Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana zonkaaaaaw

od kiedy mamy dziecko mąż się zmienił......

Polecane posty

Od kiedy urodzilam coreczke ktora ma dopiero 3 miesiące, mąz sie zmienił na gorsze: => nie zajmuje sie mną wogole, nie poswięca mi cxzasu, nie rozmawia ze mną! => nie chce ze mną nigdzie wychodzic => widze ze mu an mnie nie zalezy i np. gdyby mnie nie bylo to zbytnio by sie nie przejął => jak ostatnio pojechalam z naszym dzieckiem do rodziny na tydzien i wrocilam to nie mowil że ssie stęsknil a kiedys mowił.... my dopiero wrocilismy a on siadł przed tv!!!!!!!!!!!!!! => nie przytula, nie całuje.... wogole to o sex tez sie trzeba prosic a kiedys chcial codziennie... Dodam że bardzo dbam o siebie, maluje sie, ubieram modnie jak przed ciąża, dam czasem dziecko mojej mamie i wtedy ide z kolezanka do kawiarni, baru , pubu itd.... Ale na niego nie dziala???:::(. jeszcze dodał pare dni temu ze kto bhy chcial kobiete z dzieckiem................. że o takie nikt nie zabiega! wiec nie ma sie o co bac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak sprawic by milosc wrocila? BY znow byl zazdrosny by sie starał by pocalowa ł????????? jak sprawic by nie prosic sie o sex????? Zdrade wykluczam bo nigdy nie dzwonią do niego kobiety, zawsze w telefonie slychac faceta:) nie ma kolezanek i do nich nie chodzi.

Gość hgjtyjty
Nie ma kolezanek, do kobiet żadnych nie chodzi, żadne kobiety do niego nie dzwonią... Może dlatego że gej?

Gość wyprowadz go z bledu
ze mezczyzni rowniez interesuja sie kobietami z dzieckiem jak pojdziecie kiedys gdzies badz na spacer badz piekna pewna siebie niech sie odwracaja za toba ale z twojego jest palant :O powiedz a byl przy porodzie? jak sie nie poprawi i bedzie tak dalej to niestety nie wroze nic dobrego waszemu zwiazkowi.

nie, przy porodzie go nie bylo bo nie chciał byc.......... wiec sie nieobrzydzil.... bo nie widzial porodu

zacznij sie umawiac na randki albo popros jakiegos znajomego zeby zadzwonil jak maz kolo ciebie, poflirtuj z tym kims a maz zobaczy ze moze cie stracic

Gość little frog
Sara dziewczyno co Ty jej radzisz? Zacznij umawiac sie na randki?! Co to za wyjscie z sytuacji?

Gość asietttaaa
dziecko zamiast laczyc rodziela partnerow i tyle w temacie,