Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M a l i n a

Male odchudzanie... Ktos ze mna?

Polecane posty

Ja jestem ze świętokrzyskiego. Mam 27 lat. Aktualnie siedzę w domu i wychowuje dziecko, szukam pracy niestety z marnym skutkiem :(

To super że godzisz i prace i studia. Ja tez bym już najchetniej do jakiejs pracy poszła, żeby kontakt z ludzmi mieć. Ale jestem dobrej myśli, nastawiam się pozytywnie, że skoro zaczełam zmiany w swoim życiu, a dokładniej w żywieniu to i reszta się poukłada....

ja tez moge? od dzis zaczełam dieta, w sumie calkiem niezle mi idzie, dzis bezgrzesznie do tego godzina na basenie i saunie :) chce zrzucic ok 5 kg moze troche mniej.

Dzis to i jabyłam grzeczna i nie grzeszyłam, z reszta to dopiero poczatek ciężej bedzie później :/ Co jutro zamierzacie zjeść przez cały dzień????

rano platki, 2 sniadanie jakies jabuszko, potem maly lekki obiadek i chyba nic, ew mala lekka przekaske na kolacje

ja na sniadanie kolo 9 kanapke i jjablko pracuje 0d 6 do 14 wstaje o 4.30 jem na sniadanie zawsze kanapke z chleba ciemnego, nie zadne wazy itp. na obiad sie zobaczy napewno cos z miesem, warzywa a na kolacje jogurt nat albo coś :) nie wiem jeszcze

Witajcie dziewczyny. Ja dzień zaczynam od zielonej herbatki, potem na śniadanie płatki z mlekiem, na 2 może jakiś owoc, obiad kurczak i warzywa gotowane na parze a na kolacjie aktivia :)

Gość akacja911
cześć, również chcę nad sobą popracować, chcę zmienić nawyki żywieniowe i przestać się nerwowo objadać. mój cel 55 kg start

Ja dziś też ok. śniadanie lekkie, obiad również. Właśnie zjadłam grejfruta i mam ochote na popcorn i chyba sobie go nie odmówie, bo ma chyba mało kalorii...

Gość M a l i n a
Czesc dziewczyny! Ja dzisiaj tez do przodu, narazie nie jest tak zle. Startuje z wagi 63 kg i mysle ze mi sie uda:) I wam tez tego zycze:)

Gość M a l i n a
Ciesze sie ze tak duzo z was sie dolaczylo:) Ja mam 22 lata, przez pewien czas mieszkalam we Wloszech, od pol roku pracuje w Polsce i od jakiegos czasu mam poczucie ze pora cos zmienic. A jakie sa Wasze historie? Pozdrawiam!

moja historia . hm. nie ma co opowiadac mam 20 lat, 2 rok studiów, pracuje od połtora roku sama sie utrzymuje.. czekam na decyzje w sprawie wstąpienia w szeregi służb specjalnych :D:D:D mam 170 wzrostu i waże 58 kg chciałabym 3lub 4 kg zgubić :):D by sie poczuc leepiej : )

Gość M a l i n a
A mozna wiedziec co takiego studiujesz?:)

dziewczyny a słyszałyście o czymś takim jak odchudzanie ultradźwiękami... ??

Gość akacja911
hej, dzisiaj tak porządnie się zaważę, ale jest pewnie ok. 61 kg, a mam 166 wzrostu, z ćwiczeniami też nie jest dobrze bo studiuję na 2 kierunkach i nie bardzo mam czas....no i moja największa zmora-wieczorne żarcie-bo jedzeniem tego nazwać nie można-cś mnie zasmuci-jem, ucieszy też jem.........

Ja dziś znów zaczynam dzien od zielonej herbaty, wczoraj zjadłam trochę popcornu, dziś mam nadzieje już nic nie podjadać, chyba że jakieś owoce lub warzywka :D

Gość Tajemnicza1989:)
To ja też się przyłączam waga startowa 54.5 kg przy wzroście 160... Chcę schudnąć jakieś 4 kg. Dzisiaj śniadanie: serek wiejski 150g + pół łyżeczki cukru razem wychdzi około 200 kcal, na obiad zjem gołąbka i troszkę sosu pomidorowego (około 300 kcal) na kolację grejpfrut. Pozdrawiam!!!

Gość M a l i n a
U mnie w porzadku, troche mialam dzis wahania nastrojow, bo w pracy kolezanka miala czekoladki i caly czas lezaly przede mna. Musialam caly dzien walczyc:) ale sie udalo. Ogolnie do przodu:)

Ja wczoraj mały grzeszek 4 ruskie pierogi :( Ale chociaż pyszne były..:) A dziś znów od rana zielona herbata przed śniadaniem...