Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zastrzezonaa

ojj.. pomocy drogie panie;)

Polecane posty

Wybieram się nna studniówke do mojego chłopaka(idę w charakterze gościa). Kompletnie nie wiem co założyć na pewno wybiorę się do kosmetyczki i fryzjera. Chcę wyglądać naprawdę olśniewająco bo poznam jego znjomych. Liczę na pomoc drogie panie:) może wysyłajcie propozycje na zdjęciach a ja sobie kupię coś w podobie;)

Gość Johny Canada
ubierz sie w szlafrok bedzie oryginalnie

Dzięki za rady tego nie zrobię szlafrokk.? hmm.. chyba nieee:p Ale w takim razie jaka fryzura? Jaki makijaż i jaka sukienka?

Gość agnieszka 31
a cos wiecej ? ile masz wzrostu, jaka masz figurę? jakie wlosy - dlugie krotkie? ciezko cos tak zaproponowac jak sie nie wie jak wylada dana osoba i co lubi przede wszystkim

hahahah ja tez sama nie szylam wyobraz sobie :D:D:D od tego sa krawcowe jakbys nie wiedziala :D:D hhaha rozwalilas mnie :)

Gość Ania :***
ciężko cokolwiek na necie znaleźć takie same i sama satyna ;p przykro

ja szukalam fajnych sukienek na necie i z kilku polaczylam w jedna calosc. narysowalam jej projekt i mi uszyla. 240 zl wyszlo (mniej wiecej po tyle chodza kiecki) a przynajmniej mialam wybrany material dodatki i fason zaprojektowany przez sama siebie

ania ten link co dalas sukienki... mialam taka tylko rozowa 2 lata temu na weselu... przechodzony juz fason i bardziej weselny niz studniowkowy... za delikatna jak na studniowke...

jesli mialabym teraz studniowke to zaprojektowalabym taka jak miala wczoraj w mam talent ta babeczka z grzywka z zespolu mokka :d mumacie? miala taka tube obciska a od pasa w dol taka jakby bombka przez kolano. swietnie podkreslala figure i byla super sexi

z gotowymi to jest kiepsko bo 3 lata temu u mojego chlopaka kupowalam i zlatalam 3 miasta w efekcie kupialm beznadziejna i co 3 dziewczyna byla w tym fasonie ;//// i postanowilam ze na swoja sobie sama zaprojektuje i uszuje. wszyscy mi jej zazdroscili :D

na makijaz idz do kosmetyczki, zrobi ci trwaly i sie nie zleje z potem, ja placilam 40zl i do rana sie trzymal, a jak malowalam sie sama na studn chlopaka to po kilku godz wszystkie syfy i zaczerwienienia wyszly na wierzch;/;/;/

wiesz ta sukienka wzor nie glupi wyglada ok ale na zdjeciu. fakt za ktorka i dol ma jak halka... a wlosy tez fryzjer jesli nie umiesz za bardzo sie fryzurowac

ja ci powiem tak. do kosmetyczki poszlam wczesniej zeby sie dowiedziec jakich kosmetykow uzywa jakich utrwalaczy itd. bylam u jednej na probnej i nie podobalo mi sieka pomalowala, podklad miala tylko w 1 odcieniu ...;/ do nastepnej tez poszlam wczesniej zeby obczaic wszystko i wydala sie ok na probny juz nie poszlam. zanioslam jej w dzien studn zdjecia i tak mnie pomalowala z fryzura tez bylo tak samo wczesniej obczailam jakich lokowkek babka uzywa i wybralam sobie, zrobila mi fale tak jak chcialam

zalezy jaka ci sie podoba i jakie masz wlosy. teraz fajne sa spiete tak u gory jakby tapirowane pod spodem i sciagniete na jedna strone. wpiete np cos delikatnie blyszczacego