Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna..!

Mam już wyznaczony termin aborcji za tydzień..

Polecane posty

Gość taka jedna..!

dziwne uczucie mnie ogarnia

Gość małp@
dlaczego ?

Gość taka jedna..!
nie mogę sobie teraz pozwolić na dziecko,a ty jordan ja nie chcesz to nei czytaj..

Gość lekooomankaa
BRAWO! pochwalić.

Gość ;oifosdif
jesteś masochistką? Lubisz jak Ci ubliżają, wyzywają od morderczyń, szmat, dziwek, kurew....? Jesli tak, to zostań tutaj a doświadczysz więcej zła i mieszania z błotem niż mogłabyś sobie zamarzyć.

Gość Ja miałam przeprowadzaną
raz - dziwne uczucie i potem długo się źle fizycznie czułam. Miałam wtedy 22 lata... Trzymaj się! (aby uspokoić wierzące/kochające - ja nie mogę urodzić zdrowego dziecka, na 99% płód obumrze w 6, na 100% przed siódmym miesiąem, a nosić musiałam pierwsze "dziecko" do końca i miłe to nie było- teraz już nie chcę mieć dzieci, bo mąż mnie zostawił, ale kiedyś chciałam)

Gość taka jedna..!
ja wiem,że to nic dobrego ale nie mam innego wyjścia

Gość ;oifosdif
a to wszsytko oczywiście w ramach milosci blizniego od cudowncyh matek-polek, katoliczek

Gość a dlaczego ??
A dlaczego nie mozesz sobie pozwolic na dziecko ?? Przeciez to co wydasz na aborcje mozesz przeznaczyc na dziecko jak juz bedzie to trzeba bedzie dac sobie jakos rade ja tez sie balam ale teraz nie darowala bym sobie tego ze odebralam jemu zycie...

Gość taka jedna..!
mam już jedno dziecko i wiem,że to wspaniała sprawa ale sytuacja mnie do tego zmusza :(

Gość taka jedna..!
aborcja jest bezpłatna,zabzepiczałam się prezerwatywą niestety nie zdała egzaminu..

Gość taka jedna..!
wiem,że to podłe niestety nei mam innego wyjścia

Gość dhd
Spokojnie, to nic strasznego! Ja miałam ja wywoływaną tabletką. lekarz mi ją dał a potem miałam sobie poczekać w pokoju obok. Po godzinie zaczęły się skurcze, ból taki jak na miesiączkę i po sprawie.

Gość taka jedna..!
mila milka to sa starsze dzieci..nie 6 tygodniowy plód

Gość taka jedna..!
ja mam pod pełną narkozą po dwóch godzinach od wybudzenia można iść do domu..

wogole dlaczego chcesz zabic swoje dziecko??;( nierozumiem... I to w taki sposob. Jak nie mozesz wychowac zawsze mozna oddac a nie zabijac

Gość a dlaczego ??
bedziesz tego zalowac do konca zycia! Jak masz jedno to napewni dala bys rade z drugim tylko poprostu ci sie nie chce vo trzeba troche pokabinowac zeby wszystko bylo dobrze

Gość taka jedna..!
jordan nie chcesz nie udzielaj się,nie twoja sprawa 🖐️

Gość taka jedna..!
na pewno nie oddałabym już narodzonego dziecka

Mam nadzieję, że autorka wątku na niego zajrzy... ABORCJA JEST ZŁA!!!!!!!!!!!! To morderstwo czy Ci się to podoba czy nie! Nie mam zamiaru Ci słodzić tutaj i mówić jaka jesteś biedna i nie! Nie współczuję Ci! Konsekwencją Twojej głupoty (będę nazywała rzeczy po imieniu) nie jest dziecko tylko fakt ciąży! A to różnica. Dziecko nie jest niczemu winne. A teraz.... dlaczego mówię to z takim przekonaniem... Zaszłam w ciążę mając 17 lat. Urodziłam córeczkę 3 dni przed 18tymi urodzinami. I co? myślisz, że się nie bałam, że nie ryczałam po nocach? Do 7mego miesiąca nie akceptowałam ciąży- wmawiałam sobie, że to ciąża urojona. Rodzice o niczym nie wiedzieli a ja codziennie modliłam się żeby poronić... Przez te 7 miesięcy każda noc i każdy dzień były dla mnie przekleństwem. Nabawiłam się strasznej depresji. TYLKO PO CO DO CHOLERY! Nie wiem co to znaczy cieszyć się z pierwszych ruchów dziecka, nie wiem co to znaczy śledzić na USG rozwój własnego dziecka, nie wiem co to znaczy być w Iszym czy IIgim trymestrze ciąży bo byłam tylko w III. Jaką nagrodę dostałam za 7 miesięcy autentycznego cierpienia? NAJCUDOWNIEJSZĄ! Niebieskooką blondyneczkę z uśmiechem od ucha do ucha, która mówi do mnie "kocham Cię MAMO", która rysuje mnie na każdym nawet maleńkim skrawku papieru, która wyciera mi łzy kiedy zobaczy, że płaczę, która się cieszy jak widzi mnie uśmiechniętą. Ale jest coś co mnie nie przestanie boleć do końca życia... chciałam aby ta dziewczynka nie żyła... o to się modliłam. Skoro do końca życia będę miała wyrzuty sumienia, że o tym myślałam to jakie wyrzuty sumienia musi mieć kobieta, która nie myślała tylko zamordowała z zimną krwią swoje maleństwo??? A to prezent ode mnie... Moje własne nagranie. Wokal kiepski, ale wsłuchaj się w słowa... http://bellarosa88.wrzuta.pl/audio/7bGTvbpgjb s/ballada_o_nienarodzonym_dziecku-_moje_wykonanie plus to : http://demotywatory.pl/2281013/1200-dzieci

Gość taka jedna..!
niczego nie oczekuje,a już na pewno nie od Ciebie,żegnam