Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

DO SAMOTNYCH (singli) kiedy ostatni raz uprawialiście seks ?

Polecane posty

Hmm, a co jeśli doktor ma olejek? Taki oleisty (jak to olejki :P) i pachnący. Zaczyna rozsmarowywać odrobinę. Od szyi, poprzez dekolt, zagłębienie między piersiami. Zaraz po tym wędruje tą ścieżką ustami.

Niektórym doktorom można zazdrościć studentek, bo wiele z nich to piękne dziewczyny, (siebie ocenie nie poddaję, bo trąci przesadnym samokrytycyzmem lub wg innych narcyzmem, jak powiem, że uważam siebie za ładną).

Gość Morgan La Fley
Myślę ,że jak będzie smarować po ciele olejek a potem (całować, zlizywać) to doktorkowi się niedobrze zrobi:) he he;)

To jest myśl. Doktore był tak zaprzątnięty myślami o studentce, że o tym nie pomyślał, ale przez przypadek właśnie jadalny właśnie kupił. Inaczej musiałby grać twardziela. :P

Gość Morgan La Fley
No i co się stało z doktorkiem i studentką? zamarli w bezruchu?

Mężczyzna idealny, młody, przystojny i taki męski w znoszeniu trudów :D no, ale jak za dużo zje to będzie ospały. Co dalej? ;)

Utknęliśmy na zlizywaniu olejku i rękach na biodrach. Wszystko ma ciąg dalszy. Nie udawaj nieśmiałego.

Każda opowieść ma ciąg dalszy, a my utknęliśmy na rękach na biodrach i jadalnym olejku. Nie udawaj nieśmiałego.

Gość kullka
i co 'da sie da' jesteś czy pękasz :classic_cool:

Gość Morgan La Fley
Nie mówcie ,że to sprawiłam , że doktorek znikną?!:D A co do seksu to uprawiałam ostatni raz jakiś tydzień temu:D

Jakie te studentki teraz gorrące :P A udawać nie muszę, ja się tak po prostu stydam ;) Oczywiście olejek trzeba rozprowadzić. Bo spływa sobie na brzuszek. Więc doktor dłońmi rozsmarowuje go w górę. Dookoła piersi, zatacza kółka. Kółka są co raz mniejsze, zbliżają się do sutków. Doktor sobie myśli "zwariowałem!" ale powstrzymać się nie może i już językiem muska sutek.

Studentki są gorące, bo mężczyzny brak akuratnie :P doktorek nie zwariował, to studentka zwariowała, on poddał się jej urokowi.

Gość Franek Łopata
temat kafeteryjnych łonanistów

Gość Morgan La Fley
he he ,ale fajnie się czyta:D

"temat kafeteryjnych łonanistów" yhy! Choć w sumie można by uznać to stwierdzenie za masło maślane, bo przecież każdy Ci powie, że kafe to onanistyczne forum :P

"Studentki są gorące, bo mężczyzny brak akuratnie" Taka krótka naukowa analiza - czyli jeśli mężczyzna akuratnie jest, to studentki gorące być przestają? :P

Szeag - przepraszamy za tę zbrodnię. Testujemy właśnie naukowo wyobraźniowpływacz i to pewnie dlatego. Bzzzz bzzzz! Ała! Mówiłem, że nie pod 220V!