Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spojrzcie na jej opis

Stalingrad jestes tu jeszcze?

Polecane posty

Gość normalniak
Autorze wątku, polecam Ci lekturę książki Johna Eldridge - Dzikie serce. jeśli lubisz czytac. of koz

owszem, ale łaskawie Ci go oddaje. W końcu to ty figurujesz w tytule, i Ciebie będą się tutaj spodziewali zastać :)

Ale to nie mój temat. Dzisiaj można ze mną pisać. Mam wprawdzie nieco nauki, ale jutro chyba dzień będzie udany (odliczając dwa krosty i kilka wągrów), ale na szczęście spotkanie będzie w półcieniu.

ja mam nastrój tragiczny. wkreciłam sobie jakies nerwicowe bzdury, i sie teraz boje. nie napisze czego, bo bedziecie sie smiac 😭

Jutro pewna dziewczyna mnie odwiedza. I sama wyszła z inicjatywą. Jest to dowód, że kobietę należy ignorować.

Przez 2 tygodnie jakoś unikała mnie, chociaż prosiłem czasami tylko na spacer (nie mówiąc o imprezie czy pójściu coś zjeść razem). Następne 2 tygodnie milczałem. W tym tygodniu się odezwała, i dopiero za trzecim razem raczyłem z nią pisać więcej niż 3 zdania.

Gość norma, musisz ja trzymac
w takim nastroju, czasem ja zdoluj jakims twardym tekstem (nie chamskim) a potem okaz troche zainteresowania, a potem znowu dystans one sa takie jebniete i wtedy zaczynaja jesc z reki, chyba same musza sobie udowodnic, ze moga cie miec, nie wiem, ale to dziala

Zobaczę jak będzie jutro. Mam nadzieję, że niezrobię przypału, ale skoro przypał mam na twarzy.

teoretycznie 3 randka, u mnie w pokoju, wogóle nie wiem co mam robić, ściągnąłem kilka filmów, kupię jakiś alkohol i przygotuje coś do jedzenia (chyba słodycze, bo kucharz ze mnie słabiutki), przyprowadzę i odprowadzę, ale innych pomysłów brak

:D smiejcie sie smiejcie ;) ale smutna prawda jest taka, ze na 99% lasek to dziala wiem, ze sa tez normalne i zrownowazone emocjonalnie dziewczyny, ktore cenia sobie oddanie faceta, ale to jest naprawde kropla w morzu i trzeba miec niezly fart, zeby na taka trafic, bo przytlaczajaca wiekszosc z was potrzebuje wlasnie hustawki emocjonalnej, zeby czuc te radosc, ze "jednak" :D

Jak facet zapraszał was drogie panie do siebie, to czego oczekujecie i co wam sprawia radość?

niewiele :p skad wniosek, ze mi na tych pustych zalezy? :D

nie pisalam do ciebie Stalingrad,bo wiem,ze nie miales,no co,nie znam jej,nie kazda dziewczyna jest taka sama,tylko badz soba i nie badz sztuczny....

Nawet chciałem kupić jakiś alkohol, ale nie wiem jaki (na winach się nie znam). Do jedzenia wystarczy coś słodkiego (prawdopodobnie obejrzymy film i będziemy sobie rozmawiać)? Nie wiem jak się ubrać.

bo w sumie bazowalem, co nie znaczy, ze zaliczam wszystko co sie rusza :p

nie kupuj wytawnego,bialego raczej tez nie,jak juz chcesz jakies kupic to czerwone slodkie,alno polslodkie a koledze gratuluje,ze nie pchal wszystkiego co sie rusza,tylko pogratulowac:D:D

Ewentualnie zamówi się pizzę. A koszulę założę. Dobrze myślę? A jaki film wybrać? Planuje horror.