Z pewnością teraz każdy się rozmarzył i kombinuje co by tutaj zrobić, aby być tak pięknym i mądrym, jak ona?

Zbanowane Kciukiem W koncu i ja musialem zobaczyc to slynne zdjecie :) Wygladasz swietnie i potwierdza to furia z jaka zostalas zaatakowana :D Widze tam tez Twoja zadziornosc i to jest SUPER :) Wyczytalem, ze wraca kluczowa dla losow swiata kwestia gotowania rosolu... :) Moze znajdzie sie jakis negocjator, ktory wyjasni Bw czym jest licentia poetica i nieco uspokoi jej udreczony umysl... :) PS Kazdy ma prawo uwielbiac i czcic JPII Ja poszedlem o krok dalej i lubie JPIII (prawie wegetarianina) :) PSbis Czy nie wydaje Ci sie, ze to topienie topicu nie jest przypadkowe? A to co sie tu leje, to bynajmniej nie jest sok pomaranczowy...

do zasmuconego krolika 12.12.2011 o godz,23:47 napisalas o panach wegetarianach: "...są na ogół nieśmiali, wiedzą dokładnie dlaczego chcą od życia, są prawi i zasadniczy, nieugięci jeśli chodzi o dobro zwierząt, obcesowi jeśli chodzi o respektowanie prawa w stosunku do bandytów i chuliganów... itd., itp." Zapomnialas chyba dodac, ze sa madrzy, elokwentni, przystojni i - oczywiscie - skromni... Czy mozemy sie lepiej poznac przy ciastku i kawie? :)

czm - tak, jest boska nad boskością. I ta inteligencja? Czuję, że trzecia żona Ci się szykuje. W końcu jak pisałeś nr 2 zaczęła myśleć. :D

...i juz mam czego chcialem :( zasmucony krolik zagonila mnie do parzenia wieczornej kawy. Co oczywiscie, nie oznacza, ze wegetarianie sa pantoflarzami... :)

PS Kazdy ma prawo uwielbiac i czcic JPII Ja poszedlem o krok dalej i lubie JPIII (prawie wegetarianina)" Prawie robi wielką różnicę i wg Twoich teorii wraz z nową narzeczoną "boską kciukową" jest dla Was czymś niższym, mordercą bez zasad etycznych. I Twoje lubienie tego mordercy niczego nie zmienia. Oczywiście, też jego rozwój duchowy jest na niskim poziomie wg tychże mądrości. (Piszę w czasie teraźniejszym, bowiem jest Błogosławiony)

Tak są też nieziemsko męscy z tą swoją wyższością i mądrymi teoriami. :D

Tak jak Hitler zresztą. :)

czm ...i juz mam czego chcialem zasmucony krolik zagonila mnie do parzenia wieczornej kawy. Co oczywiscie, nie oznacza, ze wegetarianie sa pantoflarzami..." Tak są bosko męscy, tak jak tacy siedzący na babskim forum. Mega męscy, którzy czytali o jednym sportowcu wegetarianinie. Co świadczy o ich mega usportowionym ciele. :D

czm - zaproś też ZK, przecież jest taka boska! Czy ją zostawiasz sobie na deser?

Będziecie sobie mogli opowiadać o swej niezwykłej mądrości wzajemnie. :D

czm - ta męskość objawia się także tym, że wyskakujesz tylko jak myślisz, że mnie nie ma. :D Dlaczego udajesz, że cię nie ma?

"Wyczytalem, ze wraca kluczowa dla losow swiata kwestia gotowania rosolu... Moze znajdzie sie jakis negocjator, ktory wyjasni Bw czym jest licentia poetica i nieco uspokoi jej udreczony umysl..." Może ktoś Ciebie wytłumaczy, że żadna twórczość tutaj nie wystąpiła. Psychopatia nie jest twórczością, a chorobą poważną. A ta zadziorność to po prostu tępota...

Widzę, że przeczekasz aż odejdę. Teraz będziesz tu lovelasa zgrywał... i wyrywał nadkobiety. Takie kobiece ... :P ZK - jak widać nie udało Ci się ukryć kobiecości, która jest nie do ukrycia przy takim pięknie.

Nie masz na tyle męskości, aby odpowiedzieć na cokolwiek. Czekasz w ukryciu jak szczur...

czm - jeszcze zapomniałeś dodać, że w życiu piękniejszych włosów nie widziałeś. I czystszych... :D Ja też... :P

czm - jak wnioskuję Twoje żony nie dorównują jej pięknem?

czm - widzisz jaka ZK jest mądra? Wie, że pies jest głupi, ale chomik to geniusz bo wie, że jedzenie mięsa jest idiotyczne! My o tym nie wiedzieliśmy. Ty zapewne tak... :D