Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agentka20

5 najważniejszych rzeczy w Twoim życiu :)

Polecane posty

Gość do szczera prawda
a nie uwazasz ze milosci nigdy za duzo? Meza bys nadal kochala tak samo a do tego jeszcze wiecej dziecko - nic nie tracisz, a zyskujesz

Gość szczera prawda niestety
Jestem facetem.

Pojmuję Twój punkt. Kochasz dziecko, jest zrodzone z Ciebie, wybaczysz mu wszystko, czujesz więź, może nawet uzależniasz swoje szczęście od dobra dziecka. Ale ja tak mam z mężem. Nie mogę bez niego żyć . To prawdziwa 2. połówka. Nie pojmiesz, bo tego nie da się pojąć, jeśli samemu się nie doświadczy.

Gość do szczera prawda
ale ty bys tez kochal bardziej dziecko niz zone i byłby remis:) :)

Gość do Kleopatra
jak urodzisz - zobaczysz sama. To troche inny rodzaj milosci, maz nic na niej nie traci. Meza kocham szalenczo ale za dziecko dodatkowo sie czuje odpowiedzialna ( wiesz, taka siła, ktora pozwala podniesc ciezarówke, jak trzeba). Meza kochasz bardziej rozumem, a dziecko dodatkowo instynktem, to sie dzieje jakby niezaleznie od ciebie, poza swiadomoscią.

Gość do Kleopatra
dziecko to nie połowka , bo mozna miec 10ro dzieci i kazde sie kocha rownie silnie. Męza wybralas, znalazlas , wiesz ,ze do ciebie pasuje. Dziecko ni musi byc takie, jak sobie wymarzylas, nie musi do ciebie pasowac - ale i tak je kochasz bezwzglednie - to natura.

Kochać rozumem- to antyteza. Znam te kochanie rozumem, wszyscy wokół mnie kochają bardziej rozumem. Niedobrze mi się robi, jak na to patrzę. A Ty myślisz, że nie łączy na coś więcej? Ja potrafię wyczuć na odległość, że mu źle. Jak miał wypadek w nocy, to zbudziłam się od razu, bo coś przeczuwałam, więc argumenty typu: "to sie dzieje jakby niezaleznie od ciebie, poza swiadomoscią." nie trafiają do mnie, bo mam tak samo.

do Kleopatra dziecko to nie połowka , bo mozna miec 10ro dzieci i kazde sie kocha rownie silnie. Męza wybralas, znalazlas , wiesz ,ze do ciebie pasuje. Dziecko ni musi byc takie, jak sobie wymarzylas, nie musi do ciebie pasowac - ale i tak je kochasz bezwzglednie - to natura . Nie pojmuszesz, zupełnie.

Gość orgazmanalny
1. Rodzina 2. Przyjaciele 3. Milosc reszta malo wazna :)

Gość orgazmanalny
Kleopatra, ale ladna jestes.

Gość Inwazja MMocy
1. Zdrowie 2. Milosc 3. Rodzina 4. J.angielski 5. Pieniadze

Gość a czemu......
w hierarchi wartości podajecie zawsze najpierw męża,partnera etc. a dopiero po nim rodzinę czyli rodziców,rodzeństwo.Przecież przed partnerem powinni byc rodzice.Partner..mąż to bądż cdo bęż obcy człowiek ..dzisiaj jest jutro może nie być,a rodzina jest zawsze tzn. matka,ojciec.

Gość a czemu......
no i oczywiste dla mnie,że na pierwszym miejscu powinno być dziecko..nie wyobrażam sobie inaczej

Gość do Kleopatra
ok, pozyjesz, urodzisz, sama zobaczysz. To trudno opisac . No tak, chyba kazdy przynajmniej raz albo wiecej byl chory z milosci do faceta i zupelnie nie wiedzal na jakim swiecie zyje, wiec to tez sie dzieje poza swiadomoscia, nielogicznie i moze trwac dlugo. Ale instynku macierzynskiego nie wytlumacze, to trzeba przezyc - czegos takiego czlowiek sie zupełnie nie spodziewa, to zaskakuje -ale zobaczysz, jak bedzie fajnie:)

a czemu...... No dla mnie mąż jest ważniejszy od rodziców od czau, kiedy go poznałam, czyli skończyłam jakieś 15 lat.

Kleopatra przeciez chce Wam pokazac ze to co ona ma jest wyjątkowe i nikt z Was nie ma prawa tego pojąć, nie widzicie? :P