Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy jest możliwość

Czy jest możliwość operacyjnego usunięcia części mózgu odpowiedzialnej za uczuci

Polecane posty

Wystarczy, że znajdzie opis, która część mózgu odpowiada za uczucia. Skoro pisze, że jest taki sprytny to sobie jakoś da radę ;)

Gość max xander max
Luśka z Windsorów Nie bądź śmieszny, ja też nie umiem. Neurochirurdzy by wiedzieli co i jak, ale oni się w takie lamenty nad uczuciowym cierpieniem nie łapią z wiadomych względów. To nie uczuciowe cierpienie. Najzwyczajniej te 2 sfery miłość i seks odkąd pamiętam sprawiały więcej problemów niż przyjemności. Wyłączenie tych ośrodkół w mózgu - np. ich zniszczenie mikrofalami odpowiednio ukierunkowanymi i z odpowiednią energią lub wielokierunkowym scentralizowanym symetrycznym polem magnetycznym będzie nieinwazyjne i spowoduje , że przestanę te 2 rzeczy odczuwać i będę miał pewność, że z tej strony bólu w życiu nie będę więcej doznawał. I już.

Gość max xander max
Potrzebuję jednak dokładnej lokalizacji gdzie się znajdują. Nie chciał bym zrobić z siebie ważywka :D czy zombie uszkadzając inne ośrodki mowy, czucia, węchu, potrzeby snu, odżywania, pracy, honbby, nauki itd.

Gość zdaniemam
zorwiązaniem mogą być prochy na depresje... zasze troche łatwiej a i popęd seksualny słabnie :-)

Gość L.H.O.O.Q
a nie piernicz. nie jestes jedynym który dostal kopa od miłości. troche cierpliwości i znow się zakochasz z wzajemnością. skoro raz się udało, to czemu miałoby się znów nie udać? tego kwiata jest pół świata.

Nie o to chodzi. Raz że mi to w życiu po prostu przeszkadza niż daje przyjemność i nic nie wskazuje na tom że coś miało by się zmienić więc z punktu widzenia logicznego myślenia po przeanalizowaniu sytuacji zysków i strat wychodzi sensowniej wyłączyć te 2 kwestie i pokorzystać z życia.

Gość max xander max
Hej co jest ???? Nie odpowiedaj za mnie koleś !!!

Gość max xander max
Po prostu mi to przeszkadza bez żadnej analizy itd.

max xander max Hej co jest ???? Nie odpowiedaj za mnie koleś !!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Sorry zgrywałem się na inteligenta ;) Daj na wstrzymanie inteligentny człowieku i zajmij się hobby i pracą. Weź jakieś psychotropy jak coś. To odwracalne. A jak zaorasz mózg to już lipa!

Gość molokko
Rany ale marudzicie...Myslalam ze tu ktos jakas madra rada rzuci, na moj beznadziejny poczatek zakochiwania sie..