Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owsianka z mlekiem

jak zajść z nim w ciąże?

Polecane posty

Gość owsianka z mlekiem
mam małe cycki i licze ze po dziecku mi urosnąm bo nie stac mnie na operacje

Gość nie rob tego
Jedna stara niezalezna i wyemancypowana panna, kiedy umierala w wieku 72 lat, powiedziala mi, zebym nigdy nie popelnila tego bledu, zeby zostac sama. Ale coz, kazdy sam decyduje o swoim zyciu. Jedynie tylko powiem ze swego doswiadczenia, ze samotnie wychowywac dziecko, aktywnie pracujac zawodowo, to jest koszmar, ktory nie wychodzi na zdrowie ani matce ani dziecku. No chyba ze jest sie Angelina Jolie z okresu kiedy zapragnela sama adoptowac sobie malego kambodzijczyka. Ale z tego co widze, masz inne zaplecze finansowe, niz pani Jolie, inaczej nie interesowalabys sie az tak kasa tego faceta. Zreszta co tam, jesli zrobisz to dziecko, wcale mi nie szkoda tego faceta, ze niby ktos go tam wrobil. Kazdy odpowiedzialny facet jak podejmuje relacje seksuajna z kims, powinien sie liczyc, ze nastepstwem tego moze byc dziecko i zwiazek z dana panna do konca zycia. Bo nie istnieje 100% niezawodny srodek kontracepcji. A prezerwatywa , to chyba ma zawodnosc w ogole 26% o ile sie nie myle. Wiec niech Bozia decyduje :))))

Gość nie rob tego
mam nadzieje, ze to nie ty, a jakis glupi gowniarz napisal ten tekst o cyckach. Bo az sie wierzyc nie chce, ze bardzo wyksztalcony facet moze sie zwiazac z kims, kto ma takie mysli w glowie.

Gość owsianka z mlekiem
dziękuje za rady ale widzisz ja nie jestm sama i nie będe samotnie wychowująca matką, nie chce tylko związku z mężczyzną. Chce dziecka :) ale mino wszystko dziękuje za dobre rady

Gość owsianka z mlekiem
hehe ja tam się śmiałam z tego zdania :) no pewnie ze to podszyw

Gość owsianka z mlekiem
i mam zaciasna piczke więc myśle ze jak juz urodze tto mi się rozszezy i będe mogła sobie włozyc wreszcze paltko kiełbachy

Gość owsianka z mlekiem
podszyw co ty piszesz ja nie mam piczki bo jestem szemalem... facet dyma mnie w moije kakowe oczko