Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bLaCk-HoRsE

Czy powinienem powiedzieć jej prawdę ???????????????????????????????????????????

Polecane posty

To się cholera przytul! Za to nie zsyłają na Sybir, wiesz? :D Kibicuję Ci chłopie sercem całym, ale wkurzasz mnie nieziemsko!

nie wolno Ci przerwać tej znajomosci!!!! jak wyzej małe kroczki, chłopaku, mysl pozytywnie, wszystko bedzie dobrze:) kazdy kiedys zaczynal w ten sposob i kazdy jakos przebrnal, przerbniesz i Ty!

Gość god_is_nowhereeeeee
Autorze , ja mam 2 lata więcej niż Ty i wiem co czujesz , ten strach itd. Przecież to jest normalne dla kogoś kto będzie robił to pierwszy raz. Ten strach przed kompromitacją itd. i to , że od faceta w wieku 26 lat już wymaga się jakiegoś doświadczenia. Ja też nigdy nie się całowałem i też trudno mi sobie wyobrazić jak miałoby to wyglądać , ale co ma być to będzie. Jak dziewczyna ucieknie to trudno. W końcu znajdzie się taka , której nie będzie to przeszkadzać i nie zwieje ;)

Gość bLaCk-HoRsE
Latawica z Księżyca Poważnie mówisz ? W sumie to może i nie byłoby głupie. Chodzi mi o to żeby przećwiczyć sobie to jakbym chciał ci wyznać to co czuję . Wtedy sprawdziłbym czy przeszłoby mi to przez gardło. A nastepnie bym się uściskał , pocałował , przytulił. Kilka razy byśmy to zrobili i powiedziałabyś mi jak mi to idzie. Może warto to zrobić. A skąd jesteś tak dokładniej ?

Gość bLaCk-HoRsE
god_is ...... No tak ale raczej zbyt częśto szans na miłośc to ja nie będę miał to raz. Po drugie cały czas będę się starzał. 26 lat wygląda źle a co dopiero 33 ? A tak w ogóle to miłości się nie wybiera i ja nie chcę nikogo innego. Chciałbym z tą dziewczyną być. Ona jest jedyna w swoim rodzaju.

Gość antje rudnevs
ja bym się ucieszyła gdybym miała takiego chłopaka

Chyba sama bym cie schrupala :) hehe nie masz co sie bac... tez jak ty sie balam za pierwszym razem.. ale poszlo !!! i nie moglam pozniej sie oderwac od chlopaka tak fanie mi sie calowalo :) moja rada... nie musisz sie od razu calowac z jezyczkiem, mozesz cmoknac ja w usta potem pojdzie samo.. ale jak najbardziej przytulenie czy cmoki w policzki. Okazesz ze nie jest ci obojetna, a do reszty dojdziecie spokojnie. nie daj jej dlugo czekac bo pomysli ze jest ci obojetna.

Gość god_is_nowhereeeeee
bLaCk-HoRsE ---> to działaj i niczego się nie bój. Jak nie wypali to trudno , uda się nastepnym razem.

Gość bLaCk-HoRsE
Keerah No to mnie schrup ;) Właśnie najgorszy jest ten czas. Muszę szybko działać. Znając życie znowu okazja przejdzie mi koło nosa. Ja tak już mam.

Gość god_is_nowhereeeeee
Właśnie przez to , że masz małe doświadczenie z kobietami nie wiesz w którym momencie podjąć kolejny krok. To jest najgorsze.

Gość bLaCk-HoRsE
Keerah Gdzie mam się zjawić ? :D Zrób romantyczną kolację bo w końcu będę próbował Cię w sobie rozkochać ;)

Haha oczywiscie kochanie, ale ty zmywasz... ;) Ale pewnie nie bedzie co zmywac bo zanim wyjdziemy z lozka to nam talerze mchem zarosna. ;)

Gość bLaCk-HoRsE
god_ Ja wiem kiedy podjąć jaki krok, przynajmniej częściowo. Szybko wyczułem że spodobałem się dziewczynie. Wiem że już dawno mogłem a właściwie powinienem coś zadziałać. Spotykamy się 2 tygodnie już. Biorąc pod uwagę to że niektóre pary po takim czasie idą już do łóżka to spokojnie mógłbym już pocałować czy przytulić Ją. Wiem też że sama na to czeka bo ona już mnie raz przytuliła i to po 3 dniach. Buziaka jeszcze nie dała ale pewnie czeka aż ja Ją też przytulę :D :(

Gość bLaCk-HoRsE
Keerah Aaaa ... to Ty wszystko chcesz już wypróbować ? :D Oj żebym ja to załapał żebyś nie musiała drugi raz lekcji prowadzić ;)

Gość god_is_nowhereeeeee
Keerah ---> a dokąd ???

Gość bLaCk-HoRsE
A pozmywać mogę, czemu nie ... ale do tego będziesz musiała mnie jakoś zachęcić ;)

Gość god_is_nowhereeeeee
A na ilu randkach już z nią byłeś ? Ja myślę , że takiego całusa na pożegnanie to powinieneś jej dać już na drugiej , najpóźniej trzeciej randce ;)

Gość bLaCk-HoRsE
Keerah A co byś sobie wzięła ?

Ajjj ty wcale nie jestes taka ciapa :P Juz tu flirtowac zaczynasz :P no prosze Caluj ;)

Gość nieniezapominajka
juz dziewczynie zazdroszcze

Gość bLaCk-HoRsE
god _ To nie były randki. Pierwszy raz dorwała mnie jak wychodziłem z pracy. Gadaliśmy 2 godziny , nie wiem jak to zleciało i kiedy. Odrazu na koniec powiedziała że mam być tu i tu i o tej i o tej bo ona będzie na mnie czekać :D Miło mi było to usłyszeć. Później tak się spotykaliśmy ale czy to randkami można nazwać ? Zawsze był tylko rozmowy. I tylko rozmowy.

Gość bLaCk-HoRsE
Keerah Wolę cię najpierw przytulić ;) Całus będzie na dobranoc jak będę szedł spać. Ciapa nie jestem teoretycznie ale praktycznie tak. Tak flirtować przez neta to ja sobie mogę ile wlezie ale w realu to już są te obawy :( Szkoda że nie miałem nigdy dziewczyny choćby na 2 dni bo wtedy to przynajmniej nie miałbym tego kompleksu i było z górki. Wtedy to już teraz bym był razem z tą dziewczyną coś czuję. A tak to jeszcze muszę to jakoś roztegować :(

Gość blackcrystal
I co ci na dzien dobry powiedziala? O czym gadala ze nie dales nogi?

nie byly randki.. taaa :p to ty tak myslisz moj ty ogierze.. ona inaczej mysli. zwaz na to ze ta istotka jest kobieta, a tam inaczej rozne rzeczy funkcjonuja ;)

Gość bLaCk-HoRsE
blackcrystal To jest taka dziewczyna która z każdym się dogada. Niby nie jest jakoś roztrzepana ale ona umie nawijać. W ogóle to ona taki psycholog amator jest :D Pracuje w avonie jako konsultantka więc się wyrobiła w tym :D Ja niby też na obsłudze klienta ale taki nie jestem. ZAgadała jakoś wprost. Chyba zapytała o godzinę. A gdy odpowiedziałem i chciałem odejśc to powiedziała żebym nigdzie nie szedł bo musi sama wracać do domu a ona się boi i musi iść z kimś :D No i tak gadaliśmy później 2 godziny

to na fajna lalke trafiles... nie masz co sie stresowac bo wyglada mi ta wyrozumiala i ogarnieta.. na taka co ajj tam nie takie rzeczy widziala i da se rade.. , nie?