Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _tylko_sie_pytamm_

Co myślicie o oglądaniu horrorów w ciąży?

Polecane posty

Gość _tylko_sie_pytamm_

Jestem w ciąży zawsze lubiłam bardzo oglądać strszne filmy ale niektórzy mówią mi że w ciąży nie powinnam... Czy to ma jakiś wpływ na dziecko?

Gość _tylko_sie_pytamm_
Tak leci teraz na tvn ja patrze jednym okiem bo nie moge się powstrzymać :P

Gość goomiss
ja ostatnio byłam na Pile 3D i czuję się dobrze :) (12 tydzien) ale fakt faktem siedziałam w kinie wyluzowana i wcale się nie bałam

Gość bryluuuuuuuuuu
goomis to zobaczysz jak urodzisz taką piłe :O

Gość fdgdfgdsfgsdgdsgdg
ja obejrzalam jak ten czlowiek poparzony lezy caly i teraz nie moge sie tego widoku pozbyc :O:O kuwa poco ja to ogladalam

Gość jak dla mnie to to jest dziwne
Zależy, jakie emocje wywołują w Tobie takie filmy. Jeśli Cię przerażają, to niestety możesz poronić pod wpływem silnego stresu, szoku, nagłego przestrachu.

Gość babinka
NIe oglądaj !!!!! moja bratowa będąc w ciąży była w kinie na filmie fantastycznym o pewnym stworku yt czy jakoś tam . dziecko miało dłuuuugą szyje i wielgachne uszy.

W ciąży wszelkie nerwy i stresy są zabronione, obejrzyj lepiej coś zabawnego i optymistycznego. Nie dość, że możesz dostać skurczy, to jeszcze maleństwo odczuwa Twoje negatywne emocje :(

Gość hanka montajanka
poprzedniczka napisala zebys ogladnela cos zabawnego ... a niedawno na tym forum wypowiadaly sie ze nie mozna sie smiec zabardzo jak sie jest w cizy ...;/

a ja wam powiem ze jestem wielka maniaczka horrorow:) ale jak bylam w ciazy odrzucilo mnie od tych filmow i nie mialam ochoty na nie patrzec ;)

Fakt, po 20 tygodniu podczas silnego ataku śmiechu istnieje niewielkie ryzyko poronienia. Wszystko z umiarem, nie należy rechotać jak żaba :D

Fakt, po 20 tygodniu podczas silnego ataku śmiechu istnieje niewielkie ryzyko poronienia. Wszystko z umiarem, nie należy rechotać jak żaba :D

Przepraszam, myślałam, że za pierwszym razem mi się nie wysłało :O

Gość 423432523
Coraz bardziej kretynskie te wasze pomysly.... Po prostu zal. Ja nawet dostalam kiedys opierdal od nawiedzonej ciotki ze slucham muzyki na sluchawkach w ciazy...

Gość kluski z rosołem
Sądzę że to nie zaszkodzi jeśli masz mocne nerwy i się nie boisz. Ja oglądając horror nie przeżywam go, nie boję się ani nic i myślę, że jeśli oglądasz dla samej rozrywki a nie strachu to nie zaszkodzisz. Jeśli natomiast oglądasz by się bać, dla adrenaliny to nie jest to dobre dla dziecka, bo dziecko musi mieć spokój, a nie mama ma się denerwować i strachać. zobacz sama: http://psychorada.pl/aff/nika/lepsze_zycie/ mozecie zmienić swoje życie na lepsze http://www.psychorada.pl/aff/nika/najlepsze_narzedzie_zmiany/ Pamiętajcie aby coś zmienić w swoim życiu trzeba działać! http://www.psychorada.pl/aff/nika/szybki-rozwoj-osobisty i najlepsze zostawiłam na koniec SEKSUALNA PEWNOŚĆ SIEBIE :D http://www.psychorada.pl/aff/nika/seksualna_pewnosc_siebie

Cóż uważasz za nawiedzenie? To, że należy unikać stresu w ciąży? Chyba każdy lekarz ci to potwierdzi... A że nerwy u jednej kobiety wywołuje film, u drugiej egzamin na studiach, u trzeciej wiadomość o chorobie kogoś bliskiego, a czwarta ma wszystko w dupie, to już nie moja wina

Gość b1
w takie cuda to wierzyly nasze babki ja tam ogladalam wszystko i nic sie nie dzialo

Gość 42352352
Cóż uważasz za nawiedzenie? To, że należy unikać stresu w ciąży? Chyba każdy lekarz ci to potwierdzi... stres to cos co jest organizmowi wrecz niezbedne do zycia. Szkodzi tylko w nadmiarze. Ogladanie horrorow to miej wiecej taki stres jak kupienie przeterminowanego serka grani.... wiekszy stres dla organizmu to nawet -- wakacje, zmiana miejsca zamieszkania, nieregilarny tryb zycia... Co za idiotki.....

Oglądałam namiętnie, miałam dużo czasu a lubię kino, ale po Paranormal a... dałam sobie spokój, bałam się zasnąc. Teraz z perspektywy czasu wcale nie uważam tego filmu za straszny ale wtedy...

Gość 42352352
Ja na Paranormal prawie zasnelam....