Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

DO SAMOTNYCH (singli) kiedy ostatni raz uprawialiście seks ?

Polecane posty

Uuu, paznokci szkoda. Jak je będziesz później wpijała w czyjeś ciało, gdy zajdzie taka potrzeba?

O paznokcie muszę dbać, bo mam kruche, więc to taka metafora była :) wbijać będę miała co.

Co ma się nie pojawić? Pewnie, że się pojawił. I będzie Cię mydlił mydełkiem Fa :P Pianka będzie spływać na bioderka ;)

Bo wiesz, skoro dołączę się do Ciebie pod prysznicem, to nie wiem czy mnie jakimś mydłem nie poszczujesz.

Gość Lakista253
prawie 3 lata

Gość lat 29..
ost rok i 2 mies :(

Jak to dlaczego, bo zakłócam Ci chwile podprysznicowego upojenia. W dodatku ja taki obcy :P

Z obcymi do łóżka i pod prysznic nie chodzę, jak to wyszło gdzieś wyżej. A tak w sumie to mógłbyś coś powiedzieć o sobie...

Zależy co powiedzieć. I nie jestem pewien, czy chcę akurat na forum, tak wszem i wobec, jeśli mam więcej mówić.

Może nie wstydliwy. Ale możemy przejść na bardziej prywatną formę, wtedy mogę o sobie mówić.

Gość ja wam powiem mam wizję
stary wyłysiały facet bez zwodowy z masą rachunków do zapłacenia spełnia swoje jescestwo z pasztetem z pośredniej uczelni:D;) żadna laska na studiach/taka prawdziwa nie pokemon/ nie ma czasu na takie pierdy:P wiem to wiem stary pryku:D

i wyślij sobie jeszcze tuzin adresów email może ci stanie jełopie:D pseudointeligencik z ciebie co opierdala kasjerki w sklepie pewnie:D aha mam cynk z forum to od razu mówię nie zazdraszczam tylko głupota i infantylizm mnie poraża

Bingo! Wygrałeś główną nagrodę. Ogryzek, kawałek sznurka, złamany ołówek. Ale z tymi wizjami to dawaj, leć do kolektury. Czeka się świetlana przyszłość :P (BTW - co to jest "bez zwodowy"? Rozumiem żeś Ty "zwodowy", cokolwiek to znaczy :D)

nie wygrałeś Panie Chamie tylko wygrałaś do nogi mały ;) wyższe wykształcenie:D:D:D:D:D:D:D:D chyba w kasowaniu biletów;):D czytam,myślę ,że jesteśmy wiekowo koło siebie;) i ta żonglerka twoja z pezdą młodą mnie śmieszy:) ale jak nic więcej nie masz do zaoferowania kobiecie to baw się ;):D ale cienkie to:O

No to wygrałaś. Co nie zmienia faktu, że już powinnaś biec do kolektury, żeby Ci miejsca nie zajęli. Pomyliłaś się. Mam wyższe w dopalaniu petów. Tym bardziej to teraz w cenie, bo takie anarchistycznie nielegalne. Nie tylko trzeba wygrzebać takiego, ale i ryzykować wielce by dopalić. Taak, jesteśmy wiekowo koło siebie. Oboje pod 90. No to idź już montować papiloty, żeby image Ci nie ucierpiał.

Gość Jarosław K.
Nigdy w życiu nie uprawiałem seksu.

papiloty:O oj chyba pomyliłam lata:P aczkolwiek istnieje taka możliwość o zasłyszaniu ;) do młodej - widzisz jak facet odnosi się do kobiety dojrzałej :O młoda daj se siana ;) facet szanuje i walczy a nie patrzy tylko co by zadupczyć ;) taki prawdziwy facet oczywiście:P bo tegn tutaj o którym mowa to pewnie żonka zostawiła i spierdoliła w świat:D co się nie dziwię:D

o kurwa teraz doczytałam:D on z tego pokolenia co kobiety z wałkami do łóżka się kładły /jak moja mama/:P ty stary dziadu ze studentką chciałeś mieć seks wirtualny:D:D:D:D:D:D:D:D studentce zostawiam wolny wybór ale ty stary chamie bleeeeeeee:D pa pa

i bardzo przepraszam autora topiku:) ale chciałam się w temacie tym konkretnym wypowiedzieć:) temat super ale nie dla starych fajansów;) szukających okazji -prawda?

"Ja wam powiem mam wizję" - spokojnie, o studentkę nie trzeba się martwić ;) to, co zostało tu napisane to gra wyobraźni i nic mi nie będzie :)

Gość rok temu
:(