Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podziel sie tym

Oddam trochę swoich ubrań biednej osobie o podobnych gabarytach, z Krakowa

Polecane posty

Gość podziel sie tym

Witam Chetnie podziele sie z jakas osoba, korej nie stac na ubrania i kosetyki, swoimi rzeczami, oferuje fajne ciuchy, buty, kosmetyki, w stanie wrecz idealnym, jedyny wymog to osoba o podobnej sylwetce do mnie- ubrania ktore posiadam sa w rozmiarze xs/ s dla osoby o wzroscie od 163 do 168 cm jesli sa tu osoby ktorych n9ie stac na dobry ciuch, to zapraszam

Gość idylla__
Dori30 brawo, popisalas sie :/ Kobieta chce komus pomoc a ty ja gnoisz. zal.

Alez sie zbulwersowalam. Z czyms takim na kafe????? Wezze, wpakuj ciuchy do szafy czerwonego krzyza , a nie rob z siebie posmiewiska.

Gość podziel sie tym
Ta nienawisc na pewno wyplywa z nieszczescia jakie ta osoba odczuwa, musi byc nieszczesliwa, skoro wyzywa zupelnie przypadkowa osobe, nie potepiam, zaluje

Gość emmaljunga to jest
z wlasnego doswiadczenia wiem ze lepiej oddac komus naprawde potrzebujacemu osobiscie niz zaniesc do PCK, szczegolnie krakowskiego oddzialu ;P Cos o tym wiem.

Gość bardzo dobry pomysl
a powiedzial ci ktos, ze kontenery czerwonego krzyza nie zawsze do czerwonego krzyza naleza???czesto wykupuja je prywatne firmy, ty wrzucasz tam ubrania, ktore potem posortowane laduja w kraja biedniejszych w lumpach.

Gość czerwony krzyż to złodzieje
pomagać tak, ale osobiście

Gość emmaljunga to jest
a kontenery to juz inna bajka - zreszta na nich chyba jest napisane ze srodki ze sprzedazy tych ubran zasila cele statutowe PCK, czy podobnie

Gość Mała Aneczkkaaa
Witam ! Ja jestem studentką, mieszkam sama z mamą, tata nie żyje, nieraz brakuje nam na życie. Tyle, że ja nie z Krakowa :(

Gość bardzo dobry pomysl
ale ona nie chce tak, woli za darmo i bezposrednio. przynajmniej wie, ze trafia do naprawde potrzebujacych. a nie: markowe ciuchy, w super stanie zamiast do biednych to "gina" przy sortowaniu, a naprawde biedni dostaja stare lachy.

Ale przeczytajcie jak ona to napisala. W ogole nie rozumie czegos takiego. Dla mnie to tak jakby chciala poczuc sie lepsza, bogata. po prostu nowobogacki styl zachowania sie.

Gość emmaljunga to jest
no wlasnie to czytam i nie widze checi wychwalania sie, a raczej zacheta do skorzystania z oferty :)

a ciul z tym z jakich pobudek chce to zrobic :O czy z checi pomocy, czy aby poczuc sie lepsza - grunt ze naprawde moze komus pomoc !!!!!! Dori30 - to ty chyba masz jakis problem ze soba, jej post napisany jest normalnie !!!

Gość podziel sie tym
Czytajcie, szukam osoby, ktora potrzebuje pomocy, moze nie bedzie to wielka pomoc, ale chcialabym oddac troche dobrych ubran, kosmetykow, dodatkow,osobie ktora naprawde jest potrzebujaca! jesli chodzi o buty ( w tym nowe ) koniecznie rozmiar, znaczy dlugosc stopy 23,7 do 24 cm Zoastawiam maila mt09@interia.pl

Gość podziel sie tym
nie jestem nowobogadzka, po prostu chce sie podzielic, bo mam czym i nie raz sama dostawalam taka pomoc, kiedy bylam w potrzebie spotkanie w Krakowie, nie wysylam, nie oddaje w niepowolane rece, zostalam juz w ten sposob oszukana, przekazujac pomoc, ktora nie docierala tam gdzie byla potrzebna prosze pisac na maila, spotkanie nie wczesniej niz po 10 listopadzie, takze na spokojnie mozna omowic szczegoly

Gość podziel sie tym
dobry ciuch to nie ciuch drogi, a ubranie ktore ucieszy i nada sie do noszenia drugiej osob ie

Gość Mała Aneczkkaaa
a jak ktos odbierze osobiscie to jak to ocenisz czy to trafi w powolane rece czy tez nie ?

Gość upupoi
up

A ja chetnie się spotkam, jestem z Krakowa, mam wlaśnie taką figurę i nie mam funduszy na nic nowego. Jestem tu nowa, nie wiem czy to aktualne, pozdrawiam :)

Gość to jaaaaaaaaa
ja tez moge oddac jestem spod warszawy

Gość Miniaminia
Witam ja jestem potrzebujaca, jesli jest to aktualne to prosze o kontakt z osoba ktora chce cos dac za wysylke zaplace moj email promyk1225@wp.pl

Cześć, Fajnie, że się dzielisz. Ja na szczęście jestem w stanie sama się zaopatrzeć, no i niestety gabarytowo jestem sporo większa niż Ty, ale dobrze wiedzieć, że są jeszcze bezinteresowni ludzie. Wiesz, jest taka strona gumtree.pl, tam jest dział oddam za darmo, możesz też tam spróbować, często ludzie szukają ubrań, bo ich na nie nie stać. Życzę Ci, żeby Twoja dobroc komus naporawde pomogła, i zebyś nie trafiła na wyłudzacza, który później sprzeda ciuchy na allegeo!