Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyy

pomocy wiem ze to glupie

Polecane posty

Gość pomocyyyyyyy

ze pytam na forum ale nie mam jak narazie isc do ginekologa bo nie ma terminow wiec tak 29 uprawialam sex z moim chlopakiem bez zabezpieczenia on uwazal jak zawsze mialam okres 2 dni taki nie do konca normalny bo bylo go mniej ale byl teraz 3 dzien tylko wkladka i brazowe plamienie jest go nie duzo dodam ze ostatnio troche schudlam ... 29 chyba mialam plodne tak mi sie wydaje ... pomozecie co to moze byc?? nie biore tabletek mam stalego faceta ..

zrób test i powinnas sie dowiedziec a jak nie to lec na krew i zrób sobie bete hcg wtedy bedziesz miała 100% pewnosci

Gość pomocyyyyyyy
tak tylko nie moge chyba zrobic testu podczas tego plamienia ?? mysle ze to nie mozliwe ze to ciaza bo jak on mowi uwazal... ale wiecie kobietki jak z tym uwazaniem jest... moze to cos innego zadna z was tak nie miala??nigdy...??

Gość a nawet jak miala to co???
u ciebie moze byc cos zupelnie innego :O Idz do lekarza.

kobito okres roznie wyglada ja tez czasem milam tak jakby prawie wcale. zwlaszcza jak sie odchudzalam. zrob test i nie pekaj. My stosunek przerywany przez 2 lata stosowalismy i po 2 jak zaczelismy sie starac to dopiero zaszlam

To co "Tobie jest" nikt Ci na to nie odpowie ,nawet nie wiem jak bardzo byśmy się starały! Po pierwsze zrób sobie test lub idź do innego lekarza. A po drugie jesli nie chcesz być matka to zabezpieczaj się bo potem wlaśnie masz tylko takie oto stresy.

Gość pomocyyyyyyy
dziekuje za pocieszenie naprawde pomogłyscie .... moze poprostu te 3 dni plamienia to takie resztki okresu nie bede ssie tym przejmowac ... skoro uprawialas sex przerywany 2 lata i nic to ja pewnie tez nie wpadlam ;))

Gość pomocyyyyyyy
nie ze nie chce jakbym wpadla to bede szczesliwa jak nie to tez dobrze mam mezczyzne stalego od 1,6 roku zareczyny w planach wiec jak bedzie to bedzie ;)) na prezerwatywe mam uczulenie a tabletek sie boje sporo o nich slyszalam...

Gość ja miałam
zawszedość obfite miesiączki. zaszłam w ciążę i też dostałam okres. tzn 3-4 dni bardzi skąpego krwawienia, wrecz plamienia.

Gość ja miałam
tyle, ze my z mężem się staraliśmy więc ten objaw mnie ucieszył. miałam nadzieje, że to skąpe krwawienie to właśnie dlatego, że to ciąża. tak na marginesie to pierwsze tety wyszły negatywnie. dopiero po 4 dniach od plamienia test wyszedł pozytywny.

Gość pomocyyyyyyy
tak tylko ja mialam 2 dni okres i teraz juz 3 dzien takie skape plamienie mialas jeszcze jakies obiawy ... ? mnie troche piersi nadal bola i przed tym okrestem okropnie jajnik

Gość pomocyyyyyyy
aha i od jakiegos tygodnia zaowazylam ze rece i nogi szybko mi dretwieja tak teraz skojarzylam to moze byc związane?? prosze o odpowiedz

Gość sympatia..
tabletki nie gryza. bralam 3 lata z przerwami i nie przytylam, nawet cera mi sie poprawila i urosly piersi o jeden rozmiar. do tego ta pewnosc ze mozesz sex uprawiac bez komplikacji:)

Gość ja miałam
bolesne i powiekszone piersi. trochę tak jak przed miesiączką. ale zawsze przed okresem miałam bolesne piersi więc robiłam co dzien test. poza tym nic. choć starałam się na siłę szukac objawów. ale nie popadaj w paranoje. u mnie to nie był zwykły okres tylko raczej takie plamienie jak w ostatni dzień okresu- bardzo delikatne. a normalnie miałam dość obfite miesiączki i podczas pierwszych dni bóle podbrzusza. wtedy nic mnie nie bolało. a i po tym plamieniu piersi nadal były powiększone i bolesne. byłam wtedy na urlopie i mąż się śmiał że juz jem za dwoje:) czułam zwiększony głód ale to było chyba spowodowane tym, że jedzenie w hotelu było przepyszne i nie mogłam się powstrzymać:):):)

Gość pomocyyyyyyy
mysle ze to nie ciaza bo piersi nie bola mnie tak mocno tylko dziwne dretwienie nog i rąk i te plamienie trwa juz 3 dni .... jej nie wiem co myslec...

Gość ja miałam
zero drętwienia. nic takiego nie miałam. i nie wiem czy to może być objaw. objawem mogą być delikatne bóle w podbrzuszu, widoczniejsze żyły na pod piersiami, mdłości... kup test jak podpowiadają dziewczyny. i jeśli nie jesteś gotowa na dziecko najlepiej wybierzcie z partnerem odpowiednią metodę antykoncepcyjną. to zdecydowanie lepsze niz stres, który przechodzisz.

Gość pomocyyyyyyy
tak zrobie ale jesli chodzi o to czy jestem gotowa to powiem tak : nie byla bym smutna gdyby to plamienie oznaczalo dzidziusia ;)) z przyjemnoscia zrobila bym z mojego kochanego tate ;p nie miala bym problemu z utrzymaniem dziecka pieniadze mamy wiec byla bym szczesliwa

Jak myślisz, po co się chodzi do lekarza? Po co w ogóle są lekarze, skoro można napisać swoje objawy na forum i na pewno otrzyma się odpowiedź, czy jesteś, czy też nie jesteś w ciąży:-O Słuchaj, ja mam wizytę dopiero za tydzień, może powiesz mi, czy z moją ciążą wszystko w porządku? A może też znasz już płeć mojego maluszka?

Gość pomocyyyyyyy
napisalam ze nie ma terminow ... po co odrazu sie czepiasz to tylko pytanie nie mam dzieci wiec chyba dopytac moge ja nie chce zeby ktoras z was mi odpowiedziala czy jestem w ciazy czy nie .... wy mnie nie widzicie nie jestescie lekarzami i mi nie powiecie wiem to poprostu zapytalam czy ktoras tak miala i co to MOZE byc... po co naskakiwac na kogos bez powodu...

Gość ja miałam
po pierwsze jesli to 2 czy 3 tydzień od zapłodnienia lekarz wiele nie powie. najpierw zapyta czy robiła test. zrobi usg i powie rzeby przyszła za najwcześniej za 3 tygodnie. najpierw niech dziewczyna zrobi spokojnie test. nie ma po co robić takiego larum i się wymądrzać. bo to smieszne. skoro jesteś taka wyedukowana to doskonale wiesz że częste usg w pierwszych tygodniach ciąży nie jest zalecane. dziewczyna się martwi więc pyta. jeśli ktoś jej odpowiada na pytania to chyba nie zbrodnia. nikt się nie pokusi wyrokowac czy to ciąża czy nie. pozdrawiam i życze więcej zrozumienia. mniej złośliwości

Gość pomocyyyyyyy
tak bardzo dzieki... wiesz nie powinnas tak robic i pisac z wielkim zalem ze ktos o cos zapytal... Ja Ci nie kazalam odpisywac czy sie zainteresowac tym tematem... ktos pyta albo pomoz albo nie odpowiadaj... po co mieszac kogos z blotem... i mowic o lekarzasz nie mieszkam w duzej miejscowosci mamy tylko jednego lekarza i nie ma terminow wiec zapytalam tu ...

Gość pomocyyyyyyy
ja miałam dziekuje za obrone ;*

ja miałam - wiesz, mnie śmieszy, jak prawie każdego dnia pojawia się na kafeterii nowy temat według tego schematu: "okres miałam dnia x, dnia y kochałam się z chłopakiem, ale on uważał :-O, czy mogę być w ciąży?" czasem pojawiają się okoliczności dodatkowe, a to bolą piersi, brzuch, drętwieją nogi, ręce, apetyt, lub brak itd. Wiecie co robi dorosła kobieta, gdy podejrzewa ciążę? Badanie, czy to test z moczu, czy najpewniejszy z krwi. Nawet w najmniejszych miejscowościach można kupić testy ciążowe. A o tym jak można zajść w ciążę, i kiedy i jakie są jej pierwsze objawy można wyczytać w internecie, jeżeli nie posiada się takiej wiedzy. Dlatego mnie irytują takie tematy.