Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blue_cockroach

Wasze ulubione części ciała u płci przeciwnej

Polecane posty

Gość maM PYTANIEh
Chvciałam założyć osobny temat ale niemogę w jakim wieku pojawiają się u faceta włosy na klacie? W okresie dojzrewania? Po? Jak ma 12 lat czy 15 czy... 25?

Gość morderczyni
jak dla mnie najważniejsze są dłonie mężczyzny...smukłe palce.... i mocne ramiona

a ja uwielbiam męskie ręce, takie mocne że nawet żyły widać :D noi dłonie.. duże, nie podobają mi się faceci z rączkami jak u pianisty jak to koleżanka wyżej wymieniła :P co jeszcze hmmm... na pewno kark i szyja, podoba mi się jak jest zarysowana grdyka u faceta chociaż chudzielców nie lubie :D noi pleecy mmm takie szerokie i silne.. :) i kręcą mnie jeszcze gęste brwi i włosy :D i oczy i łydki :D właściwie to prawie wszystko mi się w facetach podoba :D

Gość szprotka migotka
u mnie będzie doopa :classic_cool:

zapomnialam jeszcze wspomnieć o nosie :D podoba mi sie jak facet ma np orli nos, duży, garbaty cokolwiek żeby tylko było ciekawie :D chociaż mój najświeższy obiekt westchnień ma dość delikatny nosek.. ale za to jak się śmieje ehhh :D nie wiem jak wy ale ja uważam że najbardziej seksowne w mężczyznach jest poczucie humoru, jak facet potrafi mnie rozśmieszyć to ma u mnie +10 na starcie :D

Gość ja nie mogę.......
brzuch, ramiona

Gość uiiaa22
jaja , , tyłek

"zapomnialam jeszcze wspomnieć o nosie podoba mi sie jak facet ma np orli nos, duży, garbaty cokolwiek żeby tylko było ciekawie " też mi się z takimi podobali ale ja lubię wszytskie nosy:D z małymi też może być "nie wiem jak wy ale ja uważam że najbardziej seksowne w mężczyznach jest poczucie humoru" fajnie jak facet ma poczucie, ale nie wiem czy to jest cecha nr 1... sama nie wiem:P na pewno jest bardzo sexy ale jak bardzo...

ale podobno ci z orlim mają ostrzejszy charakter, czytałam kiedyś książkę o tym jak się cechy wyglądu mają do osobowości:) z małymi są delikatniejsi

"nie wiem jak wy ale ja uważam że najbardziej seksowne w mężczyznach jest poczucie humoru" fajnie jak facet ma poczucie, ale nie wiem czy to jest cecha nr 1... sama nie wiem na pewno jest bardzo sexy ale jak bardzo... no a ja właśnie tak mam że poczucie humoru to dla mnie mega ważna sprawa, jak facet nie umie mnie rozśmieszyć to ma małe szanse żeby mnie zdobyć :P:D a co do tych nosów to chyba coś w tym jest.. :) mnie ogólnie fascynują ludzkie nosy, dlatego lubię jak facet ma jakiś taki oryginalniejszy, ale w sumie są inne rzeczy które liczą się bardziej ;)

ja sama mam średnie poczucie i dlatego nie wiem sama jak to jest z facetem, jak bardzo mocno to sobie cenię... :P dlatego tak trudno mnie powiedzieć