Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka skakakakanka

nie żebym się chwaliła, ale jestem szczęściarą..

Polecane posty

Gość anka skakakakanka

pod każdym względem: praca, studia i przede wszystkim facet, z którym chcę spędzić resztę życia. gdybym w tej chwili chciała na coś ponarzekać to nawet nie mam na co... kocham moje życie, kocham mojego Pawła... i nic bym nie zmieniła. bo jest bosko!! w tytule napisałam: "nie żebym się chwaliła..." a chyba jednak się chwalę, co? :)

Gość a wiesz , ze twój pawełek
stuka od czasu do czasu pewną rozwódke ???

I bardzo dobrze, że możesz tak o sobie napisać. Zaraz cie inni zjadą ale nie przejmuj się, to takie typowe zachowanie na kafe.

w przyszłym roku bierzemy ślub, domek się buduje, w pracy awans goni podwyżkę, w indeksie piątka na piątce czwórkę pogania, Paweł mnie kocha... mam dopiero 23 lata, a czuję się już taka spełniona, czuję jakby nie było rzeczy niemożliwych, jakby nie istniały słowa: "nie da się"...

i bardzo dobrze , że się chwalisz . przynajmniej ktoś napisał, jaki jest szczęśliwy a nie tylko narzekania.... ciesz się tym co masz , też bym tak chciała :)))

rano się budzę, Paweł obrócił się na bok, pociągnął kołdrę i mnie odkrył. mówię: "Pajek, odkrywasz mnie". a on się obraca i na śpicha mówi: "bo jesteś zbyt piękna, by się chować pod kołdrą..." na śniadanie robi mi kanapkę i ketchupem na żółtym serze serce maluje... wraca z pracy, jeszcze dobrze drzwi nie otworzy, a już słychać: "żono moja, serce moje, nie ma takich jak my dwoje..." (a ślub dopiero za 7 miesięcy) i tak od sześciu lat... ja wiem - banały. ale nawet nie wiecie, jak takie banały cieszą :) Boże, jak cieszą :)

Gość szczęściaraaaa jesteś
Gratuluje:) Fajnie, że są jeszcze ludzie na Świecie, którym jest dobrze i nie narzekają:)

oj kobito nie jaraj sie tak nie jestes jedyna. ja mam 21 lat moj 23 jestesmy w zwiazku 4 lata kochamy sie bezgranicznie swiata poza soba nie widzimy, jestesmy swoimi pierwszymi, ja zarabiam 2 tys, moj kochany 4 mamy wlasne mieszkanie dom rowniez sie buduje parterowy z poddaszem tarasem czyli taki o jakim marzylam cale zycie slub bedzie cywilny pierscionek i obraczki biale zloto :D

Gość szczęściaraaaa jesteś
ale trochę skromności też by się przydało w tym wszystkim;)

moja siostra mi kiedyś powiedziała, że jest jej przykro jak na nas patrzy.. bo mogła być na moim miejscu, a na własne życzenie z tego zrezygnowała... bo Paweł nim mnie poznał robił podchody do mojej siostry. ale że moja siostra bardziej leciała na wygląd, a z Pawła ani Brad Pitt ani Enrique Iglesias to go olała... i w nagrodę, że mi go "odstąpiła" będzie świadkiem na naszym ślubie :)

ja bym takiego nie chciala co by robil podchody albo do siostry albo przyjaciolki... mialabym wrazenie ze skoro do niej pierwszy to ona lepsza i jak go nie chce to ja w zamian ... dreczyloby mnie to a my mielismy tylko przelotne flirty za soba jakies krecenie pare spotkan zadnych powaznych zwiazkow trafilismy na siebie cudownie jestesmy swoimi pierwszymi i tak jest najlepiej :)

uwierzcie mi, że na normalnie jestem skromna :) nie latam po wsi z wywieszonym jęzorem i tabliczką na szyi: "yes yes yes jestem zajebista" :) ale tutaj na forum chyba mogę, nie? :) zresztą, nie ponosi mnie wyobraźnia. piszę jak jest :)

no, chociaz jedna co preferuje biale zloto :D wszedzie gdzie tylko pojawia sie jakis temat o pierscionkach lub obraczkach to ZOLTE ZLOTO ZOLTE ZLOTO a przeciez to taka oblecha :O rzyg rzyg :D jeszcze mi powiedz ze nie lubisz dzieci i bardziej kochasz psy a jesli bedziecie miec dziecko to najwyzej jedno to uznam cie za mojego ziomka :D

wierzę że tak jest, czemu nie? Ale się chwalisz i zasmucasz ludzi... Zreszta mnie tu nie lubia i jakbym ja to pisała to bym została zjechana od góry do dołu...

anka skakakakanka załosna jestes , szczerze mówiac.. i uprzedze Cie - nie zazdoszcze Ci niczego :P i facet po siostrze , buahahaha:classic_cool: