Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z problemem

Ex mojego faceta nie chce się wyprowadzić od niego

Polecane posty

Gość nie chce mi się zalogować, :P
no to się wprowadź na jakiś czas. Może jak zobaczy, że NAPRAWDĘ między nimi koniec to sama zacznie czegoś szukać. Ona nie chce się wyprowadzić czy nie ma gdzie?

Gość kobieta z problemem
nie chce mi się zalogować, :P - ale ja sobie tego nie wyobrażam, żeby mieszkać z obcą upierdliwą babą i dwójką małych dzieciaków i co ona bedzie prać, sprzątać, gotować, szwendać mi się po domu, dzieci bedą biegać i krzyczeć a ja co mam tam robić ? "Ona nie chce się wyprowadzić czy nie ma gdzie ?" nie chce, a że nie ma gdzie to swoja drogą, dzięki temu nie można ich stamtąd ruszyć

"ale ja sobie tego nie wyobrażam, żeby mieszkać z obcą upierdliwą babą i dwójką małych dzieciaków i co ona bedzie prać, sprzątać, gotować, szwendać mi się po domu , dzieci bedą biegać i krzyczeć a ja co mam tam robić ? " dokładnie tak, ona pewnie tego sobie też nie wyobraża i dla niej ta sytuacja jest ok. Jak zamieszkacie razem to Ty też zaczniesz wprowadzać swoje rządy to może zaraz zacznie czegoś szukać. Swoją drogą jeśli nie ma gdzie iśc to co się dziwisz, ze nie chce się wyprowadzić? A te dzieci to nie są Twojego faceta?

Gość A facet nie moze
zostawić jej tego mieszkania i wprowadzić się do ciebie?

Gość kobieta z problemem
dzieci są mojego faceta, ale oni nie są małżeństwem i on alimenty na dzieci płaci normalnie, więc mogłaby sobie coś wynająć, ale twierdzi, że to za mało, co sąd jej przyznał mimo, że starczyłoby jej na małą kawalerkę i skromne zycie, ale moj facet ma duze, piekne mieszkanie i ale ona woli w apartamencie sobie siedzieć zamiast sie wyprowadzić a sad nie chce jej eksmitowac bo ma dzieci i niby nie ma gdzie isc

Gość kobieta z problemem
A facet nie moze - po pierwsze ja mieszkam z rodzicami, po drugie z jakiej racji ma jej zostawić własne mieszkanie ? lol, chyba zartujesz, to jego mieszkanie ona nie ma do niego zadnego prawa, jeszcze czego

ona może i nie ma, ale dzieci - to i owszem :) może ona by się wyprowadziła, a dziećmi zająłby się ojciec? skoro matka nie ma do tego warunków?

Dzieci trochę komplikują sytuację. Ale nie dziwię się, że facet nie chce robić byłej partnerce takiego prezentu w postaci mieszkania. To nie zegarek czy kolczyki:)

no przepraszam, ale skoro dzieci są jego to czemu to ona ma się wyprowadzić i tułać po sublokatorkach? żyć skromnie a wy w apartamencie? dziewczyno w co Ty sie pakujesz?

Gość A facet nie moze
znaczy JEGO DZIECI mają mieszkać w małej kawalerce czy wynajętym mieszkaniu, żebys ty się tam sprowadziła?????????????????????? Ty normalna jesteś????????

no właśnie - trudno się dziwić facetowi, że się nie pali do tego, żeby wyrzucić z domu swoje dzieci...

Gość ellamozarella
Wpierniczyłaś się w związek z dwójką małych dzieci i masz czelność krytykować tamtą kobietę, że jeszcze ci nie zrobiła miejsca w domu w którym mieszka jej rodzina? Jak cię czytam, to coraz bardziej mi się wydaje że ona nie ma pojęcia o tym, że jej związek się skończył bo facet jej "zapomniał" powiedzieć":-D

Gość kobieta z problemem
ona nie byla jego zoną, czy w takim razie kazda laska, która pusciła sie na dyskotece ma prawo wprowadzic sie do mieszkania faceta i je zabrac tylko dlatego, że ją bzyknał i zaszła ? i teraz nie ma gdzie hodowac dzieci ? to jej sprawa, facet jest zobowiazany do łozenia na dzieci i te zobowiązania dotrzymuje, ale nie ma ochoty zyc z ta kobietą, nie bral z nia slubu, nie przyrzekał wspolnego zycia, więc mogła myslec co robi, a nie zachodzic w ciaze skoro jej na dzieci nie stac to on ma prawo zadecydowac, kto bedzie zył w jego własnym mieszkaniu i chce zebym była to ja, a nie ona

Gość spójrzcie od drugiej strony
Lasencja wzięła się za faceta zobowiązanego przeszłością. Faceta dzieciatego, mającego zobowiazania wobec wieloletniej partnerki, matki jego dzieci (nieważne, że nie żony). Stara zabawka już się widocznie znudziła, przychówek też, więc najchętniej won razem z dziećmi. A ona nie chce na ulicę z dziećmi iść, no bezczelna, no! ;) Niestety panienko, nic z tego :) Żaden sąd nie kaze się wyprowadzić tej pani. Jakoś w ogóle mi Ciebie nie żal :) Tak się takich spraw nie załatwia. Jak liczyłaś, że rodzina Twojego gogusia zniknie jak święty dym, to się właśnie pomyliłaś :P I dziwię się Tobie bardzo, że się za takiego faceta brałaś :O W każdym razie seks przy kominku jeszcze długo nie będzie możliwy :P

Nie mam pojęcia, czy istnieje prawna możliwość wyrzucenia z domu własnych dzieci. Wydaje mi się, że nie. I w sumie słusznie.

Dwa razy aż się niby puściła z nim, że aż dwoje dzieci z nim ma? I z tego puszczenia się było te kilka lat wspólnego życia? Nie wiem, co Ci ten kochaś naopowiadał, ale jesteś głupsza niż ustawa przewiduje i zapewne z czasem zarówno Ty, jak i Twoje dzieci podzielą los obecnej pani :)

Gość kobieta z problemem
ale na pewno istnieje mozliwosc wyrzucenia obcej kobiety, no nie wierzę, że nie na razie są problemy, sąd nie chce jej eksmitowac

Gość kobieta z problemem
ja nie bedę robić sobie dzieci z obcym facetem bez slubu

to że nie mają ślubu przy 2 dzieci nic nie znaczy. Napisałaś, że puściła się z facetem...haha i on jej przy okazji 2 dziecko zrobił tak? i przez grzeczność zameldował?

Gość A facet nie moze
Znaczy, jak ty zajdziesz w ciaze, to też powinnaś zniknąć razem z bachorem, żeby zrobić miejsce kolejnej? Ty się w ten pusty łeb walnij . A, nie zapomnij powiedzieć mamusi i tatusiowi że dmucha cię facet, który jest od wielu lat w związku i ma dwójkę dzieci.

"czy w takim razie kazda laska, która pusciła sie na dyskotece ma prawo wprowadzic sie do mieszkania faceta i je zabrac tylko dlatego, że ją bzyknał i zaszła ? i teraz nie ma gdzie hodowac dzieci ?" A te seksistowskie teksty to skąd? Tak Cię wychowano, że dzieci to sprawa kobiety, a facet może sobie latać i pylić, gdzie chce, bez żadnych zobowiązań? :O Niestety, to już nie te czasy, laleczko i Twój fagasik będzie musiał uczestniczyć w "hodowaniu" swoich potomków do ich pełnoletności. Także kominki sobie na razie z główeczki wybij, dla własnego zdrowia psychicznego :)

jakoś mam wrazenie, że to nie o faceta Ci chodzi, że tamta chce z nim być ale O MIESZKANIE!!! wynajmijcie coś razem, skoro się tak kochacie:) a on łaski nie robi, że dzieciom dach nad głową zapewni.

Gość kobieta z problemem
czy wy nie umiecie czytać ? juz napisałam, że nie bede robić sobie dzieci z facetem bez slubu co innego załozyc rodzinę i mieć dzieci a co innego obca kobieta, która po prostu mieszka u faceta który zrobił jej dzieci, sory ale jest roznica i głupiutkim to trzeba być, żeby tego nie widzieć

ale na pewno istnieje mozliwosc wyrzucenia obcej kobiety, no nie wierzę, że nie na razie są problemy, sąd nie chce jej eksmitowac Nie masz szans, dziecinko, pustaczku drogi :) Nie przy prawie, jakie w Polsce funkcjonuje :) I bardzo dobrze.

Gość mi-mi-mi
nie no teraz to romantyczne siedzienie przy kominku nabiera calkiem innego znaczenia -hahahhahahahha. o moj boze ale mi sie chce smiac. ona chce zeby facet wywalil z domu swoje dzieci zeby ona mogla rozlozyc nogi przy kominku :D

Gość A facet nie moze
No nie mogę, Nie wierzę żebyś laska była aż taką kretynką. Ty sobie nie pozwolisz na dzieci bez ślubu. Hahaha. To sobie dziurę zaszyj, A nie rozkładasz nogi pod facetem, który już ma dwoje dzieci.

"ja nie bedę robić sobie dzieci z obcym facetem bez slubu" i dlatego: zero sexu! szczególnie przy kominku! :)

Nie, to Ty jesteś bardzo głupiutka i jeszcze będziesz bardzo płakać. Bo się wiążesz z dziadem goowno wartym i nawet tego nie widzisz. Nie da się mieć przypadkiem dwójki dzieci, moja droga. On z tą kobietą żył, była jego partnerką, spłodził z nią świadomie potomstwo, a teraz ją rzuca dla nowej pannicy, w dodatku pustaka, któremu nie przeszkadza przeszłość szanownego pana. Będziesz miała los, na który zasługujesz, to na pewno. Ale raczej nie w tym mieszkanku :D