Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

DO SAMOTNYCH (singli) kiedy ostatni raz uprawialiście seks ?

Polecane posty

Harmonia jest idealna. On wplótł dłoń w jej włosy. Oboje fruną, jak konie w galopie. Muskają się pocałunkami.

Gość Morgan La Fley
Wiecie co? napiszcie harlekin (powaga:) Ja spadam.... Miłego ee ee rozmawiania(?!)

Gość Morgan La Fley
Fruwające konie w galopie:D wydaje się to dość niezwykłe galopować i fruwać jednocześnie...ale to pewnie pegazy :D Interesujące...

Morgan - galopowałaś kiedyś na koniu (takim czworonożnym oczywiście) - kiedy leci nie przymuszony, ale sam pełen chęci i radości, jak dziecko w zabawie? Dla mnie coś takiego było jak frunięcie między chmurami. Odbicie się i lot, odbicie i lot. Wiatr we włosach.

Wie, jak dbać o nią by sięgnęła wyżyn rozkoszy. Ona nie umie opanować tego, co się z nią dzieje, jest taki silny i delikatny jednocześnie dla niej. Ginie w jego ramionach, by znów potem nad nim dominować. Ten ogień w jego oczach, chce więcej i więcej go czuć...

Trochę zmieniają tempo. Wchodzi w nią kilka razy, szybko, niezbyt głęboko. By po chwili zanurzyć się ile tylko to możliwe. Znów szybciej i płycej. I ponownie głęboko. Czuje jej dłonie na swoim ciele.

Gość Morgan La Fley
Nie tylko galopowałam ,ale co wiece jeżdżę konno od 12 roku życia:)

Ona chce więcej, czuje nadchodzące fale gorąca, delikatnie wbija paznokcie w jego ciało, on rozumie co to znaczy...

No i nigdy czegoś takiego nie czułaś? Może to więc szczęście początkującego, do tego ogromna łąka i góry wokoło, radość konia (co tu kryć, mnie to miał w d...) No i na szczęście westernowe siodło (bo ze zwykłego zintegrowałbym się szybko z trawą na łące). Ale fakt, późniejsze, "świadome" już galopy dalekie były od tego.

"wbija paznokcie w jego ciało, on rozumie co to znaczy..." Że ma krzyczeć Ałłłła! ? :P

Psujesz klimat. Nie "ałła", tylko że orgazm już jest bliski, nie umie nad tym zapanować.

Oj kobiety w takim stadium to nawet żartu nie czują chyba :P Kiedy orgazm jest już tak bliski, czują oboje jak nadciąga z ogromną siłą. Ich ruchy przyspieszają jeszcze, serca walą jak oszalałe. Skóra jest jak elektryczna, przechodzi ją miliard dreszczy. Rozkosz wybucha im jednocześnie w głowach, rozlewa się niszczącą falą po całym ciele.

Ale i tak jestem dobra, zrobiłam bibliografię. :P Opadają na poduszki zmęczeni, gorący, spełnieni. Nie rozluźniają splotu ramiona. Zasypiają objęci, by rano uciec w swój świat, by znów wyłapywać siebie wzrokiem, by znów zabiegać o następne spotkanie.

No ładnie. Czyli nudziłem :P Ale chociaż bibliografia się przyda. A i smaka sobie zrobiłem.

Gość do Sweet Dreams II
a ten seks w lipcu byl w zwiazku czy przygodny?

ja sobie takiego smaka zrobiłam, że musiałam okno otworzyć, bo myślałam , że się ugotuję. :P Teraz dopiero stwierdzam, że mam prawdziwe braki.

Gość a analny
lubicie?

Ja mam tylko uchylone. Ale braki nie chciały przez nie wyfrunąć. Chyba się nie zmieściły, bo są za duże.

Jak tak próbuję ogarnąć umysłem swoje braki, to jest to jednak niemożliwe... A jeszcze towarzystwo współlokatorek nie pozwala sobie pomóc, nawet odrobinę.

Uuu, to rzeczywiście kiepsko. Ja przynajmniej nie mam problemu towarzystwa. Ale co, nawet delikatnie pod kołderką się nie da?

Delikatnie by się dało gorzej, gdybym miała ochotę na więcej, a raczej trochę ostrzejszą jazdę.

Wpadaj do mnie :P Pod moją kołderką można swobodnie ostrzej ;) Choć w chwili obecnej to kocyk. Trzeba kołderkę dopiero wyciągnąć.

Kocyk wygodniejszy. Ja nie z tych, co to pod kołderką, po ciemku i po Bożemu. :P

Gość a anal kto lubi?
czy nikt nie lubi?

Gość do alexis89
a w pupe lubisz?

"Ja nie z tych, co to pod kołderką, po ciemku i po Bożemu" Oż Ty! Bo przyjdę z gromnicą, Cię nawracać :P

Nawracać ku czemu? ;) Nie będę udawać świętej, jeżeli nią nie jestem. Wiem, co lubię i chcę z tego korzystać, jestem tego świadoma, a jeżeli kiedykolwiek mój partner przyszły stwierdzi, że jestem zbyt pewna siebie i dla niego zbyt odważna to jego problem.