Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

DO SAMOTNYCH (singli) kiedy ostatni raz uprawialiście seks ?

Polecane posty

Oj tak sobie żartuję, z pewnego żaru, jak to niektórzy muszą innych nawracać do ich wersji "po bożemu", bo wszystko inne to fe, to zboczenie.

Zależy, kto ma jaką definicję zboczenia. Ja w psychologa czy psychiatrę klinicystę bawić się nie będę.

No ja też nie mam zamiaru. Jest sporo innych zabaw. Choć hmm, już dawno mi się nie zdarzyło tyle godzin klepać na forumowym topiku.

Zależy, kto, w jaki sposób i do czego chce mnie nawracać. Ja mam swoje granice, których nie czuję potrzeby przekraczać, na siłę nikomu też nie zamierzam nic wmuszać.

Mi też, a zajęcia na 8 rano, do tego seminarium. No, ale powiedz, gawędzi się miło? Choć za chwilę idę spać.

Gdyby nie gawędziło się miło, nie siedział bym tu tyle. A poza tym, ilu porządnisiów zgorszyliśmy pewnikiem :P Ja pracuję od około 8, więc z łóżka rano trzeba się będzie jakoś zerwać 0 buuu :(

Zaraz zgorszyliśmy. Niektórzy poznali spojrzenie innych na kwestię braków, inni nie udzielali się a czytali nasze cudo, a jeszcze inni odpuścili sobie. :) W końcu za wyobraźnię jeszcze nikt nie został ukarany.

No jasne. I można było sobie trochę ciepło poczytać, jeszcze cieplej powyobrażać. Choć to tylko klikanie, zwykłe literki.

Owszem literki, ale jak podnoszące na duchu. Zresztą boję się sobie wyobrażać, taką sytuację w rzeczywistości, no a na pewno ciężko to widziałabym na moim wydziale.

Z innej uczelni nie widuję doktorów, raczej z innych wydziałów. Mili dla oka są ci z biologicznego.

Dobrze ja zmykam, bo jutro na pewno nie wstanę. Także, dobrej nocy, pięknych snów i może spotkamy się na tym topiku jutro. :)

Dobrej nocy. Snów wilgotnych :P Jeśli chcesz, to się spotkamy. No chyba, że coś mi wypadnie popołudniowo.

Ja będę dopiero ok 20. Na nieszczęście moje mam zajęcia do 18.30, a jeszcze dojazd.

Gość do alexis89
a z iloma facetami spalas?

Gość o proszę a nóż widelec
nam się romans rozwinie;) biedna studentka - bogaty inżynier:D niczem Trędowata :D

Studentka nie narzeka, a woli być niezależna finansowo od mężczyzn. Na pytania, w stylu z iloma spałaś, które pojawiło się wyżej, nie będę odpowiadać, bo nie rozumiem, czemu ma ono służyć.

Gość do alexis89
temu jak jestes wyzwolona

Ale marudzicie :o Mam 32lata, nigdy nie uprawiałem seksu i spokojnie wytrzymam bez niego do końca życia. Żaden problem

Nie mierzę stopnia wyzwolenia seksualnego ilością partnerów. Mogę tylko powiedzieć, że były to związki (czyli już wiesz, że więcej niż jeden) o stażu 2,5 roku i drugi 1 rok.

Cześć ecriavin, nie zwiałam, wcześniej miałam okienko na obiad i przy okazji skorzystanie z komputera. Na dziś zakończyłam już zajęcia.

O to przepraszam. Bo już miałem pokiwać Ci paluszkiem, że uczyć się trzeba, bo doktory będą złe ;)

Nie wiem, nie znam się. Tylko dywaguję. Mnie bardziej ciekawiły doktorki. Ale fajna była niestety tylko doktorantka :P

Doktoranci to akurat najliczniejsza grupa, na którą warto popatrzeć. Zniknę chwilkę (czyt. ok 35 minut), bo idę pod prysznic.