Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Też taka kolorowa

Czy ktoś pomoże mi zrozumieć jego zachowanie?

Polecane posty

Gość Aneshya
Wiesz to jest niby drobnostka ale nie powinien tak się zachować...Też mam prawo mieć własne życie i własne sprawy...Dobrze wie,że u mnie znalezienie czasu na jakiekolwiek spotkania graniczy z cudem...

Gość Taka jedna kolorowa
Napisał mi że musi do lekarza z córka siostry jechać, a wczoraj pisał mi że oszczędza paliwo na to żeby przyjechać do mnie w sobotę i dziś nie może wpaść na miasto. A ta siostra mu tyle krwi napsują i jak coś to do mnie leciał się skarżyć a teraz taki jest. Mam dość. Wyłącze tel nie chce żeby pisał.

Gość Aneshya
Kolorowa nie zachowuj się tak jak on,nie zniżaj się do poziomu kłamcy...Napisz mu czy Ci się zdawało czy go widziałaś.???Zobaczymy co on na to,bo może się nie spodziewać tego,że go widziałaś

Gość Aneshya
Powiedz mi a co czujesz?Że Cię okłamuje czy nie?Wiesz ja zazwyczaj takie rzeczy czuje...Czuje,że jest coś nie tak itd.

Gość Taka jedna kolorowa
Mam mieszane uczucia. Ale z ta siostra mnie mocno wkurwil aż poplakałam się. Zawsze mam wątpliwości ale okazują się mylne. A mam je dlatego że poprzedni chłopak mnie zdradził.

Gość Taka jedna kolorowa
A macie dziewczyny może gg?

Gość Aneshya
Ja mam=) Podaj mi swój nr to zaraz się odezwe na gg...

Gość Aneshya
Jesteś przewrażliwiona...Nie chcesz znowu się zawieśc..też tak kiedyś miałam...a czasami nadal mam

Gość Taka jedna kolorowa
31275328:-)

Gość znowu taka jedna
Oj Kolorowa tak mi cię szkoda. Mam już swoje lata i może troszkę inaczej oceniam sytuację. Wiesz każdy ma prawo do swojego życia. Czasem zdarzają się niespodziewane rzeczy,np taki wyjazd na miasto. Nie można mieć tak od góry do dołu zaplanowanego dnia. Może wcale nie kłamał.

Gość znowu taka jedna
I nawet mimo moich lat to też jestem przewrażliwiona i czasem chorobliwie zazdrosna. Na uczucia nie poradzisz nic a nic.

Gość Aneshya
przyznaje racje

Gość Aneshya
ZNOWU TAKA JEDNA a czytałaś o mojej nie doszłej randce??

Gość znowu taka jedna
Tak czytałam, sorki troszkę tu sajgonu mam. dzwoniłam do Tajlandii właśnie z zapytaniem o maszyny produkcyjne. Bardzo dobrze zrobiłaś troszkę niepoważnie podszedł do tematu. Przecież ty też masz prawo do chwili oddechu, po pracy zaraz na ciebie czekał bez umawiania się wcześniejszego z argumentem, nie wiedział czy się wyrobi. To ty miałaś być nr one w jego rozpisce dnia. Ale skoro się stara to odczekałabym troszkę i zobaczyła jak się sytuacja rozwinie. Może faktycznie warto. Wiem już, że w życiu to nie tak jak w Nocach i dniach, że facet wali w błoto po wiecheć nenufarów dla swej lubej. Czasem mniej romantycznie z problemami a jest git.

Gość Aneshya
Najlepsze jest jednak to,że ksiąze mnie nawet nie przeprosił..Myślałam,że po tej rozmowie przez tel chociaż mi wieczorem napisze co kolwiek...A on nic....takie starania to ja mam gdzieś...Teraz to on w tyłek może mnie pocałować...Nie będę brać sobie problemu na głowe...

Gość znowu taka jedna
Skoro tak to masz rację. Aczkolwiek gdyby nalegał to dlaczego sie nie spotkać nawet tylko dlatego, żeby postawił rewanżową kawę "na jego koszt" oczywiści, i jakieś dobre ciacho;).

Gość Aneshya
No właśnie dawaj tu nam gg...Wiesz gdyby się starał...A on nawet nic nie napisał...Tyyyy a może on oczekuje,że to ja będę go przepraszać hahaha..Ja już wszystkiego się spodziewam po tych pacanach

Gość znowu taka jedna
Nie mam gg niestety. Jakieś 2 lata temu jak zostawił mnie mój mąż to polikwidowałam wszystkie ślady na necie, nk itp. Miałam takie schizy, że matko. Tu w pracy niestety nie mam możliwości gg zainstalowania. Postaram się coś załatwić w domu to podam oczywiście.

Gość Aneshya
No co Ty aż taka kosa?Jakie schizy?

Gość znowu taka jedna
Ano schizy. Ciężko był, dopiero od niedawna zaczęłam się znowu kontaktować z ludźmi z tamtego miasta. Nie miałam siły wysłuchiwać gdzie go widzieli i z kim. Ej to cała historia na kilka filmów by się nadała.

Gość znowu taka jedna
Czy kosa jestem nie wręcz przeciwnie, zbyt wrażliwa i dlatego, żeby mnie nikt nie ranił wiadomościami.

Gość Aneshya
Wiesz co jest dla mnie chore to,że jesteśmy jeszcze młode a tak negatywnie nastawione do facetów.Każda z nas przeszła swoje..A Ty lat 28 i już po rozwodzie to jest okrutne...Tak naprawde życie dla nas się dopiero zacznie...

Gość znowu taka jedna
Nio, nie jest to miłe wszystko. Najgorsze, że coraz więcej ludzi jest samych. Nie mam tu na myśli tylko kobiet ale i mężczyzn. Zazwyczaj piękni, samodzielni, myślący, inteligentni i lipa.........

Gość Aneshya
A czy ktoś mi odpowie dlaczego tak jest?

Gość znowu taka jedna
Wątpię. Chyba tak naprawdę wszyscy się boją kolejnych zranień.

Gość Aneshya
A czy to takie trudne aby zachowywać się poprostu wporządku?Gdyby tak było to by się nie bali zawodu i zranienia...

Gość znowu taka jedna
Widocznie teraz takie zasady jak uczciwość czy lojalność nie mają znaczenia.

Gość znowu taka jedna
Kurewsko dziwne. Ja znowu się dałam uwieść pięknym słówkom jednego wieczoru. A potem znowu cisza lipa jak cholera. Napisał dziś rano, że chcę żeby przestał mi zawracać głowę bo za bardzo mnie rani. Na razie cisza bo odsypia nocną zmianę.

Gość Też taka kolorowa
Ja przeprowadziłam rozmowę, trochę działało a teraz znowu cisza... Chyba powinnam odpuścić trochę... Niech wkoncu poczuje że może mnie stracić, i że nie jest jednym który widzi we mnie piękno

Gość Też taka kolorowa
Dziś o 15.20 skończył szkołę, myślałam że będzie odzywał się częściej bo dziś chyba nie robi remontu... Ale myliłam się. Pewnie ma jakąś w klasie na boku i teraz randkuje z nią...