Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grasia

związek z czarnoskórym - skąd te uprzedzenia?

Polecane posty

Gość grasia
wiesz lepiej kochniutki? na szczesie moi rodzice nie maja klapek ograniczajacych rozwoj kulturowy i mozgowy i tym samym nie patrza na kolor skory a na wnetrze. po topiku wnioskuje jedno: fajnie bedzie pokazac ladna Polske, zabudowania i krajobrazy ale za obywateli bede sie bardzo wstydzila.

Gość doorrraa
jestem w uk 6lat rzaden czarny ani ciap nigdy mnie nie dotknol (chyba ze przypadkiem w autobusie )i mnie nie dotkinie >Ja nie wiem co dziewczyny w nich widza ale jest to banda brudasow i smierdzieli sorki ale nie spotkalam porzadnego czarnego ani ciapka a polakow paru tak

Gość wyborczaNazwałabyMnieFaszystą
zadajcie sobie pytanie czy chcielibyście być ciocią/wujkiem/chrzestną/chrzestnym kolorowego dziecka ze związku białej kobiety i murzyna ja zdecydowanie nie choć lubię oglądać NBA, nie mam nic do czernoskórych piłkarzy jak Henry i inhych sportowców. Ale niech sobie kopulują z czarnymi kobietami. Mi wogóle nie podobają się murzynki.

Gość oooooooooooki%
murzynki nie, a czy podobają Ci się mulatki?

Gość jinem
a wstydz sie, to jest wlasnie sztandarowa cecha PokaCZków za granica. Zaden czarny czy bialy nie bedzie sie zle wypowiadal o swoim kraju czy mieszkancach, a Polak? Polak obrzuci blotem swoich rodakow, gdyby mial mozliwosc zmienic narodowsc, zrobilby to w oka mgnieniu, a potem sie dziwi, ze nikt go nie szanuje🖐️

Gość grasia
ciekawe, bo od jakiegos czasu mam juz mozliwosc o ubieganie sie o brytyjskie obywatelstwo i nie mam najmniejszego zamiaru tego robic. a gloryfikowanie wlasnego kraju nie ma sensu. sa zalety - to o nich mowie, sa wady - tez ich nie ukrywam. akurat ten topik jest o wdach wiec o nich pisze.

mulatki również mi się nie podobają tylko porządne białe kobiety

Gość grasia
Halle Berry tez pewnie brzydka?

może nie jest brzydka na 100% ale grzecznie podziękuję.

Gość gatunek ludzki
napawa mnie obrzydzeniem gdy czytam niektóre wypwiedzi. Grasia nie dyskutuj z chamami i prostakami. Po Twoich wypowidziach widzać że jesteś mądra, kulturalną dziewczyną. Te niektóre chamskie wypociny to pewnie sami patroci - po gimnazjum albo zawodówce.

Gość tak powiem
doorrraa: "jestem w uk 6lat rzaden czarny ani ciap nigdy mnie nie dotknol (chyba ze przypadkiem w autobusie )i mnie nie dotkinie >Ja nie wiem co dziewczyny w nich widza ale jest to banda brudasow i smierdzieli sorki ale nie spotkalam porzadnego czarnego ani ciapka a polakow paru tak" no coz, biorac pod uwage Twoj poziom kultury osobistej oraz zdolnosci jezykowe, szczerze zdziwilabym sie gdyby zechcial Cie dotknac nawet srednio przyzwoity Polak........

Gość oooooooooooki%
Shakira, Beyonce, Kim Kardashian są wstrętne, czyż nie? Hahahaha

Gość biała blondynka....
ja osobiście nic absolutnie nie mam do murzynów, mogą byc moimi kolegami, sąsiadami itp. Ale ABSOLUTNIE nie wyobrażam sobie czarnego kutasa w mojej slicznej rózowej cipce!! nigdy!!

Gość Ktosik80
Shakira? Beyonce? Kim Kardashian?? Prosze cie...z czym ty mi tu wyjeżdżasz...wszystkie są brzydkie i do pięt nie dorastają urodzie białych kobiet. Bo o ile ładne czarnoskóre kobiety można policzyć na palcach jednej ręki, tak białych ładnych kobiet jest bardzo dużo. Oczywiście przytaczam przykład tych znanych, bo w porównaniu przeciętnych obywatelek ta różnica jest jeszcze większa

Shakira jest biała (Wenezuelka), Kardashian też (Ormianka). Nie wiem, gdzie wy w nich czarną krew widzicie :o Pytałaś o to czemu ludzie nie godzą się na wielokulturowe społeczeństwo, a jak ci się odpowiada to nie dociera i nazywasz "rasistami". Już wolę być rasistką w spokojnym kraju, niż kosmopolitka bojącą się, ze czarny gang mi szyby powybija i córkę zgwałci. Wolę odrzucić "wykształconego profesora z uniwersytetu" pochodzenia angolskiego niż wpuścić Somalijczyka, który zarazi pół Polski, a drugie pół okradnie.

Gość mieszkajaca w uk od 4 lat
ostatnia wypowiedz o okradaniu mnie rozwalila :D szczeglonie, ze w porannej gazecie przeczytalam jak to Polacy wczoraj zrobili wjazd na chate pewnemu dzianemu brytyjczykowi. az skora cierpnie, bo mieszkam raptem 3 ulice od tego biedaka. prawda taka, ze Polacy w opinii miedzynarodowej sa pijakami, zlodziejami i chamkami, ktorzy doskonale pracuja na budowach i w magazynach. jakiego zatem autorko spodziewasz sie myslenia wsrod takich ludzi?

Gość stopro
Ja się brzydze czarnuchami i jeżeli spotkam kiedys na ulicy pare taką jak wy czyli ty biała a on czrny to was obrzuce gnojem a czarnucha wykope z kraju. Nie dla polskich szmat z uk ktorę psują opinie o naszym kraju. Jebać murzyna niech swinia zdycha

Gość aaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbccccccc
autorko nieprzejmuj sie innymi ludzmi , niezwracaj nanich uwage. wkazdym kraju znajda sie takzwane "czarne owce". niestety w polsce jest takich duzo, widac na tym forum.

Gość oooooooooooki%
Ależ gdzie one są białe? Hahaha, nie piszę że są czarne, ale mają piękną jasnobrązową skórę!

Shakira akurat jest mulatka

Gość stopro
pzregieła pałe. Jakim cudem po 2 latach w GB możesz sie starać o obywatelstow tego kraju??????????????????????????????????????????? Chyba nie znasz zasad ubiegania się o obywatelstwo w tym kraju.

Gość Ktosik80
nie mam szacunku do białych kobiet które prowadzają się z murzynami. I jak to sobie dalej wyobrażasz autorko? Że pobierzesz się z murzynem, będziesz miała czarne dziecko i co? ochrzcisz je? w Polsce?? Myślę że będziesz miała problem. Z resztą twoje czarne dziecko, jeśli zamierzasz bywać w Polsce, też będzie miało wiele problemów. Tak więc przemyśl to jeszcze

Gość stopro
dokladnie.

Gość grasia
stopro - czytanie ze zrozumieniem nie boli, naprawde. uwierz mi.

Gość oooooooooooki%
Kur*a, ja mieszkałam w UK 3 lata i takiego tałatajstwa jak nasi polscy panowie nie widziałam. Chcecie poznać parę numerów jakie robili? Jak wiecie, w UK jest tak, że jeśli okaże się że nabitego towaru jest więcej niż faktycznie w koszyku, to jest punkt, gdzie możesz zgłosić iż pani skasowała nas nie za 3 batony jakie kupiliśmy a za 4, wówczas od razu bez gadania dają nam albo tego 1 batona, albo zwracają Ci pieniądze i jeszcze bardzo przepraszają. Kiedy nasi cudowni Polacy to wyczaili to zrobił się pogrom na tego typu numery, nie było dnia, aby po odejściu od kasy nie chowali za pazuchą nawet bardzo drogich alkoholi za które w punkcie dostawali zwrot pieniędzy. A więc mieli i kasę i dobre wino. To jest żałosne!!! I to nasi BIALI tak robili. Albo mieszkając z kolorowymi w jednym domku moi pożal się Boże rodacy podkradali kolorowym pieniądze z pokoju i jeszcze tym się szczycili, z lodówki wyjadali ich owoce, mięso. Dlatego jak czytam co piszecie o naszych ziomach to nie wiem czy chociaż cokolwiek w życiu widzieliście więcej poza swoim podwórkiem.

Gość himmler
czarnuchy to dno, wystarczy przyjechac do Stanow co zrobili w tym kraju, nie mowiac juz co jeszcze zrobia w Europie, ale coz slowianskie panienki odebraly wspaniale liberalne wyksztalcenie gdzie pierwszorzednym skladnikiem jest tolerancja i dlatego sie zachowuja jak zachowuja. W Stanach nie do pomyslenia jest zeby normalna dziewczyna, pochodzaca z dobrej rodziny ktora skonczyla dobra szkole walesala sie z jakims czarnuchem, rodzina by na to nie pozwolila, ale np. w takiej angli gdzie powstaje tem wielokulturowy raj propagowany od wielu lat to jest uwazane za normalnosc, wrecz przeciwnie wielu Anglikow ktorych znam to bardzo wyksztalceni ludzie i na poziomie, ale sami przyznaja ze nie moga zbyt wiele zdzialan przeciwko temu, poniewaz od razu nazwano by ich rasistami i nazistami a w najgorszym wypadku wyslano na kurs reedukacyjny dotyczacy relacji rasowych..........dlatego ten kraj to parodia, i nic dziwnego ze puste slowianskie panienki( oczywiscie nie wszystkie), oszalaly na punkcie egzotyki w postaci wspanialego czarnoskorego mezczyzny, ktory z czlowieczenstwem nie ma za wiele wspolnego jak udowadniaja wspolczesne badania DNA, ale coz widocznie zwiazek z polmalpa musi byc fascynujacy. A grysia do kosciola pojdziesz w swojej parafii, jak przyjedziesz z tym swoim orangutanem????? Co powie na to babcia z dziadkiem+ ksiadz proboszcz????????:-P

Gość malinowy soczek
bo Polska to ciemnogrod niestety..nie martw sie tymi docinkami.Twoje zycie a kolor skory nie ma zadnego wplywu na to czy partner bedzie dobry czy nie.Rownie dobrze bialy moze byc alkonem i nic nie wartym obibokiem.Polacy maja jeszcze dluuuuggggaaaa droge zeby zejsc z dzrzew i zmienic swe poglady bo poki co potrafia tylko krytykowac i interesowac sie czyims tylkiem oprocz swoejgo wlasnego.

oj tak. u mnie w najwiekszym supermarkecie w miescie kiedys nie bylo piszczacych bramek. zrobilo sie wiecej polakow - bramki zalozyli bo Polacy potrafili wyjezdzac z pelnymi wozkami bez zaplaty. stopro dziecko, spusc cisnienie z pecherza a potem doczytaj w pierwszym poscie, ze dwa lata to autorka jest w zwiazku, nie w UK

Gość stopro
jaki jest sens tego co napisałaś???????????? Nam się chodzi o to że trzeba jebac murzynów a to co polacy kradną czy jak oszukują to chuj mnie boli. Ty nie oszukujesz brytyjskiego rządu? Bierzesz pewnie working tax credit i jak masz dzieci to child benefits potem jeździsz do pl jakimś trupem na brytyjskich dechach i udajesz wraz z małżonkiem biznesmenów. Ludzie mieszkający w UK to są nieudacznicy życiowi ledwo co po podstwówce wieczorowej.:p

Gość malinowy soczek
himmler a Ty z wielkiej rodziny ojca Rydzyka chyba jestes ???bo takim "milosierzdiem "palasz do ludzi..to wlasnie wypisz wymaluj ciemnota i ciemnogrod.To tak ucza w kosciele zeby tylko bilaych ludzi szanowac?? Wstydz sie! i pzrestan szerzyc herezje.Pzre takich jak Ty polska jest mentalnie 50 lat do tylu i nigdy sie nie zmieni.