Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

DO SAMOTNYCH (singli) kiedy ostatni raz uprawialiście seks ?

Polecane posty

Gość kobietka mmagitka
mam 25 ! nie mogę nikogo spotkać. a jestem taką osobą,że z pierwszym lepszym nie pójdę do łóżka

Gość da sie da
mam kolege, on samotny, ja samotna, uprawiamy sex kilka razy w miesiacu, nikt z naszych wspolnych znajomych nie wie ze ze soba sypiamy i taki uklad mi odpowiada.

Gość matteooo
od ponad pól roku:o i mam dość, szukam miłej koleżanki, nie jestem bardzo wymagający;) co Wy na to, dziewczyny?;)

Gość CarrieBradshaw nl
5 min temu wyboltzowal mnie szykujacy sie do pracy sasiad :classic_cool:

Gość kobietka mmagitka
ja bynajmniej bez uczuć nie umiem

Gość kobietka mmagitka
poza tym nawet jak bym miała układ taki z faxcetem , tylko na sex to i tak jest nie pewność czy nie pochwali się że "przeleciał XX"

Gość CarrieBradshaw nl
a czy to wazne z jakim facetem? liczy sie jego pałka i to, zeby umial mnie zaspokoic 🖐️

Gość kulkka
da sie da --- jestes z malego miatseczka? bo moze ci sie tylko wydaje ze nikt nie wie...

{ a czy to wazne z jakim facetem? liczy sie jego pałka i to, zeby umial mnie zaspokoic } :D🖐️)) 0/10 :classic_cool:

Gość kulkka
bo widzisz 'da sie da' ja znam pewna 34 latke ktorej sie wydaje ze nikt nie wie? to nie przypadkiem ty ? :classic_cool:

Gość dzenna
a co was tak bulwersuje w tym ze ktos z kims nie spal 3 lata? no tal bo tu nie chodzi o to ze ktos sie nie zakochal tylko o potrzebe bycia wyboltzowanej:O

No woman, no sex, jak głosi (prawie) słynna piosenka :P. Hmm, no będzie już z 1,5 roku. Nie wiem czy jeszcze pamiętam, jak smakuje kobieta. Rozchylone uda, drżące usta. A może to odwrotnie było? ;)

Od sierpnia, też mi się już śni po nocach, na zajęciach staram się o tym nie myśleć, ale czasem nie wychodzi.

"na zajęciach staram się o tym nie myśleć, ale czasem nie wychodzi" Uuu, to ciężkie masz zajęcia ;) U mnie teraz dookoła same mężatki, więc przynajmniej myśli się nie wyrywają.

Gość Endyvvia
ostatni sex - wczoraj, najdluzej po rozpoczecoi wspolzycia wytrzymalam 4 lata

Gość brrrrrrrrr
też samotny, walę konia codziennie po trzy razy>> a może któraś mi w tym pomoże bo już mnie ręka boli>>a chętnie bym nareszcie zakisił>

Gość Ciężko się wspomina
te pół roku kiedy był brak seksu :( Ale ostatecznie wróciłam do tego z facetem którego kocham nad życie :)

Tak ecrivain nie wychodzi, problem powstaje dopiero, gdy prowadzący zada pytanie, a ja głupio się patrzę w jeden na punkt ścianie :)

Gorzej byłoby, gdybyś patrzyła w jeden punkt na prowadzącym ;) Wiem wiem, macie panie lepsze widzenie obwodowe, więc potraficie się gapić tak, że wcale tego nie widać.

Nie wiem. Napisałem tylko, że się panie gapicie tak samo jak i my, tylko dużo trudniej Was na tym złapać, bo nie wygląda to tak ewidentnie. (Ponoć kobiety mają naturalnie lepsze widzenie obwodowe - szersze pole widzenia. Natomiast mężczyźni "w dal", co powoduje, że jak się patrzą, to widać, że się gapią). Więc pewne się gapisz. O Ty! :P

Gość na poczatku października
mam 23 lata:O

Gość 22 lata i 6 miesiecy
bez sexu:( czasami po pijaku sie narzucam ogierom, ale tyko sie pieszcze, bo boje sie sexic z byle kim

Wiesz, jak prowadzący jest płci męskiej i do tego młody i przystojny... Za samo patrzenie do więzienia się nie idzie :P

Alexis - teraz uczelnie inwestują w takie skanery myśli :P I siedzą panowie ze Straży Moralizatorskiej i sobie oglądają, co się tam u Ciebie wyprawia. Co za perwersja, jak prowadzącego ciuchów pozbawiasz, jak go zniewalasz i inne takie. Jak gorące myśli Cię przebiegają. Bądź czujna, nasłuchuj kiedy przyjdą Cię aresztować. ;)