Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Maria...

Hej, mam czas dziś i ochotę poznać jakiegoś pana..........

Polecane posty

Gość Anna Maria...
Tak..........a Ty?

Gość Anna Maria...
[zgłoś do usunięcia] Największe zło KAFETERII No to masz pecha. Kobiety są tak samo traktowane, jak traktują mężczyzn. Skoro nie masz nic do zaoferowania, to dziś sama wypijesz kawę. Już zalewam się łzami z tego powodu :D Jesteś strasznie wyszczekany, ciekawe, czy w realu również...Poza tym nie sądzę , byś sprostał moim wymaganiom. Tak się składa, że nie jestem pustą lalką..

Gość Anna Maria...
[zgłoś do usunięcia] koksutona zamieszkuje ok 70 km od wawy Ja podobnie.........aż się boję, bo teraz zależy, z której strony stolicy..południe, pólnoc?

Gość Anna Maria...
Cóż, kilka Kafetarianek wie jak wyglądam i kilka spało ze mną. No to teraz wiem, czemu nie jesteśmy w swoim typie...

Gość Anna Maria...
To mamy do siebie niedaleko. Jaki miałeś wcześniej nick? Coś mi zaczynasz brzmieć znajomo ;)

Gość Anna Maria...
Był tu jakiś czas temu ktoś, kto był z okolic Łodzi (pozdrawiam tego kogoś), troche pisaliśmy, ale jakoś kontakt się urwał już....i pomyslałam, że to może Ty.:)

Gość Anna Maria...
Nie znam Hamala.Teraz coraz mniej tu bywam.

Gość Anna Maria...
Kafe w przeciągu tego roku bardzo się zmieniło, niestety na niekorzyść.Jest tu mało osób , z którymi można pożartować, a i wiek kafeteriuszy chyba znacznie się obniżył, więc stąd mamy to, co mamy ;)

ja odkryłem kafe jakiś miesiąc - dwa temu to nie wim jak to kiedys wyglądało... jakie miasto konkretnie reprezentujesz? ja skierki.

Gość Anna Maria...
Skierki, czyli Skierniewice?

Gość Anna Maria...
Ja znam to kafe od roku, jeszcze wtedy było dużo ciekawiej.Były fajne prowokacje, można było sobie zaszaleć, ale wszystko miało granice dobrego smaku.

Gość Anna Maria...
a znasz Tarczyn, Białobrzegi?

Gość Anna Maria...
[zgłoś do usunięcia] koksutona ludzie dorosli i znikli teraz dorastają nowi... To w takim razie ja już chyba nigdy nie dorosnę.A Ty jesteś na etapie dorastania dopiero?