Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grasia

związek z czarnoskórym - skąd te uprzedzenia?

Polecane posty

Gość himmler
niechze te puste Polki wreszcie czytaja co sie stanie z ich ciemnogrodem, skoro tak krzycza zeby bylo wiecej wielokulturowosci i liberalizmu, ale nie wiem czy inteligencja przecietnej Polki piszacej tutaj wystarczy zeby odkryc jakas esencje prosze http://seanbryson.com/

badania w USA dowodzą, ze czarni obywatele popełniają wielokrotnie więcej przestępstw niż biali (biali to także latynosi), jest ich kilkakrotnie mniej niż białych. Polacy w UK to plebs więc nie porównuj. Tak samo jak nie związałabym się z Afrykańcem jak i z Polakiem bez szkoły i mózgu.

Gość malinowy soczek
stopro a Ty tez z mafii ojca Rydzyka???.Zostawcie dziewczyne w spokoju.Co Ci do tego z czego zyje.Podstawowke to chyba po Twoim poscie widac.Ciemnota powiadam,zazdrosc pzrez Was pzremawia i zawisc.Wez laleczke voodo powbijaj sobie szpilki to Ci pzrejdzie.Jestescie na etapie zabobonow i szamanstwa.!

Widocznie 20 milionów mężczyzn w Polsce to za mało dla autorki. Musiała sobie sprowadzić z zagranicy faceta :D

Gość stopro
Raz widziałem w stolicy poleczke z murzynem. Spacerowała z nim po city za rączkę z podniesioną głową. Wydawała się na dumną z tegop że trzyma małpę za rękę a tak naprawdę 9 na 10 osób przechodzących koło nich miało przyjemność splunać na nich. Niech one się otrząsną bo takim postępowaniem doprowadzą Polskę na ten poziom co Francja czy USA. Murzyni niszczą swiat

Gość malinowy soczek
Spoko Himmler..prawie sie przejelismy tymi herezjami co tu szerzysz! i nie mow prosze o inteligencji bo wyglaszajac taki RASIZM to pzreczysz samemu sobie.Bialasie!

Gość oooooooooooki%
stopro - nie mieszkam już w UK, ale pracuję w Polsce na bardzo dobrym stanowisku, głównie dzięki temu że w UK nauczyłam się świetnie języka. Głupio Ci czytać o swoich ziomalach złodziejach to wolisz udawać że to nie problem? Masz widzę wygodne i jednostronne spojrzenie na sprawę. W UK WTC nie pobierałam, bo nie należał mi się z racji zarobków, to tak dla Twojej informacji.

soczku, też była kosmopolitką dopóki nie poznałam trochę "ichniej" kultury. Nie chodzi mi o każdego o ciemnej skórze, tylko o Afrykańca. Problemem jest czarna kultura a nie skóra.

Gość malinowy soczek
stopro co Ty wiesz o poziomie??? nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie rozumiesz.Twoj poziom widac jak na dloni nie znajac Ciebie.Pzryzwyczajaj sie do faktu ze par czarno bilaych i roznych kolorowych bedzie coraz wiecej.A jak w oczy kole to wez sie odilozuj na bezludna wyspe.

Gość malinowy soczek
himmler wez pzrestan bo normalnie sie nawrocimy hahah.Herezje idz wciskaj dziadkom i babciom w koscielnych nawach.I nie zapomnij dac na tace!

Gość stopro
Następna karierowiczka. Nie należał jej się. Jacy ci polacy są żałośni. Tam nieliczni zarabiają dobrze i wątpie ze to własnie byłaś ty więc skończ pierdolić co ty nie miałaś i co ty nie masz. Tak naprwdę doświadczenie zdobyte w GB się nie liczy dla polskich pracodawców bo im się kojarzy wszystko ze zmywakami itp. Wiem to z autopsji

Gość oooooooooooki%
himmler - to zacofany, zdewociały pociot i tyle w temacie.

Gość stopro
malinowy soczek ty chyba jesteś czarny i dlatego tak piszesz więc big black cock up too your ass. Enjoy

Gość malinowy soczek
Stopro angielskiego sie poduczylas a swiadomosc wciaz na etapie pzredszkolaka.Zyciorysu nam nie odpowiadaj i o tym zmywaku tez nie chcemy sluchac.Temat byl o zwiazkach kolorowych wiec nie mieszaj gowienka z twarogiem.

To, że jest z czarnym nie jest zaskoczeniem. Nie znam osobiście ŻADNEJ dziewczyny która nie miała by epizodu czy też trwającego związku z obcokrajowcem. Tu wcale nie chodzi o stały pobyt za granicą ale nawet coś takiego jak wyjazd do pracy na zmywaku. Pełno tam amantów z plikiem funtów w kieszeni co jak puszczą oko rzucając na stół napiwek - 10 funtów, to niemal miłość od pierwszego wejrzenia. A na studiach w Polsce dzieją się jeszcze ciekawsze rzeczy. Jeśli chodzi o Europę to tylko panny z kimś z Księstwa Liechtenstein nie spotkałem.

Gość malinowy soczek
stopro i himmler na Gestapo trzeba mianowac hahah. Dzieki nim moze za 200 lat Polska ruszy z miejsca.haha

Gość himmler
do was wszystkich ma racje, juz nie chodzi o kolor skory choc mam do tego obrzydzenie ale o nienawisc wzgledem bialych i ciagle obarczanie wina ze biali nie pomagaja, zenie placa wiekszych podatkow na murzynow ktorzy w zyciu nie pracowali i ich dzieci, na brak perspektyw, i na wiele innych rzeczy, a malinowy soczek to taka odmiana wspolczesnej liberalnej komunistki ktora nie mysli i nigdy nie bedzie myslec bo po co wystarczy ze ci z gory mysla za nia, a jesli jest juz duzo kolorowych to ma ich byc wiecej bo tak mowia z gory i w telewizji, obudz sie wariatko!

Gość planette
Chwalisz się czy żalisz? :O

Gość himmler
oooooooooki% mylisz sie liberalku, mam rarzeczona i jest 100% biala, a przede wszystkim nie jest pusta Polka:-P

Gość oooooooooooki%
Dowiedziono, że im facet jest większą ciotą i nieudacznikiem, tym bardziej i częściej wyżywa się na innych z racji porównań. Proste, mści się że kobieta leci na - jak to on nazywa małpę, a nie na niego. Tak więc można się domyślić co z niego za sierota. No i ci którzy podzielają poglądy Hitlera i jemu podobnych, to same ciamajdy, które szukają silnego wzorca. :D

Gość Mika Jato
omg:o żałośni jesteście

Gość oooooooooooki%
himller, wiadomo że nie masz babki, żadna "małpa" nawet na ciebie nie poleci.

"Dowiedziono, że im facet jest większą ciotą i nieudacznikiem, tym bardziej i częściej wyżywa się na innych z racji porównań." Potem dowiedziono, że tacy ludzie mają wyjątkowo wysokie poczucie własnej wartości. Socjopata i wysokie mniemanie o sobie... Kto by pomyślał, prawda?

Gość himmler
oooooooooooooooooooook% Dowiedziono tez ze kobiety jak ty pochodzace z nizin lub marginesu sa bardziej podatne na wszelkie dewiacje jakie istnieja we wspolczesnym spoleczenstwie, czego ty jestes przykladem. Pierwszy raz slysze ze niemiecki wehrmacht ktory podbil niemal cala europe to byli faceci cioty ktorzy szukali silnego wzorca, ale widocznie tego was ucza w waszych liberalnych gimnazjach, wiec nie dziwie sie ze pusto masz w tej glowie:-P

Gość oooooooooooki%
Darker i Himller - i czym Wy się upijacie? Tym że biali gdzieś tam zwyciężyli itp. Spójrzcie na to co się TERAZ dzieje! Czytaliście jak wyżej opisywałam zachowanie naszych białych? Złodzieje, złodzieje i jeszcze raz złodzieje. To co sobą większość białych łazęg reprezentuje za granicą, to woła o pomstę do nieba! Nigdy nie byłam związana z czarnym ani kolorowym, ale miałam niejedną okazję przebywać i mieszkać z nimi. Porównanie, pisałam wyżej: biali okradali czarnych, bo uważali się jak wy za lepszych od czarnych. Ot tyle w temacie, to chyba wyjaśnia wszystko.

Gość oooooooooooki%
Tak Darker - coca colą. Brak argumentów trzeba czymś zastąpić. 🖐️