Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owsianka z mlekiem

jak zajść z nim w ciąże?

Polecane posty

Gość owsianka z mlekiem

chcialabym zajść w ciąze z pewnym facetem. Zalezy mi na dziecku a nie na nim. TYlko nie wiem jak to zrobic żeby on się nie zoriętował ze zrobiłam to celowo i że nie jest to wpadka. Zawsze używa prezerwatywy i przed wytryskiem wyjmuje penis i kończy w gumce poza mną. więc nawet jeśli przedziórawie gumke to i tak male prawdopodobieństwo zajścia...

Gość nuk nuk
to skorzystaj z plemników z gumki :p

Gość owsianka z mlekiem
hmm... tylkoze to on sie tym zajmuje ... jest pedantyczny jak cholera i zabiera gumke ze sobą....

Gość patty d.
nieistotne co zrobisz, i tak się zoriętuje!

Gość owsianka z mlekiem
plemniki z gumki wypijam na deser :D

Gość patty d.
zrób mu OZP i nie połknij tylko potem sobie zaaplikuj gdzie trzeba

Gość owsianka z mlekiem
patty diphusa uprawiam z nim seks :) patty d. ale jak ty to wyobrażasz sobie? zrolie mu loda i od razu mam uciekać?

Gość spalilil
owsianka a dlaczego zależy ci na ciąży z własnie z tym facetem?

Gość owsianka z mlekiem
bo po 1. odezwał sie we mnie instynkt macierzyński 2. facet jest idealnym kandydatem na dawce spermy, ma naprawde wspaniałe predyspozycje, dobre geny 3. facet cholernie bogaty i do tego odpowiedziałny wiec licze na wysokie alimenty

Gość owsianka z mlekiem
hmm... dobra rada z wykorzystaniem gumki :)

Gość zapomniałaś zapewne dodać
że ma wspaniałą rodzinę i dobry status społeczny a ty jesteś tylko jego zabawką na boku :o chcesz mu rozwalić rodzinę? żal mi Cię :(

Gość owsianka z mlekiem
hmm... no w zasadzie to tak :) aczkolwiek nie jestem aż taką suką... juz od dawna chce miec dziecko a on napatoczył się mi jak ślepej kurze ziarno :)

Gość owsianka z mlekiem
hmm.. z tego co wiem nie jest żonaty... ma 28 lat i kupe kasy po tatusiu ale żeby firme utrzymac musi miec glowe na karku i on ja ma :)

Gość no to jestes
pasożytem droga owsianko :) :O

Gość owsianka z mlekiem
hmm.. moze masz racje tylko że ja sie w ten sposób ładnie ustawie :)

Gość patty d.
A skąd Ty wiesz, że ma tak dobre predyspozycje, doskonałe geny??

Gość owsianka z mlekiem
przstojniak, wysportowany, wspaniałe ciało. Studiuje biotechnoleogie, wcześniej skończył zarządzanie dziennie i filologie romańską. Zna biegle 3 języki... jest ambitny, przystojny i cholernie inteligentny... :) mówiłam że trafił mi się jak slepej kurze ziarno

Gość ile masz lat autorko
napisz

Gość thaisse80
powiedz mu ze bierzesz tabletki anty czy jakas inna antykoncepcje np spirale i w zwiazku z czym nie musicie juz stosowac gumek.

Gość ile masz lat autorko
traktuje cie wiec tylko jako zabawke skoro planujesz taki podstepny plan , nie na szans na zwiazek miedzy wami ??

Gość wredna z ciebie panna
chcesz kogos wrobic bo tak ci zalezy na kasie ?? chyba nie jestes dojrzała kobieta tylko smarkula , a facet potrzebujecie cie do zaspokojenia swoich potrzeb bo jestes łatwa

Gość i co tak ucichłas
zmieniłas decyzje

Gość owsianka z mlekiem
hm... ładne podsumowanie... tylko na jakiej podstawie tak twierdzisz? mam 26 lat, nie chce żadnego związku, chce dziecka, a on jest idealnym kandydatem na dawce spermy. Nie chce z nim być bo nie potrzebuje faceta. Niezobowiązujące spotkania to zupełnie inna sprawa. I do tego dobra kasa :) hehehe Nie jestem taka źla. Przecież jeśli nie bedzie chciał kontaktów z dzieckiem to go nie bedze zmuszac a jeśli bedzie się chciał spotykac to mu tego nie bede utrudniac. To bedzie jego wybór. A pozatym gośc jesy cholernie bogaty i przez alimenty na pewno nie zbiednieje. A jeśi chodzi o traktowanie mnie jak zabawke? hmmm.. a skąd takie stwierdzenie? to prędzej ja się nim bawie... ;)

Gość nie rob tego
zrobilam cos podobnego, 1sze dziecko mam z idealnym dawca genow, a pozniej jednak spotkalam super faceta, z ktorym mam kolejne 2 dziecka. Nie wiem, co bym dala, zeby wszystkie 3 dziecka byly od mego meza. Nie rodz dziecka tylko dla tego, ze chcesz miec laleczke dla siebie. Kto wie, moze za pol roku trafi sie tobie jeszcze bogatszy wariant z ta olbrzymia roznica, ze bedzie cie bardzo kochal i chcial miec z toba dzieci.

Gość owsianka z mlekiem
aa i to on cały czas o mnie zabiega, nie ja o niego :) siła kobiecej manipulacji....

Gość owsianka z mlekiem
nie rob tego wiesz tylko ze ja nie chce miec faceta, ani męża.... i to się nie zmieni.

Gość owsianka z mlekiem
aa i nie chce miec laleczki. To przemyślana decyzja. Chce miec dziecko tak jak kazda inna kobieta, pragnąca urodzić.