Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grasia

związek z czarnoskórym - skąd te uprzedzenia?

Polecane posty

No jaką ambitną pracę można wykonywać spędzając pół dnia na kafeterii:o I żadna kobieta nie wytrzymałaby z takim chamem. I zgadzam się z koleżanką powyżej.

Gość himmler
hahahahahh:D no napewno takiej jak Ty nie chcialbym miec, a dziekuje opatrznosci ze dala mi taka jaka mam i lepsza niz Wy:D Ty tez chyba chlopa nie masz wiec pojdz za powszechna linia i zlap pierwszego lepszego czarnucha bo i tak sie zbytnio nie wyrozniasz od przecietnej POLKI wiec co Ci szkodzi:D

Gość himmler
:D dziwne ze z wiekszymi chamami z dzungli afrykanskiej wytrzymujecie:D

do pięt nam ta twoja nie dorasta kolego. Ale wlewaj sobie, wlewaj. Imitacja faceta:o Adio

Gość kiedyś założyłam tu topik
pt. czy związałabyś się z Pigmejem. Pytanie było czysto hipotetyczne. Niewiele z Was odpowiedziało :), ale te odpowiedzi, które były raczej wykluczały taki związek. Czyli jednak jakaś bariera rasowa jest. Sądzę, że jest to jednak bariera możliwa do przekroczenia, jeśli oboje tego chcecie i od Was tylko zależy jak trudno będzie ją przekroczyć.

Gość himmler
luiqendi z tylu Twojej glowy powinien byc przycisk reset, wcisnij go bo Twoj jednordzeniowy procesor zaczyna sie przegrzewac:D

Luiqendi -> tutaj nikt nie chce dziewczynie w łożko wchodzić, niech sobie będzie z Afrykańcem. Nam chodzi tylko o to by nie sprowadzała go do Polski, nie dawała mu polskiego obywatelstwa, ani abyśmy nie musieli płacić na jego dzieci. Wiem jak wygladają inne kraje, które weszły na ścieżkę "poprawności politycznej" i nie można mówić tam prawdy o czarnych i muzułmanach bo to "razism". Żeby nie było: do koloru skóry nie mam nic, chodzi mi o afrykańską kulturę. Sama byłam w związku z Amerykaninem mieszanego pochodzenia (biała matka, brązowy ojciec), ale on był wychowany wśród białych, więc i zachowywał się jak biały: skończył studia, płacił podatki, zarabiał pieniądze. paszportu mojego też nie potrzebował ponieważ prócz amerykańskiego miał jeszcze jeden :)

Gość z Angoli to on musi byc czarny
jak smola ciekawe jak poznajesz czy on nie ma np. gowna na twarzy albo nie jest brudny no bo tego po prostu nie widac na czarnym tle

Gość Polska nie jest Twoją własnośc
ią. Twoją własnością jest Twoje mieszkanie czy domek i tam możesz decydowac, czy wpuszczasz muzułmanów czy nie. Do Polski może przyjechać kto chce, zgodnie z umowami międzynarodowymi i podlega takim samym prawom i obowiązkom jak ktoś urodzony w Polsce.

Gość himmler
Polska jest wlasnoscia wszystkich obywateli tam mieszkajacych i jesli spoleczenstwo( poza liberalnymi dewiantami) opowiada sie ze nie chce widziec przyjezdzajacych tam czarnuchow i arabow, i tego shitu tzn. ze spoleczenstwa trzeba sluchac zamknac granice i ich nie wpuszczac.

Gość Polska nie jest Twoją własnośc
Ale społeczeństwo wybrało inaczej: wybrało otwarcie granic po 1989 r. raz i drugi przy referendum akcesyjnym. Mimo, że są w Polsce ugrupowania, które postulują zamknięcie granic na imigrantów nie mają dużego poparcia, większość wybiera liberalnych dewiantów :)

Gość taka jedna malutkaaa
ojej niektore wypowiedzi sa az straszne!!ja nie wiem czemu az tak niszczycie dziewczyne tylko przez to, ze jest z czarnoskorym. Mi takie zwiazki nie przeszkadzaja tym bardziej nie interesuje mnie zycie innych, bo mam tez swoje :) Ja jedynie przestrzegam dziewczyny przed zwiazkami z muzulmanami, ale nie dlatego, bo inaczej wygladaja tylko dlatego jacy to klamcy i jak sie zachowuja wobec kobiet. Na pewno sa wyjatki, ale nie spotkalam sie, a mieszkam tez za granica i to juz dosc dlugo. Ja zycze tobie zeby wszystko wam sie ulozylo i nie zwracaj uwagi na te beznadziejne komentarze!!

Gość szefczyk drutewka z dużym
Polacy wczroaj na boisku uratowali honor białego mężczyzny pokonując WKS 3:1. Tyle są warci wasi czarni lowelasi, dziewczyny... Ogarnijcie się póki czas

Gość mieszkajaca w uk od 4 lat
uhuhuuuuuuuuuuu, a ilu czarnych lowelasow jest przed nami w ranikngu FIFA? tyle warci nasi nadwislanscy chlopcy...

Gość mieszkajaca w ok od 4 lat
zapomnialam dodac ze wsadzaja mi czarne penisy w dupe, a w Polsce to bym sie wstydzila, a tutaj to mi wolno wszystko i nawet na ulicy sie na mnie spuszczaja publicznie.

co do tego, że z czarnoskórymi są tylko pasztety i te które nie mogą mieć innego lub nie mają powodzenia : Heidi Klum, Ellen Pompeo z Grey's Anatomy, Erika Riker , Idina Menzel , Elin Nordegren - żona Tigera Woods'a, Coco - dziewczyna rapera Ice T, Emma Bunton , Eva Longoria, itd. itp. one naprawdę są obrzydliwe i tak brzydkie, że aż strach.... strach to mnie dopiero ogarnia jak myślę jakie będą wasze dzeci... następni rasiści bez serc i wiedzy o innych kulturach. powodzenia życzę...

Gość andrrrr
Coco to potwór, a Eva Longoria sama jest czarna

Gość zosia,samosia
Dlaczego wymyslono biala czekolade ?? - zeby sie murzyn mogl upierdolic :D

Gość SG786
Heidi Klum, Ellen Pompeo z Grey's Anatomy, Erika Riker , Idina Menzel , Elin Nordegren - żona Tigera Woods'a, Coco - dziewczyna rapera Ice T, Emma Bunton , Eva Longoria, itd. itp ci faceci w swoich i innych oczach podniesli swoja wartosc poprzez zwiazanie sie z biala kobieta dla wiekszosci ludzi jak pokazuja badania, atrakcyjna jest ta sama rasa a co do afrykanczykow- mam jak najbardziej niepochlebne zdanie

Gość zaniknie kultura białych
Nie jestem rasistą, ale uważam ze kazdy ma swoje miejsce na swiecie. Olej murzyna, potem cie zostawi z gromadką mulackich dzieci. Byłem w UK tam taka mentalnosc odnosnie związkó ze nic na poważnie sie nie robi, wszystko pod przykrywką "związku" Dla mnie to troche dziwne postępowanie, jestem zwolennikiem ze kazdy kraj powinien miec rdzenną ludność, Przez takie mieszanie sie ras ludzkich Europa kiedyś białą teraz jest arabo-mulacka. Za 30 lat bedziemy mieli samych śniadych i kolorowych w Europie. Czarnoskórzy w UK są ok, nie są małpami, wykształceni, można z nimi normalnie pogadać, ale przemysl to w co chesz wejsc. Pewnie zaraz posypią sie opinie ze jestem rasistą, ograniczony itp. Otóż nie, taki mój światopogląd, bez agresji i pięści, ale tak uważam.

Gość nadineeeeeeeeee1
witam. mieszkam w londynie od prawie dwóch lat, przyjeżdżając tutaj byłam bardzo negatywnie nastawiona do czarnoskórych i związków mieszanych, szczególnie Polek z czarnymi. Czarny to złodziej, ćpa, posuwa 100 panienek dziennie, robi dzieci i ucieka, nie pracuje itd. Obracałam się tylko i wyłącznie wśród Polaków. Do czasu aż dostałam pracę w sporym sklepie w centrum Londynu gdzie nawiązałam przyjaźnie z ludźmi z kazdego kontynentu na świecie. Zaczęłam patrzeć na wszystko inaczej, po moich nieudanych związkach z Polakami, którzy nie dość, że pili codziennie to jeszcze robili to pod sklepem, co drugie słowo na k, mania oszczędzania, ortalionowych dresów i białych adidasów. uznałam, że będę sama, że juz nie potrzebuję się o nikogo martwić, że może tym razem uśnie w parku w śniegu i zamarźnie... Moja koleżanka z pracy opowiadała mi o swoim związku z kenijczykiem, pokazała zdjęcia, uznałam, że całkiem przystojny facet, byli ze sobą 2 lata, ale jakos się rozpadło. Czarnoskórzy zaczęli mi się podobać, ich styl, to, że sprawiają, że kobieta czuję się chciana. Poznałam pierwszego, ogromny niewypał, właśnie taki czarnoskóry jakiego opisują ludzie, czyli palił mnóstwo marichuany, olewający sposób bycia i nie ukrywajmy, chodziło mu o seks, po czasie po prostu przestał się do mnie odzywać, zablokował nawet mój numer telefonu. Nawet o to nie walczyłam, zapomniałam. Mimo, że tak mnie potraktował nie obrażałam Murzynów jako całości, po prostu on okazał się idiotą. Później był kolejny, poznaliśmy się w internecie, byliśmy ze sobą 4 miesięce. Notorycznie kłamał, mieszał fakty, miał chore podejście do wielu spraw. Nie wytrzymałam, odeszłam. Uznałam, że nie chcę więcej faceta, że to nie ma sensu, ale po jakimś czasie poczułam się samotna, koleżanka poleciła mi stronę randkową, nie byłam przekonana, ale się tam zarejestrowałam. Wśród wielu wiadomosci jedna byla bardzo slodka, napisana w jezyku polskim, dziesiatki bledow, ale dalo sie zrozumiec. Rozbawil mnie :) Zaczelismy rozmawiac, do 5 nad rano. Obawialam sie spotkania, nie wiedzialam czego oczekiwac czy sie mu spodobam czy uzna, ze to nie to. Bylo fantastycznie. Jakbym go sobie wymarzyla. Jestesmy razem prawie rok. Jestem szczesliwa jak nigdy w zyciu. Traktuje mnie bardzo dobrze, nigdy w zyciu nie bral narkotykow, prawie nie pije, nie przeklina, wierzy w Boga, jego rodzina jest ogolnie bardzo wierzaca. Jedyna jego wada to to, ze jest trochę skąpy, ale da się przeżyć :) I teraz mam zamiar obalić te wszystkie durne mity o czarnoskórych. 1. Śmierdzą - miałam trzech, mam wielu czarnych przyjaciół, wszyscy są czyści i żaden z nich NIe ŚMIERDZI. A wręcz przeciwnie, używają świetnych perfum, kremów do twarzy, wazeliny na usta, żują gumę, mają czyste ubrania. 2. Ogromne monstrualne penisy - za dużo filmów ludzie, nie chcę tutaj opisywać moich osobistych doświadczeń, powiem tyle, że może dwóch pierwszych miało spore przyrodzenie, ale mój teraźniejszy jest NORMALNY. Nie jest prawdą, że mają 40cm penisy, a białe dziewczyny własnie na to lecą. Pierdoły po prostu. Biały mężczyzna też może być duży!!! A zresztą, nawet jak się ma dużego, a się nie umie używać to co to za super zaleta?! Zastanowcie się co mówicie.

Gość czylitaktobylo
czyli dymało cię już 3 czarnuchów pod rząd?

Gość czylitaktobylo
i pomimo tego, ze 2 poprzednich cie w chuja zrobilo, ty nie odpuscilas, bo musisz miec koneicznie czarnucha za faceta?

Gość szpilka11
nadineeeee cokolwiek bys nie napisala dla polaczkow i tak bedziesz kurwa. Przykre ale coz

Gość czylitaktobylo
a może ona jest po prostu kurwą, a poza tym nie tylko dla polaczków, bo i czarnuchy, araby i angole sie smieja z polskich piczy w uk ledwo to sie dogadac potrafi ale faceta zagranicznego ma:)

Gość szpilka11
bla bla bla i wlasnie takie zakompleksione scierwa jak pan powyzej robia nam taka opinie. Nie spotkalam sie jeszcze w UK z Polka ktora nie potrafi sie dogadac, ale Polakow spotkalam dziesiatki. Poza tym co wam do tego kto i z kim?? Zal wam dupska sciska??

Gość czylitaktobylo
no to jest pewnego rodzaju stereotyp, ale stereotypy sie nie biorą z niczego zakuta pało. polski dzielnie i w pocie czoła pracowały na opinię jaką tam mają

Gość czylitaktobylo
i w wkurwialo mnie ze w pracy, zadziwiająco często czarnuchy z glupim usmiechem pytaly mnie czy mam jakas siostre czy kuzynke

Gość szpilka11
zakuta pale widzisz w lustrze polaczku. A co do HIV, sorry tacy nowoczesni jestescie ale nie wiecie o mozliwosci badan? Prosze was:o Poza tym ja tam nie widze powodu zeby sie za kogos wstydzic, tylko dlatego ze ma partnera/meza ciemnoskorego. Wiesz dlaczego mi jest sie wstyd przyznac do Polski?? Nie przez Polki, nie interesuje mnie z kim spia. Ale przez Polakow, napitych, nacpanych, kurwujacych non stop.

Gość szpilka11
jak widze takiego cwaniaczka, co tylko patrzy gdzie cos ukrasc, kogo pobic czy sprowokowac to rzygac mi sie chce. Przez to jak sie tu ludzie zachowuja stracilam calkowicie szacunek do Polakow. Nie rozumiem dlaczego, jak mozna sie tak zachowywac??