Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28lat minelo juz

jestem sama od zawsze czy mam jeszcze szanse na milosc?

Polecane posty

Też dziewica-- hehehe nie.tutaj na forum byłem 2 lata temu.Ta osoba jest nadal lecz urwał się kontakt między nami,za bardzo się wstydziła wyznań swoich.Byłem już żonaty od paru ładnych lat:D

Gość Też dziewica
korjonos "Ale ja nie mam za co ich kupić". A co to - mało dziś ofert zakupu na raty? ;-) Zapewniam się, że wartościowa kobieta, która Cię pokocha, nie będzie się martwiła tym, że nie masz za co ich kupić. Dla niej najważniejsze będzie to, że jesteś. Powodzenia.

Gość Też dziewica
SiN 2010 "Też dziewica-- jak oceniasz swoją urodę?" A dlaczego to Cię tak interesuje? :-P

Gość Też dziewica
SiN 2010 "albo piszesz elaborat albo splonęłaś na moim pytaniu". Ha, ha, ha! A to dobre! :-D

Gość Też dziewica
SiN 2010 "Też dziewica-- i w dodatku dowcipna". Cicho sza... ;-)

Gość Też dziewica
I uchylę Ci jeszcze rąbka tajemnicy...coraz bardziej śpiąca. :-D

Gość Też dziewica
SiN 2010 "Też dziewica-- czasem bywam niedyskretny i ciekawy więc dlatego". Zapytaj o to mężczyzn, którzy się mną interesowali. Nie uważam, żeby do mnie należała ocena samej siebie.

Też dziewica-- szkoda,ze tak póżno zaprosilbym Cię na GG lub skajpa.Odważyłabyś sie mówić na żywo:P:D

Gość Też dziewica
SiN 2010 "Też dziewica-- szkoda,ze tak póżno zaprosilbym Cię na GG lub skajpa.Odważyłabyś sie mówić na żywo". Na pewno nie z żonatym mężczyzną, ale dzięki za propozycję i ciekawą dyskusję.

Też dziewica-- to klasyczny wykręt lecz pozytywny.Czyli masz to coś w sobie i nie tylko:D

Też dziewica-- czy eliminowałoby Cię w rozmowie?Lub mnie?Przeciez nie znamy się więc nic konkretnego nie śmialbym powiedziec,Tym bardziej,ze jestem wiernym małzonkiem:)

Gość Też dziewica
SiN 2010 "Też dziewica-- to klasyczny wykręt lecz pozytywny.Czyli masz to coś w sobie i nie tylko". Dziękuję. Nie wiem, co znaczy to "nie tylko" i nie dociekam, ale że mam "to coś" w sobie to wątpię, skoro prawie zawsze uganiają się za mnie jedynie bawidamkowie. A porządni lubią jedynie podyskutować i się pozwierzać albo w czymś poradzić, ale na tym koniec. :-(

Gość Też dziewica
SiN 2010 "Też dziewica-- czy eliminowałoby Cię w rozmowie?Lub mnie?Przeciez nie znamy się więc nic konkretnego nie śmialbym powiedziec,Tym bardziej,ze jestem wiernym małzonkiem". Taaak - tym razem to Ty używasz klasycznego, wyświechtanego frazesu żonatych mężczyzn, którzy usiłują poderwać jakąś kobietę na boku. :-D Tyle, że ja się na nie nie łapię, więc nie męcz się dalej. :-P

Też dziewica- nie zrozumiałaś mnie więc wybaczam tego rodzaju zniewagi.Nie podrywam kobiet jak jestem z żona,przecież przed ołtarzem przysięgałem.

Gość Też dziewica
SiN 2010 "Pogodzę sie z tym ,ze miałbym świetny ubaw a Ty zaskoczenie". A, czyli się wydało: chciałbyś się tylko mną pobawić, jak przypuszczałam. Typowy bawidamek, a szkoda, że wcześniej tak mądrze pisał. :-0 Najwyraźniej pisałeś tak po to, żeby znaleźć tu sobie jakąś, jak Wy to nazywacie, "tylko koleżankę" (wersja dla żony). Mam Cię.

Powiem więcej już przeprowadzilem takie rozmowy i nic się nie stało mojemu zwiazkowi.

Też dziewica-- z innego parytetu wiekowego patrzysz i dlatego takie Twoje niefortunne osądy o mnie:D

Gość Też dziewica
SiN 2010 "Też dziewica- nie zrozumiałaś mnie więc wybaczam tego rodzaju zniewagi.Nie podrywam kobiet jak jestem z żona,przecież przed ołtarzem przysięgałem". Mylisz się, zrozumiałem Cię tak dobrze, że nawet pomiędzy wierszami wyłapałam Twoje prawdziwe zamiary. :-P Niestety ale wielu mężczyzn nie przejmuje się przysięgą przed ołtarzem, co widać zwłaszcza w wielu firmach.

dałem Ci taki sygnał,ze jako inteligentna osoba domyślisz się o co mi biega.Tylko nie myśl coś co by mnie obraziło coś w rodzaju skoku w bok.

Gość Też dziewica
SiN 2010 "Też dziewica-- z innego parytetu wiekowego patrzysz i dlatego takie Twoje niefortunne osądy o mnie". Skąd Ty niby wiesz, jaki u mnie jest parytet wiekowy? A mężczyźni zdradzają bez względu na swój wiek.

Zmuszasz mnie abym powiedział więcej lecz na tej ksywce jestem na innych tematach więc nie mogę palić za soba mostów.:D