Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety ale tak jest

Człowiek inteligenty musi niestety przywyknąc do samotnosci...

Polecane posty

Gość Kim 30
To nie jest topik o tobie ... Już sam temat wyklucza wszelako ... I jak ja mam Cię lubić, skoro dla mnie nie istniejesz? :O

Gość Kim 30
Ponawiam... ike - wiesz, że to zdumiewające że tak śledzisz życie idiotek ... mnie brzydzą ... owszem odpowiadam na ataki, ale sama nie zaczepiam ... po prostu strzepuję g.... skoro już się doczepia, ale sama go sobie nie doczepiam ...

skoro dla mnie nie istniejesz? to dobry tekst na zerwanie ale do dyskusji, gdzie rozmawia się z kimś kogo nie ma..... nie bardzo pasuje sama rozumiesz...:)

Gość Kim 30
Nie .. nie istniejesz ... jesteś tylko własną kreacją ...

ponawiam to, że cię pamiętam nie oznacza, że cię śledzę bo jeśli i ty mnie pamiętasz to wychodzi na to, że i ty mnie śledzisz mimo, że dla ciebie nie istnieję

Nie .. nie istniejesz ... jesteś tylko własną kreacją ... jak własną to czyjąś ba! nawet moją ! :D własną skoro moją to istnieję :P

Gość Kim 30
Nie, ja nie wyszukuję topików i nie pytam, czy Ty to ty ... w końcu znowu w żaden sposób szczególny sposób mnie nie interesujesz...

Gość Kim 30
Pewnie....jak Na'vi humanoidalna rasa zamieszkująca Pandorę.. :O Bo ma swojego autora przecież... Ale Twój umysł jest maluteńki ... :O

a skad pomysł, że ja je wyszukuje? weszłam tu tak samo jak ty pytam czy to ty bo cię pamiętam ponawiam:D to że cię pamiętam nie oznacza , że cię śledzę bo jeśli i ty mnie pamiętasz to wychodzi na to, że i ty mnie śledzisz mimo, że dla ciebie nie istnieję chociaż wiesz, że to niemożliwe bo nawet jeśli w twoim mniemaniu na kogoś się kreuję to robię to ja istniejąca osoba :D:D:D niezła zabawa:)

Gość Kim 30
Muminki pewnie też istnieją? A ze smerfami masz stały kontakt? :D

Ale Twój umysł jest maluteńki ... ale ten mój prawdziwy czy wykreowany czy tej osoby, która nie istnieje mimo tego posiada maluteńki umysł?:D

Muminki pewnie też istnieją? A ze smerfami masz stały kontakt? tak pieczemy razem krakersy:)

Gość Kim 30
Zauważ, że ja Cię nie muszę pamiętać ... Sam fakt, że pytasz natomiast oznacza, że śledzisz życie większości ... :O Wystarczy odrobinę logiki ... Obce? :O

że ja Cię nie muszę pamiętać . widać chcesz skoro zdążyłaś zwierzyć mi się z domniemań, że jestem tu zawsze jak mogłabyś wpaść na to, skoro byś mnie nie pamiętała?:)

Sam fakt, że pytasz natomiast oznacza, że śledzisz życie większości ... bzdura nie każdego pytam czy on to on a ty sama raczej większości nie stanowisz:P:)

Gość Kim 30
Wybacz, ale ktoś kto bywa tu sporadycznie, nie może znać tyle tematów ... po prostu to logiczne... A wystarczy też otworzyć jakikolwiek temat ... każdy tutaj to potwierdzi ... Wzrok mi nie szwankuje ...

tyle czyli aż jeden? o niedomknięciu rzeczywiście ciężko zapamiętać :)

Gość Kim 30
ike - nieświadomie teraz mnie skomplementowałaś ... to sztuka wyróżniać się na tyle, że pamięta się go tak długo ... :D

A wystarczy też otworzyć jakikolwiek temat to otwieraj po kolei choćby z pierwszej strony jak znajdziesz mnie chociaż na 1/3 zapomnę twój nick na wieki

to sztuka wyróżniać się na tyle, że pamięta się go tak długo ... jakby ci to zależy czym się wyróżniłaś.............

Gość Kim 30
Mnie żaden topik, w pamięci nie został... :O widocznie nikt mnie tak nie wciągnął... :D

Gość Kim 30
Luśka z Windsorów Kim, niektórzy mają dobrą pamięc, uwierzysz?" - a niektórzy ją wykorzystują w innych celach, niż plotki wirtualne ... :O Uwierzysz? :D

Gość Kim 30
jakby ci to zależy czym się wyróżniłaś............." - ponowić kolejny raz?

a niektórzy ją wykorzystują w innych celach, niż plotki wirtualne ... jednym słowem kojarzysz nas ale nie kojarzysz bo pamięć wykorzystujesz tylko do celów domknięcia ?

Gość Kim 30
Ponawiam... ike - wiesz, że to zdumiewające że tak śledzisz życie idiotek ... mnie brzydzą ... owszem odpowiadam na ataki, ale sama nie zaczepiam ... po prostu strzepuję g.... skoro już się doczepia, ale sama go sobie nie doczepiam ...

ponowić kolejny raz? a zerżniesz? czy powtórzysz z pamięci?