Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sallynka

Dieta Dukana!!! od dziś

Polecane posty

no u mnie dziś spokojnie obiadek był pycha - zjadłam mięsko i warzywa z patelni (oczywiscie bez tluszczu) i do tego kefirek! pycha! i nie jestem w ogóle głodna :)

Mnie dzisiaj mały głodek podgryza. Nie jakiś tam wilczy głód chodzę w kółko i pojadam a to ogórka, a to surimi, a to owsiankę z otrębów. Sporo zjadłam, ale zgodnie z zasadami. I czuję, że to jeszcze nie koniec jedzenia na dziś. Ale Dukanowi właśnie o to chodzi. Nie ma ograniczeń ilościowych tylko jakościowe. Zobaczymy jak będzie jutro. Mocno stresujący dzień, więc nie powinno być problemu z podjadaniem.

Ja zjadlam pulpety mielone z jajkiem w środku z piekarnika z marynata musztardowa... i czuje sie napchana::) chyba juz dzis nic nie zjem

i jak tam dziewczyny? u mnie w sumie już siódmy dzień :) dalej się trzymam oby tak dalej. a jak u Was?

ja też mam mniejszy apetyt, ale jem normalne posiłki, tylko mniejsze niż na początku :)

hej Dziewczyny, tak sobie podczytuję wasz temat od czasu do czasu i mam pytanie natury śmierdzącej ;-) Czy przy takiej ilości otrąb jaką wpieprzacie, zauważyłyście różnicę w wypróżnianiu? Ja od wczoraj zaczęłam je jeść, choć w mniejszej ilości, bo nie wiedziałam czy można przekroczyć zalecaną dawkę i czekam na jakiś efekt ;-) Choć sama jeszcze nie wiem czego oczekuję ;-)

Cześć dziewczyny, szukałam jakiegoś świeżego wątku z dietą dukana no i udało się :) Zaczęłam od dzisiaj i liczę na wasze wsparcie :) Muszę schudnąć ok 10 kg...

Editissa - witaj :) musimy trzymać się razem - a będzie dobrze caffeine - ja po chwilowym "zastoju" już nie mam problemów - ale otrąb nie jem - ciągle o nich zapominam ;)

No pewnie, że raźniej :) Dzięki dziewczyny, że mnie przyjęłyście do swojego grona :) zazwyczaj moje diety kończyły się porażką, ale do tej diety Dukana dołączam codziennie bieganie po pół godziny,a jeszcze 2 razy w tygodniu tańczę na zajęciach(już od 3 miesięcy) więc mam nadzieję, że uda mi się schudnąć, tak bardzo bym chciała, że momentami to płakać mi się chce, że tyle ważę. :(

Witajcie :) u mnie już tydzień zleciał :) cieszę się, że idzie ok i nie czuję się zniechęcona. a co u Was? jak się trzymacie?

dziś w sumie 8 dzień dirty, 3 fazy naprzemiennej. Nie widzę tak spektakularnych spadków jak u niektórych, ale czuję, że ubrania zrobiły się luźniejsze. Jednak najważniejsze jest to, że nie chodzę głodna i jest mi ciepło. Wymyśliłam ciekawe, tanie danie na dzień warzywny. Pokroić cebulę, paprykę i cukninię, podsmażyć, dolać wody, przecieru pomidorowego i bazylii i sosu sojowego (lub innej ulubionej przyprawy), poddusić. Pycha i sycące. Smakuje trochę jak leczo.

katafalk - faktycznie brzmi smacznie :D ja dziś mam dzień z warzywkami i mam w planie zrobić sobie szaszłyki z grilla :) muszę tylko gdzieś znaleźć te patyczki do szaszłyków ;)