Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z problemem

Ex mojego faceta nie chce się wyprowadzić od niego

Polecane posty

Gość mi-mi-mi
ale jak mozna 'obcej kobiecie' zrobic dwojkie dzieci? jak mozna nazywac kogos kto mnieszka z toba 4 lata i ma z toba dwojke dzieci 'obcym' ?? nie slyszalam nic smieszniejszego

Gość skoro tak ci zalezy
na tym seksie przy kominku to wprowadz sie tam, zacznij chodzic polnaga przy dzieciaach, wyganiaj ich z kazdego kata i wprowadz wlasne zasady. i zacznij sie baaaardzo glosno seksic, zwlaszcza w nocy... :)

Gość A facet nie moze
Debilko. To nie jest obca kobieta. To nie są obce dzieci. To matka JEGO dzieci. Póki co, to ty jesteś obca. Oj, chyba naprawdę facet "zapomniał" tamtej kobiecie powiedzieć, że dmucha inną laskę na boku.

Gość mi-mi-mi
ten temat jest komiczny :D a zwlaszcza ta romantyczna kolacja przy kominku xD

Gość kobieta z problemem
myslę, że można rozegrać to tak, żeby powiedziec, ze skoro kobieta nie ma warunków(nie potrafi sobie poradzić pomimo alimentów) a ojciec ma warunki to ona spada a ojciec zajmuje sie dziecmi wtedy z pewnością ona zabierze te dzieciaki i w cudowny sposób znajdzie sposób zeby im wynająć mieszkanie ale może na razie nie ma sensu robić takiego rwetesu, chociaz myslelismy o tym ja chce sie na razie dowiedziec czy mozna ich w jakis humanitarny sposób eksmitowac a nie robic awantury wiem, ze dobry prawnik potrafi załatwic tę kwestię, oni nie byli małzenstwem a to bardzo wiele zmienia jednak

Do kobieta z problemem. Według mnie największym problemem w tej sytuacji jestem Ty... Tak, właśnie Ty. Ta kobieta będąc z nim 4 lata zna go lepiej niż Ty i wciąż czuje, że to jej mężczyzna. Mimo, że on mowił Ci ze to koniec tamtego zwiazku w rzeczywistości może być tylko kryzys. Więć zastanów się gdzie się pakujesz. Pozdrawiam

Gość spójrzcie od drugiej strony
Ja też sądzę, że panicz szanowny zapomniał konkubinie powiedzieć, że ma nową dupkę do bzykanka :) Tacy jak ona tak robią. W domu niemal żona - obiadki, sratki, prasowanka, a laleczka do bzykanka na boczku. A ta biedulka myśli, że on cokolwiek robi, żeby konkubinę i własne dzieci z domu wywalić, żeby mogła nogi przed kominkiem rozkładać. Oj głupia, głupia :)

Aha jeszcze coś. Jeżeli on nie podejmuje drastycznych kroków w celu jej eksmisji to znak, że nie bardzo mu na tym zależy, że mu tak po prostu dobrze. Nie oszukujmy się. A Tobie może wciskać najpiękniejsze bajeczki i najsłodsze pierdy.

Wiecie, ja myślę, ża przyczyna jest stara jak świat i ten fiut po prostu ma pieniądze :) Więc pustakowi się zamarzyły kominki i nawet dwójka przypadkiem zrobionych dzieci jej nie przeszkadza :D

"wtedy z pewnością ona zabierze te dzieciak" Jaki kochający tatuś! ;) Nie może sie doczekać, żeby ktoś mu zabrał te niewygodne, obce dzieciaki. Bardzo dobrze to wróży Twojej przyszłej z nim rodzinie, autorko. Wspaniały facet, wzór cnót ;)

Gość jassmineeola
wiem co czujesz autorko ja przez pewien czas mialam to samo....

Gość kobieta z problemem
alez oczywiscie, ze podejmował kroki jesli chodzi o eksmisje, przeciez pisałam, ze sad nie chce wyrazic zgody na eksmisje dopoki ona nie bedzie miala dokad pojsc z dziecmi i ona wie o mnie doskonale, bo rozmawialismy we trojke i ona wrzeszczała, ze nigdzie sie nie wyprowadzi

No bomba o dzieciach to nie doczytałam. Teraz nie mam wątpliwości, że to Ty jesteś obcą babą do pukania :)

Szkoda moich palców na doradzanie durnej babie w jej zakrętach życiowych...

Gość nie chce mi się zalogować, :P
no krzyczała, każda na jej miejscu by krzyczała. Stanowili rodzinę a teraz ona z dziećmi ma iść na sublokatorkę bo Ty się pojawiłaś?

Gość kobieta z problemem
a co do powaznego traktowania mnie w stosunku do konkubiny swiadczy chociazby fakt, ze facet juz po kilku miesiacach wspominał o slubie i wspolnym zyciu a znia po 4 latach i dwojce dzieci nie chciał, mimo ze miałczała mu o to cały czas po prstu jej nie kochał, wpadła to razem zamieszkali, ale nigdy nie wiazał z nia planów na przyszłosc, po prostu mu nie przeszkadzała a nawet bylo mu wygodnie

Gość jassmineeola
tylko ze on u niej mieszkal jeszcze bo mieli dziecko, tak sie tlumaczyl haha ale ja glupia nie jestem, bo wiadomo ze do kogos z kim sie bylo 10 lat uczucie nie ucieka od tak nagle... wiec pewnego dnia mialam dosc i powiedzialam albo kur*a ona albo ja. albo zbierasz manatki i idzesz na swoje albo do rodzicow albo z nami koniec.... zrozumial chyba powage sytuacji i wyprowadzil sie od tej suki, Matko jak ja tej baby nienawidze....

Gość jassmineeola
autorko, to on sie nie moze wyprowadzic od niej? do rodzicow? do ciebie?

Kobieto z problemami!!! az mi sie rzygac chce jak czytam te pierdoly...Ty pustaku Ty durny babsztylu....Czy ty naprawde jestes az taka glupia czy tylko udajesz!! czego ty chcesz od ojca dwojki dzieci, jakim prawem chcesz ich wraz z ich matka wyrzucic z domu!! jakim prawem rozwalilas rodzine, bo to ze to ty zrobilas!! nie mam watpliwosci...ty szmatlawcu....To ty !zrob wypad!!! z ich zycia...Dawno nikt mnie tak nie wyprowadzil z rownowagi!! k.u.r.w.a. z kad wy sie bierzecie????

Gość A facet nie moze
tak mu bylo wygodnie. Hahahaha. I z tej wygody zmachał drugie dziecko.

Gość gojknfdyuhwoe0t0
czemu nazywasz dzieci swojego mężczyzny "bahorami"? Poza tym ona, on , dzieci, dla mnie oni są rodziną, ty się wpier*alasz, może by się pogodzili jakos. Powiedz ze albo zacznie normalnie zyc albo odejdziesz zobaczysz co wybierze.

Gość gojknfdyuhwoe0t0
chociaz dla mnie to jakas wyjatkowo glupia jestes (sorry), oni są rodzina, moze ona o Tobie nie wie, po prostu jestes jakas odskocznią. PS. Facet Ci powie to co chcesz usłyszec to oczywiste byleby sobie pobzykac, (to sie tyczy do tego wspominania o slubie). ;)

Gość kobieta z problemem
jassmineeola - do mnie nie moze bo ja mieszkam z rodzicami zastanawialismy sie nawet zeby cos wynająć, ale chcemy normalnie zyc, załozyc rodzinę, a facet ma juz swoje mieszkanie i nie widzimy powodów dlaczego nie mamy zyc w jego mieszkaniu, tylko zostawic je tej kobiecie i jeszcze płacic jej alimenty to nawet byłe zony wyprowadzają sie z mieszkania jesli było ona kupuione przed slubem a ona wielka pani nie chce, BO NIE chyba bez dobrych prawników sie nie obedzie a oczywiscie jeszcze wszscy powedzą jacy to my jestesmy zli, bo wyrzucamy z domu obcą kobiete :O

Gość choćby tym się różnią że ci
"wpadła to razem zamieszkali, ale nigdy nie wiazał z nia planów na przyszłosc" Dwa razy wpadła! Jaka sprytna! A może wiatropylna ;) A ten Twój misiaczek słodziaczek, jaki biedny, wrobiony. Nie kochał jej, nie chciał z nią przyszłości, tylko ją tak sobie pukał i dzieci jej płodził. No mówiłam: wzór cnót, mężczyzna honorowy i szlachetny, cudny materiał na męża :D Dziewczyny, skąd się takie idiotki biorą? A takie amoralne. Jestem na bank pewna, że fagas ma kasę i to jest sedno sprawy :)

Do autorki ,zapamiętaj sobie jedno dzieci i ich matka to nie śmieci ,które można wyrzucić z domu jak się znudzą.Mógł się zasanowić zanim ją sprowadził i spłdził dwoje dzieci.Za parę lat Ciebie też będzie się chciał pozbyć jak się bieaczek znudzi,to pewne .Moja rada poszukaj faceta bez bachorów i kobiety i nie będziesz miała problemów.Niestety nie możesz wygrzewać się przy kominku bo nie jesteś tam zameldowana i po 22 ta pani ma prawo zawołać policję i wyprowadzą Cię ,takie jest prawo.Jeśli przyczyniłaś się do rozwodu dając dupy żonatemu to masz zasłużoną karę a ten biedaczek dobrze się ustawił tu dupa tam dupa bo za darmo to ona tych obiadów mu nie gotuje.Myślę ,że on jednak nie powinien obarczać prasowaniem swoich koszul eks ,poinien Tobie je zawozić do uprania i uprasowania.To fajny układ tylko zastanów się dla kogo.

trochę empati by ci nie zaszkodziłoi,wczuj sie w sytuację tej dziewczyny!co ona teraz musi czuć widząc jak koles zmienił ją na nowszy model i jeszce ją z dziecmi chce wywalić z domu,porazka...

Gość ależ nie jesteście źli
"a oczywiscie jeszcze wszscy powedzą jacy to my jestesmy zli" Nie jesteście źli, tylko goowno i siebie nawzajem warci :) Zdarza się. Jesteś warta tego pana i z całego serca Ci życzę przyszłości z nim. :)

Gość jassmineeola
to idzcie na swoje. my wynajelismy kawalerke rok temu, a zego ex zona dalej mieszka z dzieckiem... innego wyjscia nie ma przykro mi. i nie chce cie dobijac ale .... wiesz ze oni uprwawiaja seks? nie wierz w to ze nie, moj tez sie wykrecal ale go prxzycisnelam, pozbieralam kilka dowodow i sie przyznal... musi sie od niej wyniesc bo zwariujesz w takim ukladzie dziewczyno

Gość kobieta z problemem
Zuzanna153 - po pierwsze nie po rozwodzie, bo nie byli małzenstwem po drugie jesli facet mnie tam zamelduje (bo moze to zrobić w swoim własnym mieszkaniu bez czyjejkolwiek zgody) nie mowiąc juz jesli wezmie ze mna slub, to nawet jak rozloze sie przy kominku i zaslonie dziciakom telewizor z wieczorynką , to owa pani bedzie mogła 100 razy po policje dzwonic i nikt mnie stamtąd nie wyrzuci :D więc nie badz taka bystra, bo Ci to nie idzie