Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koc_hanka

czterdziestolatki! ponarzekajmy, że młodość już za nami,

Polecane posty

wnioski prawidłowe, brawo! i tego się trzymajmy - życie zaczyna się po czterdziestce. Zaczynamy żyć dla siebie, nie dla innych tylko! Co ostatnio zrobiłyście dla siebie dobrego?

Gość proszę bardzo
A po co narzekać? I kto powiedział, że wszystko co najlepsze już za nami? Ja tak nie uważam, wręcz przeciwnie.

Gość revitalift
a mnie wszyscy zostawili jak skończyłam 46 lat ,mąż mnie wymienił na młodszą ,syn ma swoje zycie i jak ja nie zadzwonie to on sie nie odzywa znajomi mają rodziny ,wnuki i kredyty do płacenia więc pracują od rana do nocy i jestem sama i jest mi żle i nie mam nadzieji na nic dobrego i przerażają mnie święta ,sylwester i już nie chce mi się zyć .

Gość klaudii990
ja mam 17 lat a już uważam że jestem stara i nic lepszego już mnie nie spotka :(

Gość klaudii990
to ja mam 17 lat i już uważam że jestem stara i że nic lepszego już w życiu mnie nie spotka :(

Gość niczego nie zaluje
wielu z tych malolatow piszacych tutaj 40 tki nawet nie doczeka wiec czego mam zalowac? tych uniesien? pffff!

a czemu nie mają dożyć czterdziestki?? nie rozumiem... revitalift...to smutne co piszesz. Ale jak to wrednie mówią, nigdy nie jest tak źle, by nie mogło być gorzej... nasze nastawienie do świata i siebie samej jest najważniejsze. stąd tem topik, nie po to by się dołować, ale by się wzajemnie wspierać!...

klaudii...nie dojrzałaś jeszcze dziecko, stąd takie myśli. Ale to minie, zawsze mija!

Gość a mnie jest
dobrze. Kilka miesięcy temu skończyłam 4o lat. Swietnie się czuje i wyglądam, mam fajna pracę, kase, przyjaciół, kochanka. czego chcieć więcej?