Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

DO SAMOTNYCH (singli) kiedy ostatni raz uprawialiście seks ?

Polecane posty

W niektórych przypadkach musieliby aresztować pół grupy (dużo dziewczyn mam w grupie). No, ale nie trudno o "brzydkie" myśli, gdy wykładowcy przy zdejmowaniu swetra przypadkiem koszulka się podwija na wysokość klatki piersiowej i odsłania piękny tors. :) rozmarzyłam się, na samą myśl o tym pięknym wspomnieniu

Uczyć się! :P A nie o sprośnych torsach myśleć i rozbierać wzrokiem prowadzących :D Ja tylko jedne zajęcia miałem z taką doktorantką, że cały semestr mógłbym do niej chodzić na konsultacje, jeszcze zostawać za karę w kozie :P

Uczę się, bo niestety (lub stety) większość wykładowców jest starej daty. Inaczej nie skupiłabym się nigdy, ale jak ten doktor pozostał mi w pamięci... :) chyba będę miała miły wieczór, od razu humor lepszy.

Gość 09380912801
Mi sie zdarzylo ostatnio w 2005....

Gość singielkaaaaa :P
2 miesiące.

Hi hi, to wyobraź sobie (tylko nie podczas nauki!), że doktor staje za Tobą, kładzie Ci dłonie na ramionach, odgarnia włosy, głaszcze szyję... Kurcze, mogłem zostać doktorem :D

Gość 09380912801
Mam 32 lata

Gość 27 latka
ponad 3 lata temu;/

Teraz to będziesz winien temu, że nie złoże na jutro bibliografii dla promotora, bo zaczynasz mi działać na wyobraźnię :P

Gość Monisia1989
Witajcie, jestem od niedawna samotną matką... mam słabą sytuację materialną ale nie chce nic od naszego Państwa nie oszukujmy się pewnie i tak gówno by pomogli...niestety w takim Kraju zdziczałym żyjemy... Mam do was prośbę, zgłosiłam się do konkursu gdzie można wygrać kaszki i mleczko dla dziecka, liczę na wasze wsparcie wystarczy, że oddacie głos na to zdjęcie: http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 To nic was nie kosztuję, a mi bardzo pomoże. Proszę o poświęcenie tej 1 sekundy na głos. Dziękuję.

Ja będę winien?! Toż ja pospolity magisteł jestem, nie żaden doktor. Z pretensjami do doktora.

Z tym, że ten magister, jak o sobie mówisz, zaczął temat o doktorze w wersji, która działa mi na wyobraźnię. ;)

W tym roku też mam jednego przystojnego doktora za prowadzącego :) i nie chcę by to głupio zabrzmiało, ale ostatnio miał rozpięty rozporek, co każda z obecnych płci żeńskiej to zauważyła ;)

Ale ja tylko tak naukowo. To już nie powiem, że możesz poczuć ciepły oddech doktora na swojej szyi, że jego usta na niej, że jeśli masz ciuszek na ramiączkach, to może je niecnie powolutku zsuwać muskając ramiona dłońmi. Nie, nie będę o tym mówił.

Ależ mówisz i to z premedytacją robisz. :D przyjemny opis, ale nie w mej naturze nosić ubrania z cienkimi ramiączkami, wolę tuniki bądź bluzki, które podkreślają kształt bioder.

To nie będę mówił, że tuniki też da się jakoś rozpiąć (czy jakoś tam inaczej) i też materiał mięciutko spływa po ciele. A dłonie doktora hmm, nie zsuną się do bioder, o nie. Bo mówić o tym nie mogę :P

Gość o cholera to juz tyle
ja juz 6 miesiecy sie nie bzykalam :-O 😭

Ależ minkę mam kamienną niczym sfinks czy inne cudo. Pretensje proszę kierować do doktora: doktor@erotycznemysli.pl :P

Takiego doktora to jeszcze nie znałam :) Proszę o jeszcze jakieś inne wywody naukowe z doktorem w roli głównej.

Alexis, bo sprowokujesz doktora, a licho nie śpi. I obróci Cię przodem do siebie. I niecnie pocałunkami zwiedzi Twoją szyję. Wargi dotrą do ust, które się musną. A te dłonie na biodrach...

Ja tam licho lubię, o ile jest dla mnie miłe. :P I co dalej? Bo odrobinę, drogi magistrze, zaciąłeś się w swej opowieści.

Wiesz, bo to jest opowieść doktora i nie wiem, czy jestem godzien. Ale dłonie na biodrach potęgują Wasze magnetyczne przyciąganie, co w konsekwencji prowadzi do układu ciało do ciała. Jego jedna dłoń na twoich plechach, druga z policzka przesuwa się i wplata we włosy. A wtulone ciała rozgrzewają się mocniej i mocniej. Po czym bardzo bezczelny doktor ustami zsuwa się po szyi na dekolt.

Każdy doktor był kiedyś magistrem :), więc nie musisz się martwić czy jesteś godzien. Zaczynam uśmiechać się do monitora.

No to ciekawe co masz na tym monitorze. Pewnie bibliografię. Hmm, to też słuszna obserwacja naukowa z tym doktorem.

Najdłużej - rok, po rozwodzie. Ostatnio - miesiąc temu. I jakoś mi się nie spieszy do następnego, lepiej w kosza pograć albo na fajny masaż się wybrać :D

Gość po pierwszy primo
yyy... no ten :D kur*a :O zapomniałem już jak wygląda cip*a :O ale przecież bez seksu da się żyć, to nie jest podstawa do przeżycia 🖐️

Moja bibliografia leży na łóżku i układa się w kolejności alfabetycznej nazwisk autorów. A, że spostrzeżenie trafne... W końcu uczę się. :) a i proszę kontynuować opowieść.