Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gilberto 25

Czy w tych czasach upadku moralności u dziewczyn w ogóle warto się ŻENIĆ? Ile je

Polecane posty

Filozofia zyciowa Glibera z doopy wzięta conajmniej :O utozsamianie czystosci z dziewictwem w dzisiejszych czasach zakrawa niemal na herezję, a twierdzienie ,że tylko pierwszy seks jest prawdziwy swiadczy o jednym : bredzisz chłopie i to mocno. Poza tym jak czytam , dla Ciebie swiat jest albo biały albo czarny : albo sa dziewice ( czyli czyste,nieskalane brudem dziewoje ) albo same koorwy , zasługujące na powszechne potepienie. A gdzie w tym wszystkim ludzie, którzy tworza związki , kochają sie, zyją razem i o ile sa normlani , także ze sobą współzyją?

Gość Gilberto 25
poza tym szkoda by mi było rezygnować z piękna tego swiata jakim są kobiety

Gość Lynch nie reżyser
ta rozmowa jest naprawdę podpisuje się pod tym tekstem!

Gość Sanetta
W czasach upadku moralnosci u DZIEWCZYN! No pewnie! A jak faceci się dziwczą po klubach noc w noc i wyrywają nieletnie, to wszystko jest w porządku, prawda? No jasne, bo to KOBIETA się plami a facet pozostaje czysty! W waszym mniemaniu, rzecz jasna. Używają seksu gdzie popadnie, a potem im się dziewic zachciewa, bezczelne zdele, takich to tylko wykastrować i na Księżyc posłać. Do diabła z wami , niewyżytymi fagasami! Pierdole!

ahaha ale ubaw. Po 1 - związek jako małżeństwo to nie tylko sex, jak ktoś uważa inaczej niech dorośnie. Po 2 - jeżeli ci przeszkadza brak dziewictwa u partnerki to sie nie żeń wolny kraj. Po 3 - człowiek ma wolną wolę, chce czekać do ślubu to czeka a jak chce dupczyć to dupczy i nikt tego nie zmieni. Chcesz mieć porządną kobietę autorze okay, ale primo dużo będziesz szukać, ultimo niektóre kobiety po toksycznych związkach nie koniecznie ze swojej winy nawet z dziećmi mogą być bardziej wartościowe niż niezdecydowana dziewica. Jeśli dwie osoby naprawde się kochają to nie powinny paplać się w brudach przeszłości.

Gość Gilberto 25
Sanetta - słusznie, i tylko prawik może wymagać na zonę dziewicy

Ja sobie pomyślałem, czy nie wziąść muzułmanki za żonę. Nie chodzi mi o dziewictwo oczywiście ... ale kwestie mentalne. Może i nieco egzotyki.

Gość Karczemna Awantura
Chciałbyś kobietę która się nikomu nie oddała, tak napisałeś. Ale nie oddała w jakim sensie? Nie była zakochana w nikim, czy taka która nie spała z nikim?

Gość Gilberto 25
pisałem że nie spała, a jak spała to tylko w sensie że sobie spała

Gość plepleple
napisałeś: "Sanetta - słusznie, i tylko prawik może wymagać na zonę dziewicy". Ty takiej oczekujesz, a więc musisz być prawikiem, poco parę postów wcześniej pisałeś, że co to sex w gumce, jak lizanie cukierka przez papierek, a skąd o tym wiesz, skoro jesteś prawiczkiem?

Gość Gilberto 25
poza tym utrata prawictwa to nie problem, mogę mieć nawet dzisiaj chętną koleżankę na noc, ale TO NIE BYŁOBY TO SAMO

Gość Gilberto 25
pleple ple - to chyba oczywiste, że to nie to samo

Gość Karczemna Awantura
Rozumiem. Czyli liczy się dla ciebie tylko kwestia fizyczna, nie psychiczna. Miło że się przyznajesz. Tylko uważaj, bo dziewice mogą nie być zdolne do uczucia. A kobieta która już kochała, wie co to miłość.

Gość Gilberto 25
KaRCZEMNA AwanturA - dziewice mogą być twoim zdaniem niezdolne do uczucia, zgoda, a kiedy stają się nagle zdolne do uczucia?

Gość plepleple
Nie pisz że to nie to samo, tylko powinieneś napisać, że wydaje mi się że to nie to samo. Ale uwierz, że sex w gumce z kobietą jest o wiele przyjemniejszy niż jechanie wiecznie na ręcznym.

Gość Gilberto 25
plepleple - nie twierdzę, że nie co nie zmienia faktu, że penis dotyka tylko prezerwatywy, nie ma kontaktu z pochwa

Gość Karczemna Awantura
Napisałam MOGĄ nie być, więc zaraz proszę mnie nie atakować, że piszę iż wszystkie dziewice są niezdolne do uczuć! A zdolne są do uczuć wtedy, zarówno dziewice jak i nie dziewice, kiedy spotkają na drodze odpowiedniego mężczyznę. Tu nie ma rozróżnienia na takie czy takie, to po prostu kobiety. Jedne doświadczone, drugie wcale. To ty dokonujesz podziału, a to bardzo źle.

Gość Gilberto 25
Karczemna Awantura - więc jeżeli spotkam dziewicę dla której bede tym odpowiednim to bedzie zdolna do uczuć

Gość prawiczek gada o sexie
w gumce i bez a do tego jak to na niego koleżanki tylko na sex lecą. :D ha ha ha Jak by był taki atrakcyjny to przez ostatnie 7 lat poznał by fajną dziewicę w której by się zakochał. Bajki to opowiadaj komuś innemu

Gość gilbert 25 = prawiczek i kropk
a. sprawdzone i potwierdzone. tylko odpuścił sobie pierdoły o krwawiącym sercu prawiczka

Gość Gilberto 25
ale ja już spotkalem tą odpowiednią tylko że moje uczucie zostało zdeptane

Gość plepleple
Prezerwatywa jest tak cieniutka, że przynajmniej podczas bzykania nie odczuwa się żadnej różnicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A to co wyczytałeś gdzieś, że to nie to samo, to nie dlatego że odczucia podczas pocierania są inne, tylko w prezerwatywie niefajne jest to, że blokuje docieranie "soków", a każda kobieta lubi czuć spermę swojego faceta na sobie, jak i mężczyzna lubi czuć wydzielinę kobiecą na swoim penisie! Tylko się nie zawstydzaj, bo właśnie taka jest prawda!

Gość Karczemna Awantura
Jasne że tak, co to za pytanie.

Gość Karczemna Awantura
Tak samo jak spotkasz odpowiednią nie dziewicę, to też będzie zdolna do uczuć w stosunku do ciebie jak i ty do niej, to tylko kwestia dobrania się, a nie dokonywania podziału!

Gość Gilberto 25
plepleple - żeby stwierdzić, czy dla faceta sa takie same musiałabyś miec penisa

Gość plepleple
Mam faceta, z którym nie tylko się bzykam ale i rozmawiam, stąd wiem! Popytaj kolegów, to samo Ci powiedzą.

Gość Gilberto 25
uwierz mi, że dla faceta nie są

Gość przecież on nie ma kolegów
jaki normalny człowiek może mieć takie poglądy? Jak by miał kolegów to miałby już dawno dziewczynę.

Gość ayutor =będzie jak 38letni
offerma z foruma

Gość plepleple
Po co piszesz te bzdury Gilbert jak jesteś prawikiem i nie masz pojęcia. Sam napisałeś wyżej, że tylko prawiczek ma prawo szukać dziewicy, po co więc zabierasz głos w tym temacie.