Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spojrzcie na jej opis

Stalingrad jestes tu jeszcze?

Polecane posty

Gadane raczej mam. Tego się nie boję, tak zwanej "niezręcznej ciszy". Nie wiem tylko, czego dziewczyna oczekuje ode mnie.

Gość norma, musisz ja trzymac
:D ja sie tym nie szczyce, tylko odpowiadam na twoje dziwne stwierdzenia :p zawsze sie pytasz kogos o cos, a jak odpowiada, to smiejesz sie z niego, ze sie tym przechwala? :D a do picia mozesz tez pare reddsow kupic :p a na film raczej jakas komedie, chyba ze wiesz, ze ona lubi horrory :D

zaklucz drzwi po jej wejsciu i powiedz "w koncu cie mam" ze zduszonym chichotem, to sie bedzie bac zanim jej film puscisz

i co cie w tej odpowiedzi smieszy? :D ze tak po prostu stwierdzam ze wiekszosc dziewczyn to puste idiotki? :D

mnie raczej irytuje :p a tobie zazdroszcze, ze mozesz sobie wybrac kazdego jednego czlowieka z ktorym obcujesz :D

co do horrorów, to jest jeszcze jeden aspekt, dlaczego warto je puscic. otóz osrodki w mozgu, ktore sa odpowiedzialne za strach, sa polozone bardzo blisko osrodków, odpowiedzialnych za pobudzenie seksualne ;) co i gdzie dokładnie nie bede opisywac... ale: był eksperyment, w ktorym badano małpy - ogladały jakis horror. lokalizowano aktywny obszar w mozgu, i potem pobudzano go elektroda. po przesunieciu jej o niecały milimetr, małpy miały erekcje. konkluzja psychologów: lubimy horrory, bo ze wzgledu na bliskosc wyzej wspomnianych osrodkow w mozgu, ogladajac takowy nie tylko sie boimy, ale takze odczuwamy pobudzenie ;)

i chyba cos w tym jest, przynajmniej ja odczuwam cos pomiedzy strachem a podnieceniem ;)

czyli jak ma przesuniete we lbie przynajmniej o milimetr, to sie na horrorze nakreci :classic_cool:

szczesciem dla Stalingrada to sie tyczy obojga płci :)

Nie wiem, nie znam jej za dobrze. Sprawia wrażenie z charakterem i wesołej, ale boje się jej dotknąć, bo mogę ją od siebie odrzucić.

no jak ona bedzie miec erekcje to i tak nie za fajnie

:D moze lepiej, jak dostanie erekcji na filmie, to Stalingrad uprzedzony z kim ma doczynienia, bedzie mogł sie jej szybciej pozbyc :) takze Stalingradzie, obczajaj bacznie jej okolice bikini podczas co straszniejszych scen ;)