Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bLaCk-HoRsE

Czy powinienem powiedzieć jej prawdę ???????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość bLaCk-HoRsE
Oooo ! Właśnie ! Noski noski mogą być :D Ciekawe czy ją to sprowokuje ;) Gorzej jeśli nie bo wtedy może być dramat. Chociaż teraz to już wiem że nie mogę czekać bo w końcu naprawdę mnie odtrąci. I tak już wyszedłem na ciapka trochę. Jak już nauczę się całować to wtedy czymś ją zaskoczę żebym z powrotem pomyślała że jednak jestem facetem a nie ciapkiem ;)

Na kolanach na początku nnie chciałam siedzieć bo czułam się nie swojo. Traciłam grunt pod nogami, byłam zależna od niego. Ale potem już mi się to bardzo podobało.

Noski noski, mnie by to sprowokowalo... mozesz sprobowac ja sprowokowac... np zbliz swoje usta do jej usmiechnij si epopatrz w oczy, zrob te noski i sama cie pocaluje.. a to naptrawde pojdzie jak z platka... MOWiE ci, zaufaj mi :)

Gość bLaCk-HoRsE
Keerah Jaki Słowak ? :D Ivy bluszcz Na kolana bym chciał ją wziąć ;) Mam takiego dużego miska w pokoju to go biorę czasem i tak fajnie jest wtedy :D

Gość czy wy jestescie normalni
w sumie tej dziewczynie musi byc ciężko bo zapewne juz nie jednego faceta miała i z nie jednym spała a teraz trafił sie jej taki niesmiały

Gość bLaCk-HoRsE
Keerah Albo wiem jak zrobię. Czymś błahym ją zdenerwuję tak w żartach. Ona mi coś odpowie zgryźliwego. A ja wtedy przybliże swoje usta do jej ust , zwinę w rurkę i powiem : buziaki maleństwo ;) Tak kokieteryjnie to zrobię :D

up to you babes ;) To Twoja milosc... olkazuj to jak uwazasz! o to w tym chodzi...

Gość bLaCk-HoRsE
czy wy jesteście normalni : Wiem tyle że była w związku przez 5 lat i już miał być ślub ( byli zaręczeni ) ale zrezygnowała bo w porę zauważyła że nie ma do niej szacunku. To taka wesoła dziewczyna i wali prosto z mostu więc pewnie była nieraz zaczepiana przez chłopaków ale jakoś nie wydaje mi się że latała z kwiatka na kwiatek. Wbrew pozorom nie jest ją tak łatwo przekonać do siebie. Ciekawy jestem co we mnie takiego zobaczyła. Musze jakoś ją podejśc i się tego od niej dowiedzieć. Bo jakoś nie wydaje mi się że tak poprostu z wyglądu sobie mnie upatrzyła. Może ktoś jej coś o mnie powiedział dobrego. Ciekawe. Ale to i tak nie ważne. Grunt że jest taka kochana ;)

A może zamiast tyle kombinować po prostu przybliż się do niej i jakoś samo wyjdzie. Zrelaksuj się , nie myśl o niczym. Tylko poddaj się chwili.

moze poprostu wyszalała sie z bad boyami i teraz chce sobie ułozyc zycie z normalnym kolesiem

Gość bLaCk-HoRsE
ivybluszcz Mam misia i powiem Ci więcej. Śpię z nim od 10 lat co nic :D Na początku spałem z tym misiem wyobrażając sobie że to moja ukochana. Było mi łatwiej być samemu wtedy ;) Gdy zacząłem sobie wbijać do głowy że będę sam to chciałem wyrzucić misia. Ale jakoś nie potrafiłem i został ;) I tak śpię z nim nadal. Wczoraj przed snem go przytulałem i ćwiczyłem jak przytulę Magdę :D Nie wyszło dziś chyba źle i to może zasługa tych wczorajszych praktyk :D

Dziewczyna horse'a może ma takie usposobienie, że jest osobą otwartą , łatwo nawiązującą kontakty i to wcale nie oznacza , że miała mnóstwo facetów. W dużej mierze to jacy jesteśmy determinują nasi rodzice , otoczenie w jakim się obracamy.

Gość bLaCk-HoRsE
czy wy jesteście normalni Prędzej czy później każdy o układaniu sobie życia myśli. Ale jeżeli chcesz u mnie wywołac kompleks że Magda mogła mieć wielu a ja nic, zero z tych rzeczy to nie uda Ci się to. Niektórzy tak mają że chcą dziewice za wszelką cenę , zwłaszcza prawiczki ale nie ja :D Nawet wolę żeby miała kogoś przede mną. Miała jakiegoś dyktatora z którym było jej źle więc jest szansa że doceni moje dobre serducho ;) Gdyby nie miała bad boya to by tak mnie nie doceniała wtedy ;)

pewnie tak więc zazwyczaczaj mili i ułozeni kolesie są na końcu i dostają ochłapy

wol;alam sie upewnic, bo nie czytalam wiekszosci twoiich postow hehe :) Sorka :) Milo mi Cie poznac :D ogierze, miska odloz gdzies jak madzia ma do ciebie przyjsc , bo siara bedzie :P i jej nie mow nigdy NIGDY o tym misku :P

Gość bLaCk-HoRsE
Keerah Ale ja nie jestem Twoim ogrem :D Pewnie Cię dodam na gg ale ja rzadko wchodzę na gg. Jakoś nie używam gg odtąd gdy wprowadzone zostały nowe wersje gg. Nie mogłem później pisać z numerami poniżej 17 000 000. Teraz mam z powrotem stare gg i nie wiem czy mogę pisać z tymi nowymi bo jeszcze nie sprawdzałem. Odezwę się kiedyś żeby nie było że Cię olałem sarenko ;)

bLaCk-HoRsE masz dziwne podejscie do tego ale kazdy robi jak chce . mam nadzieje ze ci sie uda ją poderwac powodzenia :)

Gość bLaCk-HoRsE
Keerah Misia nie wyrzucę. Nie zasnąłbym bez niego. Poważnie :D Powiem więcej : kupię jej takiego samego i zamówię żeby był podpisany moim imieniem :D Polubi go na pewno i jak będzie czuła się samotna to sobie będzie go na pewno przytulać ;)

Gość bLaCk-HoRsE
czy wy jesteście normalni Dlaczego mam dziwne podejście ? O co chodzi ?

mozliwe... ale ja mam juz kolorowo :) bo sie wprawiam w weekendowy nastroj.. :) Musze sie wykapac... :) I potem w miastooo!

Gość bLaCk-HoRsE
Keerah Może na mieście znajdziesz jakiegoś swojego wielbiciela ? ;)

mam ich za nadto w tym miescie.. codziennie w pracy przynajmniej z 5 facetow pyta o moj numer telefonu. ale zlewam. bo to tacy jedno nocni faceci sa.. :) a ja takich nie lubie nie nie ;)